Sammendrag – hvordan behandler Reisefeber dine personopplysninger?

I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler om deg som forbruker.

I personvernerklæringen forklarer vi i detalj hvilke personopplysninger vi behandler og hvorfor vi må behandle disse opplysningene. Vi forklarer også hvilket rettslig grunnlag vi har for å behandle dine opplysninger, hvor lenge opplysningene behandles og hvilke rettigheter du har for å påvirke behandlingen av dine personopplysninger.

Hovedsakelig behandler vi følgende personopplysninger for følgende overordnede formål:

  • Vi behandler dine personopplysninger fordi det er nødvendig for å kunne håndtere din avtale, f.eks. bestilling av en reise, overnatting, arrangement eller annen tjeneste.
  • Basert på ditt samtykke kan vi også behandle enkelte opplysninger om dine spesifikke reiseønsker knyttet til personlige preferanser og din helse som vi mottar fra deg for å kunne sikre at du kan reise, og at du ikke serveres mat eller tilbys overnatting som ikke passer deg.
  • Hvis du har samtykket til det, eller hvis du har gjort en bestilling og ikke takket nei til det, vi vil også behandle dine personopplysninger for å sende deg relevant og tilpasset markedsføring for deg og ditt reisemål, f.eks. reisetips, anbefalinger og nyhetsbrev. Du kan alltid takke nei til slik markedsføring og informasjon.
  • Vi behandler også dine personopplysninger for å hjelpe deg i bestemte situasjoner. Dette betyr f.eks. at vi kan tilby deg en tjeneste slik at du kan få hjelp til å kreve erstatning dersom flyet ditt er forsinket, og aktivt arbeide for at du og andre ikke utsettes for svindel.
     

Ovennevnte er kun eksempler på personopplysningene vi behandler om deg. Vil du ha mer informasjon eller vil du sende inn en klage på hvordan vi behandler dine personopplysninger? I henhold til gjeldende personvernforordning har du en rekke rettigheter, slik som rett til å protestere mot en bestemt behandling og å få informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger. Du kan lese mer om disse rettighetene og detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger ved å klikke her (åpner en pdf).