Opplev Nord-England

Opplev noen av Nord-Englands mest populære byer: Manchester, Liverpool, Leeds og Newcastle-Gateshead. Disse gamle industribyene lokker med et rikt kulturliv, så her er finner du rikelig med musikk, kunst og teater. Du kan shoppe, utforske byenes severdigheter til fots og spise godt. Om kvelden venter et heftig uteliv; velg mellom klassiske puber, kule barer og trendy nattklubber. Nord-England er også kjent for sin fotball i verdensklasse, og du kan se kamper i både Premier League og Championship. Utenfor storbyene venter en vakker landsbygd med grønne enger og gamle steinmurer.

Ta toget mellom landsbyene, så opplever du enda mer! Hos oss kan du bestille et togpass for Nord- England – med det kan du ta deg smidig mellom spennende reisemålene. Med dette passet har du mulighet til å reise fire valgfrie dager i en åttedagersperiode.

Bestill din reise til og i Nord-England hos oss!

North of England City Experience.
Manchester, Storbritannia.
Liverpool, Storbritannia.
Leeds, Storbritannia.
Newcastle-Gateshead, Storbritannia.
Alle priser vises i NOK - Alle priser som vises, inkluderer skatt og servicegebyrer
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.