Annonse:

OPPDAG TALLINN
MED NORDICA

Lonely Planet har kåret Tallinn til verdens rimeligste destinasjon 2018! Vi kan ikke annet enn å holde med dem. Estlands middelalderske hovedstad har en koselig bykjerne med smale smug og gamle bygårder. Her finner du små butikker, sjarmerende kafeer og restauranter. Besøk vakre kirker og historiske severdigheter. Rund av dagen med en herlig spabehandling!

Fly smidig og enkelt med Nordica!* Utmerket ombordservice og kort flytid, og Nordica lander på en flyplass nær sentrum. Alt dette er med å gi deg en god start på reisen din.
Nordicas direktefly bringer deg til Tallinn på fra Oslo og Trondheim på 1 time og 35 minutter.

Velkommen til Tallinn!

*) I samarbeid med LOT Polish Airlines.

Velkommen tilTallinn

Verdens rimeligste destinasjon 2018!

Severdigheter

Spaser til gamlebyen gjennom den vakre Viruporten. Her venter brosteinsgater og den berømte Rådhusplassen med sitt yrende folkeliv og sine uteserveringer. Besøk Nevskij-katedralen, en eventyrlig vakker kirke som ligger på Domberget, der du også får en fin utsikt over byen.

 

Spaser til gamlebyen gjennom den vakre Viruporten. Her venter brosteinsgater og den berømte Rådhusplassen med sitt yrende folkeliv og sine uteserveringer.

MAT FOR ALLE SMAKER

Er du en matelsker, er du på rett sted her. I Tallinn finner du fantastiske restauranter som tilbyr så vel lokale som internasjonale retter. Du finner også flere helt veganske restauranter.

 

Er du en matelsker, er du på rett sted her. I Tallinn finner du fantastiske restauranter som tilbyr så vel lokale som internasjonale retter.

Alle priser vises i NOK - Alle priser som vises, inkluderer skatt og servicegebyrer
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.