Flyselskapene kjører fortløpende kampanjer med svært lave priser. Som oftest er tilbudene forbundet med en lang rekke med regler, som: bestill minst 7 dager før avreise, hjemreise på søndager er ikke tillatt, du skal være borte minst 7 dager etc. Slike lister kan være plagsomt lange, så vi i Reisefeber anstrenger oss for å forklare reglene enklest mulig for deg som kunde. Tross alt er det ikke alltid så lett som kunde å tolke reglene, og derfor vil vi på denne måten forsøke å gjøre det ekstra enkelt for deg å finne de laveste prisene og samtidig en reise du blir fornøyd med:

Først bør du gå igjennom hvilke krav du har til reisen og om disse matcher det som du får med de billigste billettene.

* Skal du reise på en bestemt dato, eller er du fleksibel?
* Vil du fly direkte og kanskje betale litt ekstra, men også spare tid?
* Skal du fly med et bestemt selskap og til en bestemt flyplass?
* Vil du kun bruke flybilletten, eller trenger du hotell også?

Listen kan gjøres enda lengre, og en liknende liste kan lages for dine krav og ønsker for hotell og leiebil.


TIPS

Bestill reisen i god tid

flyg-flygplan-luftenDe fleste flyselskapene har kun et begrenset antall plasser som de selger til aller laveste pris. Som regel bør du være ute minst en måned i forveien. Skal du reise over helgedager, som jul, nyttår eller påske, så bestill gjerne opptil seks måneder eller mer i forveien.

Reis på andre ukedager

En weekendreise behøver ikke skje torsdag—søndag; prøv å reise hjem på mandag eller tirsdag i stedet. Lørdag—tirsdag er et eksempel på dager det er lettere å finne plasser til. Skal du dra på en ukesreise, så kan du mye enklere finne en som går midt i uken enn i helgen.

Bestill fly og hotell/leiebil samtidig

Reisefeber har tilgang til spesielle flypriser som kun gjelder dersom man også kjøper minst to netter hotell eller billeie. Disse prisene bruker dessuten være enklere å finne også ganske nært avreisen og gir en lavere pris enn hvis du bestiller eksempelvis fly og hotell separat.

Reisefebers lavpriskalender

Bruk gjerne vår lavpriskalender for å se når du kan reise til beste pris. Velg "søk fleksibelt, 3 dager før og etter" når du søker flybilletter. Da kan du enkelt finne den beste prisen tre dager før og etter datoen du ønsker.

Ha oversikt over våre flykampanjer

Besøk gjerne jevnlig vår side med "aktuelle flykampanjer" og sjekk flyselskapenes beste priser der og da. Abonner på Reisefebers nyhetsbrev og få reisetips og aktuelle tilbud direkte i innboksen din.

Reisefeber Gruppe & Konferanse

Er dere fler enn 9 personer som skal ut og reise? Kontakt vår gruppe- og konferanseavdeling for et tilbud.

Lykke til med jakten på din neste billige reise!