Hotell San Francisco

Blant våre hundretalls hoteller i San Francisco kan du velge mellom alt fra enkle økonomihoteller til velkjente luksushoteller.

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill hotell i San Francisco

Planlegger du en reise til USAs kanskje vakreste by? Hos Reisefeber finner du et stort utvalg av hotell i San Francisco. Vi har hoteller i mange prisklasser, alt fra elegante luksushoteller til lavprisvarianter i rolige bydeler.

Det er lett å finne seg til rette og føle seg velkommen i vennlige San Francisco. Her kan du bo på sjarmerende hoteller, som ligger spredt mellom de forskjellige byhøydene. Oppe fra Nob Hill har du utsikt over byens mest berømte symbol, Golden Gate-broen. Det er også her du finner noen av byens aller fineste og mest tradisjonsrike luksushoteller. 

Vi hjelper deg gjerne å bestille et billig opphold i San Francisco. Mange av Reisefebers hoteller ligger sentralt til, og ønsker du ikke å gå så mye, er det bare å hoppe på en av byens berømte trikker. De bringer deg enkelt og greit til severdigheter som Golden Gate Park, Chinatown og kvarterene rundt underholdningsdistriktet Haight Street.

Ønsker du å kunne shoppe like utenfor døren, er det smart å velge et botilbud ved Market Street eller livlige Union Square. I den gamle fiskehavnen Fisherman's Wharf
+

ligger det hoteller i varierende prisklasser. Her spiser du godt og har nærhet til det herlige yrende gatelivet. Bor du i denne del av byen, har du også kort vei til fergen som bringer deg ut til fengselsøya Alcatraz.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.