Hotell Orlando

Blant våre hoteller finner du hoteller på International Drive, hotell ved Walt Disney World Resort så vel som resorthoteller med romslige familiesuiter.

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill hotell i Orlando

Enten du tenker å besøke Mikke Mus, gå berserk i gigantiske shoppingsentre eller bare vil slappe av ved swimmingpoolen, har vi bra med egnede, rimelige hoteller i Orlando. På Reisefeber kan du bestille hoteller i forskjellige prisklasser. Lavpris eller luksus — utvalget vårt er stort.

Vi har mange familievennlige boalternativer i Orlando sentrum. Vi anbefaler at du leier bil for å enkelt å kunne ta deg mellom ditt hotell og severdigheter som Disneyworld, SeaWorld og Universal Studios. Men du kan selvsagt også droppe leiebilen, mange hoteller tilbyr busstransport til temaparkene.

Hotellene i Orlando holder høy standard både på opphold og servicenivå. Å bo på luksushotell her er både en rimelig og svært minneverdig opplevelse. Hvis du leter etter et lavprisalternativ, finner du selvsagt også dette.

Vi tilbyr også flere forskjellige leilighetshoteller i Orlando, en boform som kan være særlig praktisk hvis man reiser med barn. I stedet for å leie flere enheter, kan hele familien få plass i en leilighet med flere soverom. Som regel fins det også et pentry i
+

leilighetene, noe som gjør det mulig å spare både tid og penger gjennom å spise enkelte måltider “hjemme”. Selv om man i utgangspunktet ikke vil lage mat i ferien, kan det vare deilig å være i stand til å ordne egen frokost, siden den normalt ikke inngår i prisen.  

Vi i Reisefeber tilbyr bra hoteller med god beliggenhet, slik at du kan nyte ferien din uten stress.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.