Hotell New York

Bestill bra hotell i New York, USA med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i New York og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill hotell i New York

New York er den ikoniske byen som du har sett i utallige filmer og tv-serier. Vi i Reisefeber ordner opphold i New York, uansett om du er ute etter luksushotell eller et litt billigere opphold.

I New York kan du ta deg mellom alle severdigheter med taxi eller T-bane. Det er naturligvis også en herlig by å utforske til fots. Ettersom metropolen er såpass stor, kan det uansett være smart å velge et hotell i en bydel nær de severdighetene du er mest interessert i og dermed minske tiden du behøver bruke på å forflytte deg.

Den som velger et opphold i Midtown Manhattan, havner midt i smørøyet. Herfra er det kort vei til både Times Square, Empire State Building og MoMA. Lenger nord bor du nærmere Central Park, showene på Broadway og gospelkonsertene i Harlem. Velger du et hotell på søndre Manhattan, bor du nær det trendy nattelivet, god mat i Chinatown og herlig shopping i SoHo eller koselige Nolita.

En bydel som bare blir mer og mer populær, er Brooklyn. Her kan du bo i nærheten av Williamsburg, med et roligere tempo, frodige bakgårder og fargerike hus. Den sportsinteresserte bor
+

med fordel på et av Reisefebers hoteller i Long Island City i Queens, med nærhet til The Mets’ nye fine stadion, Citi Field.

Bestill et rimelig hotell i New York med Reisefeber. Unn deg å oppleve byen som alle snakker om!  

New York

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.