Hotell Miami Beach

Bestill hotell i Miami Beach og bo på Ocean Drive ved havet. Velg blant hundrevis av hoteller med super beliggenhet i alle prisklasser

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill hotell i Miami Beach

Velkommen til solfylte Miami Beach! På Reisefeber finner du hoteller i Miami Beach som ligger i nærheten av både de herlige strendene og byens raske puls. Vi tilbyr alt fra enklere opphold til luksushoteller i Floridas mest “kjendis-tette” by.

Hvorfor ikke unne seg å bo like ved den herlige stranden? Om dagen lokker deilige bad og fløyelsmyk sand, om kvelden et sprudlende uteliv. En av de mest populære strendene er South Beach. Miami Beach er fullt av kontraster og må bare oppleves.

For den shoppinglystne kan vi tipse om Ocean Drive. Gå heller ikke glipp av Lincoln Road Mall med butikker som Forever 21, Gap og American Apparel. Ocean Drive er også kjent for sin arkitektur med mange flotte hus i art deco-stil, ofte pastellfargede, som ble oppført på 1920-tallet. Kanskje du vil bo i et pastellfarget hotell med historie? I Miami Beach er alt mulig!

Vi tilbyr utvalgte hoteller i Miami Beach, håndplukket for at du skal kunne nyte byens unike atmosfære. Pass også på å ta en dagstur til Floridas sørligste perle, Key West, en sjarmerende by med mye kultur. Et annet populært
+

utfluktsmål er nasjonalparken Everglades, der du kan se både vaskebjørner og alligatorer.

Vi har hotell for deg uansett hva du er ute etter i ferien. Du bestiller raskt og enkelt på Reisefeber. Opplev herlige Miami Beach, du også!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.