Hotell Boston

Bestill bra hotell i Boston, USA med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Boston og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill hotell i Boston

Boston er den største byen i vakre New England og har en rekke fine hoteller som du kan bestille hos oss på Reisefeber. Hvorfor ikke ta en avstikker til Boston neste gang du reiser til New York? Gå ikke glipp av denne hippe unge byen, der studentene setter hovedpreget og der de voksne gjerne hopper på toget!

Boston er en flerkulturell by der du kan oppleve tradisjoner og matretter fra hele verden. Besøk den latinamerikansk-pregede bydelen East Boston, fargerike Chinatown — eller italienske North End, der Bostons aller fineste mat serveres, ifølge matkjennere. Her ligger kanskje også de aller beste hotellene i Boston.

Boston har en levende bykjerne, og det er relativt lett å ta seg rundt til fots. Her fins også meget bra shoppingmuligheter enten du er ute etter et priskupp eller eksklusive butikker og dyre merker.
Vi har flere forskjellige typer botilbud Boston, fra vandrerhjem til luksushoteller. Unn deg å oppleve denne universitetsbyen som bobler av multikultur og liv!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.