Hotell Budapest

Bestill bra hotell i Budapest, Ungarn med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Budapest og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 HUF / 0,03NOK

Bestill hotell i Budapest

Strategisk beliggende midt i Sentral- Europa her Budapest kommet til å bli et litt av et Mekka for backpackere som reiser rundt i Europa. Men byen er ikke bare en by for ungdommer. Reisefeber hjelper deg å bestille en herlig feire på hotell i Budapest enten du reiser med jentegjengen, kjæresten eller familien. Her finns noe for enhver smak, og vi tilbyr alle slags opphold, fra glamorøse luksushoteller til lavprisløsninger med karakter.

Budapest er blitt kalt “Sentral-Europas Paris”, og det er lett å forstå hvorfor når man spaserer rundt i bykjernen. Byen deles i to av elven Donau, og de statelige romantiske bygningene vitner om svunne tider og en spennende framtid. Vi har bra med hoteller i Belváros og Lipótváros, de to bydelene som sammen utgjør V-distriktet. I Budapest tar du deg enklest omkring ved hjelp av T-banen, og velger du å bo i V-distriktet, har du nærhet til alle viktige knutepunkter.

Det fins mange severdigheter i Budapest. Ikke minst anbefaler vi den fantastiske kirken Mátyás templom og Királyi palota, det storslåtte kongelige palasset på toppen av
+

Budapests byhøyde. Reisefeber hjelper deg å bestille hotell i Budapest nær de store severdighetene. Husk at hotellstandarden i Budapest er noe lavere enn i Norge. Prioriterer du komfort, anbefaler vi i Reisefeber et hotell med minst tre stjerner. 

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.