Hotell Kiel

Bestill bra hotell i Kiel, Tyskland med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Kiel og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Kiel

Reisefeber tilbyr et bredt utvalg av hoteller i Kiel og har noe for enhver lommebok og smak! Ta fergen fra Gøteborg til Kiel – byen er mye mer enn en innfartsport til kontinentet. Kiel er en hel liten storby i seg selv, og denne nordtyske havne- og studentbyen er absolutt verd å gjøre seg kjent med. Vi har et hotell som passer ditt behov enten du besøker Kiel for en ferie eller bare vil sove der på din vei sørover.

Kiel byr på et rikt alternativt kulturliv. Mange hippe ungdommer henger på Subrosa, en bar med billig øl og god stemning. Kiel er en veldig spredt by, og utelivet er vel verdt å oppleve. Her har man ikke et konsentrert klubbdistrikt; folk går ut sånn litt overalt. Reisefeber anbefaler et besøk på TraumGmbh, en klubb som også fungerer som kino, restaurant og filmscene for uavhengige unge talenter.

I Kiel tar man seg rundt med buss eller båt, og nesten alle bussruter starter ved Hauptbahnhof. Reisefeber ordner sentralt beliggende bosteder nær Hauptbahnhof i tilfelle du vil reise kommunalt. Hvis du bare skal overnatte etter en lang tur med fergen, kan det være klokt å velge et
+

hotell i Kiel i nærheten av fergeterminalen. Nøl ikke med å spørre oss på Reisefeber, vi har hoteller på alle strategisk viktige steder i byen!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.