Hotell Hannover

Bestill bra hotell i Hannover, Tyskland med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Hannover og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Hannover

Hannover er en av verdens ledende messebyer, og den årlige IT-messen CeBIT er trolig verdens største. Uansett om du skal til byen på messebesøk eller av andre årsaker, kan det være bra å bestille hotell i god tid i Hannover. På Reisefeber finner du et utvalg av botilbud i alle prisklasser. Felles for dem alle er at de har god beliggenhet og gir deg god valuta for pengene.

Hannover har drøyt en million innbyggere og en rik historie som avspeiler seg i bybildet, selv om mange av byens gamle bygninger ble ødelagt under annen verdenskrig. Skal du besøke byen for å delta på en messe? Det fins bra med hoteller i tilslutning til det store messeområdet i de søndre bydelene. Vil man inn til sentrum, er det lett å ta seg dit med T-bane eller taxi. Alternativet er selvsagt at man finner et hotell som ligger sentralt, for eksempel i området Mitte. Her finner du blant annet det storslåtte nye rådhuset, Neues Rathaus, som blitt et viktig symbol for byen. En kort spasertur derfra ligger også Hannovers gamleby og det gamle rådhuset. Hold utkikk etter den høye 1300-tallskirken Marktkirche, så
+

finner du fram.

Vi håper du vil like om Hannover like mye som vi gjør!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.