Hotell Istanbul

Bestill bra hotell i Istanbul, Tyrkia med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Istanbul og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 TRY / 1,86NOK

Bestill hotell i Istanbul

Bestill oppholdet ditt i Tyrkias største by enkelt og greit hos Reisefeber. Vi har hoteller som passer alle smaker og budsjetter i Istanbul. Enten du leter etter et litt fancy sentrumshotell, et barnevennlig hotell, et lavprishotell eller et luksushotell, har vi det du søker. Midt i byen, på den europeiske siden, går båter langs Det gylne horn og Bosporus til Kadıköy på den asiatiske siden, og du tar deg enkelt rundt med den flotte og smidige T-banen. Så uansett hvor du velger å bo, kommer du deg enkelt til og mellom severdighetene.

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.