Hotell Antalya

Bestill bra hotell i Antalya, Tyrkia med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Antalya og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 TRY / 1,86NOK

Bestill hotell i Antalya

Sørg for å solsikre årets ferie! Nå kan du enkelt finne et billig hotell i Antalya, et av Tyrkias mest populære feriesteder. Denne vakre byen er en riktig perle på den tyrkiske rivieraen og tilbyr mye mer enn bare sol og bad.

I den herlige byen Antalya finner du alt fra velbevarte kulturskatter til livlige bargater, eksklusive nattklubber og trendy butikker. Badeplassene består blant annet av en utrolig flott rullesteinstrand, herlige små badeviker og badeklipper med spektakulær utsikt over glitrende, innbydende vann. Takket være sin nærhet til vannet kan Antalya tilby en rekke morsomme vannaktiviteter, som for eksempel vannski, vindsurfing, jetski, dykking og trampbåtturer.

For den som søker en litt mer luksuspreget ferie, har vi et bredt utvalg av førsteklasses hotell i Antalya. Mange av disse tilbyr dessuten all inclusive. Uansett hvilken del av byen du velger å bo i, tar du deg enklest fram med de lokale minibussene, dolmus, eller taxi. Bestill ditt hotell i Antalya allerede i dag hos oss på Reisefeber! 

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.