Hotell Praha

Bestill bra hotell i Praha, Tsjekkia med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Praha og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 CZK / 0,41NOK

Bestill hotell i Praha

Hvis du ennå ikke har besøkt Praha, er det kanskje på tide å unne seg en reise til en av Europas vakreste og mest populære hovedsteder? Reis på en herlig weekendtur til Tsjekkias hovedstad og la Reisefeber hjelpe deg å finne et hotell i Praha som passer dine ønsker. Reis til Praha og ta med dem du liker best! Enten du reiser med venner, familie eller kjæresten, tilbyr vi i Reisefeber velegnede, fine og rimelige hoteller i Praha.

Et av Prahas mest berømte landemerker er den vakre Karlsbroen, med en betagende utsikt. Herfra ser du utover den mektige Moldau på sitt vakreste, og du kjenner virkelig at du er i Europas midte. Den andre store severdigheten i Praha er den prangende Slottshøyden, som du ikke kan unngå å legge merke til hvis du kikker opp over til elvens østre side. Slottet er verdt både ett og to besøk; her er det så mye å se og beundre at det er nesten umulig å gå lei.

Samtidig er Praha er så mye mer enn historiske severdigheter. Her finns pittoreske kafeer, barer med heftige innredninger og en sprudlende klubbscene. Her ligger blant annet en av Europas
+

største nattklubber. Fra Norge er det lett å ta seg til Praha. Den som er litt kresen med tidsbruken sin, kan ta et fly til Václav Havel flyplass Praha fra en av Norges større flyplasser. Reisefeber ordner gjerne et hotell i Praha som ligger nær flyplassen, eventuelt kan vi hjelpe deg å bestille flyplasstransfer.

Praha

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.