Hotell Phuket

Bestill bra hotell i Phuket, Thailand med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Phuket og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 THB / 0,29NOK

Bestill hotell i Phuket

Velkommen til den thailandske paradisøya Phuket! Hos Reisefeber finner du alltid et stort utvalg av hoteller på Phuket. Alle øyas strender og byer har sin unike sjarm, velg deg et hotell i det området som passer deg best — du får uansett en uforglemmelig opplevelse.

I Kamala og Bangtao Beach finner du mange familievennlige hoteller. Her nyter både store og små langgrunne, myke sandstrender. Er dykking din lidenskap? Denne herlige øya byr på dykking i toppklassen, og selvsagt finner du bra med hoteller nær det blågrønne havet og den fargesprakende verdenen under havoverflaten.

Hos oss kan du bestille opphold på Phuket i alle prisklasser, fra billige hoteller til luksushoteller. Det gir deg mulighet til å oppleve den eventyrlige øya på akkurat den måten som du ønsker. Kanskje du vil bo på en luksuriøs resort og ta en spabehandling for å lade opp batteriene skikkelig?

Populære steder å bo på er Karon Beach, Khao Lak og Kata Beach. Selvsagt finner du også botilbud i nærheten av flyplassen.

Phuket er herlig øy, her
+

venter paradiset for deg som drømmer om laguneblått hav, vidstrakte strender og vaiende palmer. Atmosfæren er varm og gjestmild, og her fins noe for enhver.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.