Hotell Krabi

Bestill bra hotell i Krabi, Thailand med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Krabi og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 THB / 0,29NOK

Bestill hotell i Krabi

Er det på tide å bestille årets feriereise? Bestill ditt hotell i Krabi med Reisefeber. Vi tilbyr alt fra luksushoteller til litt enklere rimelige opphold. Denne thailandske perlen av en byprovins er et svært populært feriemål med masse å by på. Krabi er dessuten et perfekt utgangspunkt for dagsutflukter til de omkringliggende områdene.

Inne i Krabi er det ingen strender, men det er enkelt å komme seg ut til en rekke flotte og ekstremt vakre badestrender via lokalbuss, taxi eller egen leiebil. Den aller mest populære sandstranden ligger cirka 20 minutters biltur fra bysentrum og heter Klong Muang Beach. Her nyter du de vakre omgivelsene, spiser havfersk fisk på en av restaurantene langs stranden og hengir deg til den fredfulle og rolige atmosfæren. Naturligvis tilbyr vi både strandnære bosteder og hoteller inne i Krabi by.

I Krabi kan du padle i mangroveskoger, besøke koselige lokale fiskesamfunn og oppleve fascinerende grotter og klipper. Her shopper du dessuten veldig billig! Pass på å besøke Walking Street, et kveldsmarked som holder åpent om helgene. Her kan du velge og vrake blant
+

klær, håndverk og suvenirer til svært lave priser. Det brede utvalget av forskjellige fristende matretter langs gaten lokker til seg både turister og lokalbefolkningen.

Nøl ikke — bestill et billig hotell i Krabi alt nå og få med deg alt det fantastiske som denne vakre provinsbyen tilbyr!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.