Hotell Koh Lanta

Bestill bra hotell i Koh Lanta, Thailand med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Koh Lanta og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 THB / 0,29NOK

Bestill hotell i Koh Lanta

Nyt lange hvite strender og et bedagelig tempo — vi tilbyr hoteller på Koh Lanta i alle prisklasser. Her finner du alt fra enklere opphold til luksushoteller.

Koh Lanta lokker med lange herlige stranddager. Små og store besøkende nyter de langgrunne strendene, og selvsagt finner du mange familievennlige hoteller i området. Under overflaten svømmer regnbuefargede fisker blant korallene, og på land kan du se kjappe små krabber pile omkring.

I hvilken del av Koh Lanta er det så best å bo på hotell? Det avhenger selvsagt av hvordan drømmeferien din ser ut i ditt hode. På Khlong Dao og Long Beach er stemningen livlig, og her finner du flere barer og restauranter. Om det er dykkingen som lokker, bør du vurdere områdene Koh Rok, Koh Muk og Hin Daeng. Saladan er hovedstedet på Koh Lanta. Sjekk ut markedet her, der salgsbodene bugner av fersk, eksotisk fisk og frukt. I Saladan finner du også mange koselige restauranter og barer.

Et annet populært område er Klong Dao Beach. Her nyter du en tre kilometer lang strand med fløyelsmyk sand.

Ved Klong Nin finner du krystallklart
+

vann langs en kombinert stein- og sandstrand avgrenset av vakre, høyreiste klipper.

Uansett hvor du velger å bestille hotell, venter en herlig opplevelse deg i det lille paradiset Koh Lanta.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.