Hotell Bangkok

Bestill bra hotell i Bangkok, Thailand med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Bangkok og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 THB / 0,29NOK

Bestill hotell i Bangkok

Planlegger du et besøk i den yrende thailandske hovedstaden? Reisefeber gjør det enkelt for deg å bestille rimelig hotell i Bangkok. Du finner alt fra enkle og billige hoteller til luksuriøse designhoteller. Akkurat som verdensmetropolen selv er utvalget av opphold mangfoldig.

Bangkok er en meget stor by, og mange velger å innlede besøket med å bo i eksempelvis området Bang Na, som ligger i nærheten av flyplassen Suvarnabhumi. Hvis du vil bo i bysentrum, så anbefaler vi Sukhumvi, en livlig gate som går gjennom store deler av byen. Her har shoppingelskeren et superbeite. For deg som vil ha et litt mer luksuriøst hotell, er gatene Silom og Sathorn et bra alternativ. Begge gatene ligger blant de høye skyskraperne i finansdistriktet. En annen berømt gate er Patpong. Her ligger barene og musikklubbene side om side, og du kan regne med liv og røre døgnet rundt.

I en storby som Bangkok kan det være smart å velge hotell i nærheten av en T-banestasjon. Med T-banen tar du deg raskt fram i millionbyen og kan oppdage severdigheter som Daggryets tempel, Det store palasset og Smaragdbuddhaens
+

tempel.

Bangkok er en by som kan oppleves på mange forskjellige måter. Uansett hvordan du velger å reise, har du muligheten til å bestille et opphold hos Reisefeber som passer både smaken og lommeboken din.

Bangkok

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.