Hotell Østersund

Bestill bra hotell i Østersund, Sverige med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Østersund og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 SEK / 0,99NOK

Bestill hotell i Østersund

Vil du ut og jakte på Storsjö-monsteret? I så fall kan vi på Reisefeber hjelpe deg å finne et hotell i Östersund. Her finnes det en mengde forskjellige alternativer, og vi hjelper deg å finne det hotellet som passer deg best.

I Östersund kan du besøke friluftsmuseet Jamtli. Her finner du utstillinger om Jämtlands historie med gjenstander som de tusen år gamle Överhogdals-gobelinene, som er Europas eldste komplette bildetepper. Her kan du også oppleve historiske rollespill blant gamle gårder og hus i Jamtlis Historieland og beundre levende svenske gårdsdyr.

Östersund ligger vakkert til ved Storsjön i Jämtland. Her kan du spasere langs byens gater og smug, shoppe i fine butikker, ta en kaffe på en av byens kafeer eller spise på en av de mange restaurantene.

Ønsker du å bo i behagelig avstand til det meste i Östersund, kan du velge blant flere sentralt beliggende hoteller som du kan bestille hos oss i Reisefeber. Vil du heller ha ro og vakker natur utenfor hotellvinduet, så kan et hotell på Frösön være et godt alternativ. Frösön ligger
+

i Storsjön, og har broforbindelse med Östersund. Her finner du blant annet et utsiktstårn med en herlig utsikt over området rundt. 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.