Hotell Alicante

Bestill bra hotell i Alicante, Spania med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Alicante og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Alicante

Har du vurdert å tilbringe ferien din på den mangfoldige og fullstendig herlige middelhavskysten? Hos Reisefeber bestiller du enkelt og raskt billig hotell i spanske Alicante. Her nyter du et deilig middelhavsklima, avkoblende sandstrender, en stor dose kultur og mye interessant historie. Dessuten kan du oppleve spennende severdigheter, morsomme aktiviteter og det livlige nattlivet — alt sammen i enestående vakre omgivelser!

Alicante er en svært vakker by med sine palmekantede avenyer, koselige gågater, vakre bygninger og historisk interessante fortidsminner. Inne i Alicante tar du deg enklest rundt med bybussene eller taxi. Dog skal man undervurdere ikke turer til fots. Når du spaserer, er det lett å finne og oppleve mange vakre perler av steder som du ellers kan gå glipp av. Enten du vil bo mest mulig sentralt eller f.eks. nærmest mulig stranden, er det enkelt å finne et bra hotell hos Reisefeber.

Et bra tips når du befinner deg i Alicante er å ta en tur med Turibus. På bussturen får du se hele byen og får vite en god del interessant om byen. Du kan stige av og på bussen så mange ganger du vil i
+

løpet av dagen. Andre severdigheter er eksempelvis det arkeologiske museet Marq, kunstmuseet Gravina og gamlebyen, som byr på mange kulturskatter.

Bestill ditt hotell i Alicante alt i dag — i denne vakre byen finner du botilbud i alle prisklasser. 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.