Hotell Wien

Bestill bra hotell i Wien, Østerrike med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Wien og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Wien

Får vi lov å by opp til en wienervals? Vi har hoteller i Wien for alle som vil oppleve denne østerrikske byen, der både Mozart og Bach har virket. Wien er betagende vakker med sin middelalderarkitektur og statlige monumenter, og med våre utvalgte hoteller kommer du tett på byen og dens unike historie.

Wien er byen for deg som liker klassisk musikk. Om du vil bo på et hotell i Wien nær de klassiske operaene, anbefaler vi deg å bo sentralt. Vi har hoteller i alle prisklasser, og hvis du har mulighet, bør du benytte anledningen til å se en musikkforestilling i verdensklasse.

Wien er en herlig by å utforske. Her vandrer du rundt blant storslåtte og vakre bygninger. Kanskje drømmer du om å bo på hotell med historisk sus? Den eldre bydelen er faktisk klassifisert som verdensarv, og Wien var lenge en av Sentral-Europas viktigste byer.

Et klart must er å oppleve, gjerne være den del av, den berømte kafékulturen i Wien. Slå deg ned på en av de utallige kafeene og bestill en apfelstrudel, eller hvorfor ikke en sachertorte?

Wien har mye å by på, og vi
+

har gjort oss flid med å velge ut et knippe hoteller til deg slik at du skal kunne velge blant en rekke forskjellige prisklasser og standarder. Uansett hva du velger, er vi sikre på at det lyder som musikk i dine ører.

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.