Hotell Roma

Bestill bra hotell i Roma, Italia med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Roma og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Roma

Vi har et hotell i Roma for alle. Familier, par, grupper eller enkeltreisende. Roma er byen for deg som elsker å spasere. Du kan gå fa Colosseum til Spansketrappen uansett hvilken del av Roma du velger å bo i.

Vil du oppleve det antikke Roma, kan du starte med Capitolium, som ligger på en høyde. Kapitolhøyden var det antikke Romas motstykke til Atens Akropolis. Hit opp kom folk for å be til erkeguden i Jupiter-tempelet. I dag domineres høyden av Michelangelos byplan fra 1500-tallet. Herfra rusler du etter hvert ned trappene til en haug med delvis ødelagte kolonner og digre steiner. Dette var det antikke downtown, Forum Romanum, prototypen for den moderne byen. Uansett hvilken type ferie du er ute etter, sørger Reisefeber for at du bor riktig! Vi har hoteller som matcher både din lommebok og din drømmeferie.

Roma

3 GRUNNER TIL Å VELGE OSS

Pakkereisegarantien er din trygghet.

Trygge betalingsalternativer

Bestill enkelt online med personlig service.
 

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.