Hotell Skiathos

Bestill bra hotell i Skiathos, Hellas med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Skiathos og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill hotell i Skiathos

En liten øy med mye å by på — velkommen til Hellas’ mest sjarmerende øy! Vi på Reisefeber tilbyr rimelig opphold på hotell i Skiathos. Øya har kun én (men til gjengjeld veldig trivelig) by – med koselige smågater å rusle omkring i, samt sjarmerende restauranter og barer, og dessuten en enestående natur med vakre pinjetrær og hele 70 strender, hvorav flere herlig hvit eller gyllen sand.

Opplev denne øyas skjønne naturområder, både langs de vakre strendene og lenger inn på land. Mange av hotellene vi tilbyr, ligger ved flotte strender, så hvorfor ikke bestille et rom med fantastisk havutsikt? Under oppholdet ditt på Skiathos bør du også unne deg å ta en tur opp i fjellene, til klosteret Evangelistra og dets svartkledde munker. I klosteret kan du også sikre deg en flaske av munkenes egenproduserte vin.

Med et areal på ca. 47 kvadratkilometer er Skiathos en ganske liten øy og kan utforskes til fots på et par dager. For komfortens skyld er det dog mange besøkende som velger å leie bil hvis man vil sjekke ut andre steder
+

enn byen. Du kan også ta de såkalte badebussene, eller taxi. Øya har også egen flyplass, med en av Europas aller korteste landingsbaner.

Du som setter pris på et variert strandliv, vakker natur og koselige uteserveringer i en harmonisk og sjarmerende bykjerne kommer raskt til å forelske deg i øya. Så husk å bestille ditt hotell på Skiathos alt i dag og nyt en avkoblende ferieopplevelse i den greske øyverdenen.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.