Hotell Odense

Bestill bra hotell i Odense, Danmark med Reisefeber. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller i Odense og hjelper deg å finne et hotell som passer akkurat deg. Foreta hotellbestillingen din her!

Vekslingskurs

1 DKK / 1,36NOK

Bestill hotell i Odense

Reisefeber hjelper deg å finne gode og billige hoteller i Odense. Odense er Danmarks tredje største by og syder av kultur, liv og røre, er Fyns hovedstad. Mange anser byen som Danmarks offisielle midtpunkt, og selv om det jo ikke stemmer helt geografisk, har det mye for seg, kulturelt sett!

I Odense fins noe for alle. Reisefeber tilbyr både lavpris- og luksushoteller som passer alle typer reisende; fra barnefamilier til enkeltreisende, par og store vennegjenger.

Det meste i Odense kan nås til fots. To populære severdigheter som ligger litt lenger bort fra bykjernen, er Den Fynske Landsby og Odense Zoo. Selv om de ikke ligger i sentrum, er de vel verd et besøk. Hvis du ikke orker gå så langt, kan du med fordel ta buss — lokaltransporten er godt utbygd, så i denne byen kommer du deg lett rundt.

Vi på Reisefeber anbefaler alle å besøke Odense. Hit tar du deg enklest med tog fra København eller bil over Storebæltsbroen. Vil du så dra videre fra Odense, er det bare å hoppe på et tog sørover, så er du i Hamburg på fire–fem timer.
Bestill ditt hotell i
+

Odense allerede i dag!

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.