Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er en av Europas billigste byer. Og dessuten vakker! Byen begynner å bli en av de mer trendy storbyene — med mye å tilby for en gruppe- eller konferansereise både når det gjelder severdigheter, kultur og opplevelser, inklusive gastronomiske opplevelser. Firmareisens budsjett rekker til mye her; selv om dere skulle velge en av Warszawas finere restauranter inklusive Guide Michelin-restaurantene, er det billig, og det samme gjelder hotell og boform. Vi setter sammen et hyggelig program og håndplukker et rimelig hotell ut ifra deres krav til service. Om ønskelig med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Warszawa er en svært moderne by. Gamlebyen (Stare Miasto) ble totalødelagt under andre verdenskrig, men er gjenoppbygget så å si til minste detalj. Den er et deilig område å spasere i med sine snirklete, smale smug og er i dag klassifisert som verdensarv av Unesco.  Kanskje ta en lunsjpause på det koselige, åpne torget? Like ved gamlebyen ligger det kongelige slottet; et besøk hit anbefales for å betrakte de fine, vakkert innredete kongelige gemakker. Langs elven Wisla finner dere koselige små ølstuer og et pulserende uteliv. Den intensive vitaliteten her strekker seg til byens blomstrende bar- og musikkscene, og den årlige kalenderen er full av gatefester, vernissasjer og fantastiske Chopin-konserter i parkene. Sjekk med oss, så ser vi hva dere kan passe inn i programmet! En gruppereise til Warszawa skaper garantert en positiv stemning, og byr på en fin miks av gammelt og nytt. Besøk det berømte Kulturpalasset, Palac kultury, et minne fra det gamle Sovjet som nå er et underholdningssentrum. Her finner dere også en takterrasse med utsikt over hele Warszawa. Bak palasset ligger et enormt kjøpesenter. Sett gjerne av tid og legg inn en pause i konferansen for trendy shopping, ikke minst i den brede gaten Marszalkowska. I Warszawa sentrum fins det flere fancy gallerier med priser ca. 20 prosent under de norske. Dere vil legge merke til at Warszawas befolkning er ung; byen tiltrekker seg unge, nyskapende mennesker som søker et kreativt miljø. Dere vil også garantert reise hjem fulle av inntrykk og inspirasjon

Warszawa hus
Warszawa torg
Warszawa park
Warszawa torg mennesker

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.