Annonse:

Gruppereise & Firmatur Warszawa, Polen

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er en av Europas billigste byer. Og dessuten vakker! Byen begynner å bli en av de mer trendy storbyene — med mye å tilby for en gruppe- eller konferansereise både når det gjelder severdigheter, kultur og opplevelser, inklusive gastronomiske opplevelser. Firmareisens budsjett rekker til mye her; selv om dere skulle velge en av Warszawas finere restauranter inklusive Guide Michelin-restaurantene, er det billig, og det samme gjelder hotell og boform. Vi setter sammen et hyggelig program og håndplukker et rimelig hotell ut ifra deres krav til service. Om ønskelig med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Warszawa er en svært moderne by. Gamlebyen (Stare Miasto) ble totalødelagt under andre verdenskrig, men er gjenoppbygget så å si til minste detalj. Den er et deilig område å spasere i med sine snirklete, smale smug og er i dag klassifisert som verdensarv av Unesco
+

Kanskje ta en lunsjpause på det koselige, åpne torget? Like ved gamlebyen ligger det kongelige slottet; et besøk hit anbefales for å betrakte de fine, vakkert innredete kongelige gemakker. Langs elven Wisla finner dere koselige små ølstuer og et pulserende uteliv. Den intensive vitaliteten her strekker seg til byens blomstrende bar- og musikkscene, og den årlige kalenderen er full av gatefester, vernissasjer og fantastiske Chopin-konserter i parkene. Sjekk med oss, så ser vi hva dere kan passe inn i programmet! En gruppereise til Warszawa skaper garantert en positiv stemning, og byr på en fin miks av gammelt og nytt. Besøk det berømte Kulturpalasset, Palac kultury, et minne fra det gamle Sovjet som nå er et underholdningssentrum. Her finner dere også en takterrasse med utsikt over hele Warszawa. Bak palasset ligger et enormt kjøpesenter. Sett gjerne av tid og legg inn en pause i konferansen for trendy shopping, ikke minst i den brede gaten Marszalkowska. I Warszawa sentrum fins det flere fancy gallerier med priser ca. 20 prosent under de norske. Dere vil legge merke til at Warszawas befolkning er ung; byen tiltrekker seg unge, nyskapende mennesker som søker et kreativt miljø. Dere vil også garantert reise hjem fulle av inntrykk og inspirasjon

Warszawa hus
Warszawa torg
Warszawa park
Warszawa torg mennesker

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.