Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er en av Europas billigste byer. Og dessuten vakker! Byen begynner å bli en av de mer trendy storbyene — med mye å tilby for en gruppe- eller konferansereise både når det gjelder severdigheter, kultur og opplevelser, inklusive gastronomiske opplevelser. Firmareisens budsjett rekker til mye her; selv om dere skulle velge en av Warszawas finere restauranter inklusive Guide Michelin-restaurantene, er det billig, og det samme gjelder hotell og boform. Vi setter sammen et hyggelig program og håndplukker et rimelig hotell ut ifra deres krav til service. Om ønskelig med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Warszawa er en svært moderne by. Gamlebyen (Stare Miasto) ble totalødelagt under andre verdenskrig, men er gjenoppbygget så å si til minste detalj. Den er et deilig område å spasere i med sine snirklete, smale smug og er i dag klassifisert som verdensarv av Unesco.  Kanskje ta en lunsjpause på det koselige, åpne torget? Like ved gamlebyen ligger det kongelige slottet; et besøk hit anbefales for å betrakte de fine, vakkert innredete kongelige gemakker. Langs elven Wisla finner dere koselige små ølstuer og et pulserende uteliv. Den intensive vitaliteten her strekker seg til byens blomstrende bar- og musikkscene, og den årlige kalenderen er full av gatefester, vernissasjer og fantastiske Chopin-konserter i parkene. Sjekk med oss, så ser vi hva dere kan passe inn i programmet! En gruppereise til Warszawa skaper garantert en positiv stemning, og byr på en fin miks av gammelt og nytt. Besøk det berømte Kulturpalasset, Palac kultury, et minne fra det gamle Sovjet som nå er et underholdningssentrum. Her finner dere også en takterrasse med utsikt over hele Warszawa. Bak palasset ligger et enormt kjøpesenter. Sett gjerne av tid og legg inn en pause i konferansen for trendy shopping, ikke minst i den brede gaten Marszalkowska. I Warszawa sentrum fins det flere fancy gallerier med priser ca. 20 prosent under de norske. Dere vil legge merke til at Warszawas befolkning er ung; byen tiltrekker seg unge, nyskapende mennesker som søker et kreativt miljø. Dere vil også garantert reise hjem fulle av inntrykk og inspirasjon

Warszawa hus
Warszawa torg
Warszawa park
Warszawa torg mennesker
Opplev mer i Warszawa
Sightseeing
Sightseeing

En guide hjelper dere å bli bedre kjent med Warsawa i løpet av en halvdagstur. Vi skreddersyr turen etter deres ønsker, men som regel går turen forbi den vakre gamlebyen, som ble fullstendig ødelagt under andre verdenskrig, men som ble gjenreist og nå i dag befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. Vi anbefaler også at dere ser gamlebyens markedsplass og den nye delen av byen samt Portfestningen (eng.: “The Barbican”), Johanneskirken og det kongelige slottet.

 

Besøk i Wilanów-palasset
Besøk i Wilanów-palasset

Ta en pause fra storbypulsen og besøk det kongelige palasset med dets vakre barokkhage. I begynnelsen av det 17. århundre ble dette barokke Wilanów-palasset kongens sommerresidens. Etter krigen ble det omgjort til et museum med en rik samling av polske portrettmalerier, eksempler på originale møbler og interiørdesign. Ved siden av palasset ligger Plakatmuseet, det første av sitt slag i verden. Palasset er omgitt av en park i engelsk stil, helt perfekt for et avbrekk under oppholdet ditt.

Polsk vodkamuseum
Polsk vodkamuseum

Det interaktive Vodkamuseet er helt nytt, og her kan dere få en guidet tur med engelsktalende guide og en kort vodkasmaking på slutten. Bli bedre kjent med den polske nasjonaldrikken og lær dere den spennende måten å lage vodka på, og hva som må til for at en vodka skal kunne kalles polsk vodka. Det er også mulig å nyte en hyggelig lunsj her. Og selvfølgelig er det mulig å nyte en vodkadrink eller to her også.

Kommunisttur i Warszawa
Kommunisttur i Warszawa

“Vær hilset, kamerater!!!” Her har dere muligheten til å oppdage deler av Warszawa som var påvirket av tiden med sosialisme. Warszawa er det beste eksempelet på sosialistisk realismearkitektur, og mange bygninger fra denne tiden er her fremdeles. I løpet av turen kan dere besøke typiske steder fra den tiden som Konstitusjonsplassen og Kultur- og vitenskapspalasset kom til. Dere vil se etterkrigsindustrielle steder i Praga -distriktet og en liten utstilling som heter PRL (People Republic of Poland) i et museum med gjenstander og minner fra denne epoken. Dere vil også få mulighet til å smake en dram med “vodka” på en av de lokale barene.
 

Comfort Food Studio
Comfort Food Studio

Det er et ekstraordinært matlagingskurs i Comfort Food Studio Warsaw, som ligger på Koszyki – Warszawas matmarked. Dette er den beste kulinariske måten å møte Polen på, med landets typiske smaker og med matlaging sammen med de beste kokkene i byen.

Her inngår det mat som dere lager, samt vin og softdrinks, alt for å gjøre denne opplevelsen så hyggelig som mulig.

Polsk mattur
Polsk mattur

Matturen gir dere muligheten til å smake på fantastiske polske retter og høre historiene bak dem. Dere vil lære hvorfor polakker klager over brødets kvalitet, hvorfor de lengter etter mat som er produsert på 70-tallet, og hvorfor du ikke kan stole på invitasjonen “... bare for en kopp kaffe”. Dere vil besøke fire matsteder, så vær forberedt på et fullt måltid (og en dessert, selvfølgelig). Det blir et stykke å gå, så komfortable sko er smart.

Bubble football
Bubble football

Fins det noe herligere enn en total følelse av løssluppenhet og frihet? Inklusive frihet fra enhver form fra alvorlige samtaler, ja fra alvor i det hele tatt! Dette garanteres alle i spillet Bubble Football.

Spillerne, som befinner seg midt i hver sin kjempeboble, er bare helt frie og kan gjøre hva de vil uten å være redde for hva som kan skje med dem! Du kan hoppe, sprette, gjøre saltoer, kollidere med andre – alt du bare vil! Dette er en aktivitet som kombinerer moro og teambuilding.

En kveld på Sabbat-teateret
En kveld på Sabbat-teateret

Her kan dere kombinere et show med middag. Teateret har hentet sin kunstneriske inspirasjon fra Broadway-produksjoner og Paris-kabareter. Og etter showet forandres alt til et gedigent dansegulv for gjestene.

Sabbat-teateret har fått den prestisjetunge utmerkelsen “Warszawa Destination Alliance” for sin virksomhet med å representere og profilere byen. Showet er kjent for sine fantastiske sangere og flotte kostymer samt for sin lekre koreografi.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Warszawa og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

UTFLUKT TIL ŻELAZOWA WOLA – CHOPINS HJEMBY
UTFLUKT TIL ŻELAZOWA WOLA – CHOPINS HJEMBY

Den lille byen vest for Warszawa er en velkjent destinasjon for mange Polen-besøkende. Det er der Frederic Chopin, den berømte polske komponisten, ble født og bodde. Museet har bevart flere av Chopins opprinnelige møbler og andre personlige eiendeler og fungerer som konsertsal om sommeren.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.