Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Vilnius

Har du levd i den tro at Baltikum er grått og trist? Glem det straks. En konferansereise til Vilnius er en anledning til å oppleve det beste av øst og vest på samme tid. Litauens hovedstad er, trass i at den er relativt liten for sin rolle, et glimrende reisemål for konferansereisen. Gamlebyen er så vakker at Unesco til og med har tatt byen med på verdensarvlisten.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Langs de gamle brosteinsgatene finner du mange forskjellige typer butikker. Uansett om man søker etter billig håndverk eller de store shoppingmerkene, finner man det her. Å vandre rundt og beundre den storslåtte arkitekturen er i seg selv en perfekt liten utflukt på en gruppereise. Kombiner gjerne dette med et besøk på en av de klassiske cocktailbarene eller på en restaurant.   Den komprimerte byen gjør også at det er kort vei til alt. Byen oppleves best til fots eller kanskje med en klassisk hestedrosje.

Det er mye fint å utforske i Litauens hovedstad. Etter en lang dag på konferansereisen passer det å avrunde dagen med noen glass. Vilnius har en levende mikrobryggerikultur, og særlig baren Alynas har et stort og alltid interessant utvalg.

Vilnius kirke
Vilnius gate
Vilnius utsikt
Opplev mer i Vilnius
Konferanse
Konferanse
Konferanse
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

City Sightseeing
City Sightseeing

På denne rundvandringen utforsker vi den sjarmerende gamlebyen, som ligger i en pittoresk dal midt mellom de to elvene Vilnia og Neris. I løpet av turen besøker dere rådhuset, Vilnius’ katedral, den vakre Peters- og Pauluskirken, St. Annas kirke, universitetet, det katolskhellige stedet Morgengryets Port og Gediminashøyden med et spektakulært panorama over gamlebyen og åsene rundt.

Vilnius mobile ølbaren Velo bar
Tur med den mobile ølbaren velo bar
Vilnius mobile ølbaren Velo bar
Tur med den mobile ølbaren velo bar

Sykle rundt i byen med denne ølsykkelen, med deres egen bar om bord!

15 personer får plass i baren, og 12 av dere kan sykle.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.