Annonse:

Gruppereise & Firmatur Vilnius

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Vilnius

Har du levd i den tro at Baltikum er grått og trist? Glem det straks. En konferansereise til Vilnius er en anledning til å oppleve det beste av øst og vest på samme tid. Litauens hovedstad er, trass i at den er relativt liten for sin rolle, et glimrende reisemål for konferansereisen. Gamlebyen er så vakker at Unesco til og med har tatt byen med på verdensarvlisten.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Langs de gamle brosteinsgatene finner du mange forskjellige typer butikker. Uansett om man søker etter billig håndverk eller de store shoppingmerkene, finner man det her. Å vandre rundt og beundre den storslåtte arkitekturen er i seg selv en perfekt liten utflukt på en gruppereise. Kombiner gjerne dette med et besøk på en av de klassiske cocktailbarene eller på en restaurant.
+

  Den komprimerte byen gjør også at det er kort vei til alt. Byen oppleves best til fots eller kanskje med en klassisk hestedrosje.

Det er mye fint å utforske i Litauens hovedstad. Etter en lang dag på konferansereisen passer det å avrunde dagen med noen glass. Vilnius har en levende mikrobryggerikultur, og særlig baren Alynas har et stort og alltid interessant utvalg.

Vilnius kirke
Vilnius gate
Vilnius utsikt

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Konferanse

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

City Sightseeing

På denne rundvandringen utforsker vi den sjarmerende gamlebyen, som ligger i en pittoresk dal midt mellom de to elvene Vilnia og Neris. I løpet av turen besøker dere...

På denne rundvandringen utforsker vi den sjarmerende gamlebyen, som ligger i en pittoresk dal midt mellom de to elvene Vilnia og Neris. I løpet av turen besøker dere rådhuset, Vilnius’ katedral, den vakre Peters- og Pauluskirken, St. Annas kirke, universitetet, det katolskhellige stedet Morgengryets Port og Gediminashøyden med et spektakulært panorama over gamlebyen og åsene rundt.

Vilnius mobile ølbaren Velo bar

Tur med den mobile ølbaren velo bar

Sykle rundt i byen med denne ølsykkelen, med deres egen bar om bord! 15 personer får plass i baren, og 12 av dere kan sykle.

Sykle rundt i byen med denne ølsykkelen, med deres egen bar om bord! 15 personer får plass i baren, og 12 av dere kan sykle.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.