Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Vilnius

Har du levd i den tro at Baltikum er grått og trist? Glem det straks. En konferansereise til Vilnius er en anledning til å oppleve det beste av øst og vest på samme tid. Litauens hovedstad er, trass i at den er relativt liten for sin rolle, et glimrende reisemål for konferansereisen. Gamlebyen er så vakker at Unesco til og med har tatt byen med på verdensarvlisten.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Langs de gamle brosteinsgatene finner du mange forskjellige typer butikker. Uansett om man søker etter billig håndverk eller de store shoppingmerkene, finner man det her. Å vandre rundt og beundre den storslåtte arkitekturen er i seg selv en perfekt liten utflukt på en gruppereise. Kombiner gjerne dette med et besøk på en av de klassiske cocktailbarene eller på en restaurant.   Den komprimerte byen gjør også at det er kort vei til alt. Byen oppleves best til fots eller kanskje med en klassisk hestedrosje.

Det er mye fint å utforske i Litauens hovedstad. Etter en lang dag på konferansereisen passer det å avrunde dagen med noen glass. Vilnius har en levende mikrobryggerikultur, og særlig baren Alynas har et stort og alltid interessant utvalg.

Vilnius kirke
Vilnius gate
Vilnius utsikt
Opplev mer i Vilnius
City Sightseeing
City Sightseeing

På denne rundvandringen utforsker vi den sjarmerende gamlebyen, som ligger i en pittoresk dal midt mellom de to elvene Vilnia og Neris. I løpet av turen besøker dere rådhuset, Vilnius’ katedral, den vakre Peters- og Pauluskirken, St. Annas kirke, universitetet, det katolskhellige stedet Morgengryets Port og Gediminashøyden med et spektakulært panorama over gamlebyen og åsene rundt.

Vilnius mobile ølbaren Velo bar
Tur med den mobile ølbaren velo bar
Vilnius mobile ølbaren Velo bar
Tur med den mobile ølbaren velo bar

Sykle rundt i byen med denne ølsykkelen, med deres egen bar om bord!

15 personer får plass i baren, og 12 av dere kan sykle.

KANO- OG KAJAKKTUR
KANO- OG KAJAKKTUR

Nyt naturen og opplev byen fra vannet. Dette er en utmerket måte å bryte ut av den tradisjonelle turistløypa på og i stedet tilbringe en hel eller halv dag i det vakre landskapet rundt elvene Neris og Vilnele. Gruppen deres padler nedover elven og får oppleve vakre klipper, frodige elvebredder og spennende svinger i elven.


Hvis dere ønsker det, kan dere avrunde utflukten ved en restaurant og avslutte med lunsj eller middag. Det går også helt fint å bestille en kvelds- eller nattkajakktur!

TUR TIL TRAKAI
TUR TIL TRAKAI

Trakai er en sjarmerende liten by cirka 30 kilometer fra Vilnius. Under deler av 1400–1500-tallet var Trakai hovedstad i storhertugdømmet Litauen. Byen er berømt for sitt middelalderske røde teglslott, som ligger på en av de pittoreske øyene i innsjøen Galve.

Hvis gruppen deres ønsker mer aktivitet, kan dere kombinere besøket med en båttur i sjøen, kanoturer, fiske, hesteridning eller sykling.

Vi anbefaler at dere spiser lunsj i den hyggelige restauranten med utsikt over slottet.

vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGINGSFEST
vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MATLAGINGSFEST

Nyt en litauisk tradisjonell matlagingsfest! Denne aktiviteten finner sted i autentiske litauiske omgivelser med folkedans og sang sammen med en haug av glade litauere!

Cepelinai er et tradisjonelt litauisk måltid – en slags dumpling laget av revet potet, som oftest fylt med oppmalt kjøtt, ost eller sopp.

En kokk kommer til å lære dere hvordan man lager dette tradisjonelle måltidet, samt fortelle mer om tradisjonelle litauiske retter. Under matlagingen kan du også smake på noen tradisjonelle litauiske tradisjonelle drikker.

 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Vilnius og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

SENTRUMSTUR MED NETTBRETT
SENTRUMSTUR MED NETTBRETT

Dette er en morsom måte å utforske byen på, samtidig som dere får en hyggelig stund sammen. På “turen” kommer det spørsmål, opplysninger og beskrivelser på nettbrettet deres etter hvert som dere nærmer dere riktig sted i byen. Denne aktiviteten krever ikke at man er spesielt kjapp til fots; her er det først og fremst evnen til strategisk tenking som blir utslagsgivende.

Det er flere språk å velge mellom, og om ønskelig kan vi legge inn prøvesmaking av lokale produkter i turen.

ØLSMAKING
ØLSMAKING

Velkommen til å smake litauisk øl på en restaurant i gamlebyen sammen med en ølekspert som forteller historier om lokale drikker, bryggerier og lokale drikketradisjoner.

Det går også an å ordne besøk på et mikrobryggeri for dem som vil se hvordan ølproduksjonen går for seg.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.