Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Tallinn

Spir og tårn, skrå tegltak og brolagte gater — omkranset av en mektig bymur. Det er som å vandre rundt i en eventyrby. Men her finnes også moderne restauranter og barer — inklusive takbarer med utsikt over hele byen. Og den flotte, unike middelalderske bymuren er i seg selv nesten verd turen til denne vakre kulturarvbyen. Du drømmer deg tilbake til middelalderen når du rusler omkring i Tallinn.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Badelysten? Det finnes flere spatilbud å velge mellom, og det er en god idé å bestille et hotell som har et eget spa, slik blir det enkelt å bare slenge innom for litt avslappning. Om sommeren kan dere bade på en av de lange strendene langs Finskebukta.

Tallinn er rimelig, selv om Estlands streben etter å bli ett med det øvrige Europa har hevet prisene noe. Både hotellene og restaurantene holder høy internasjonal klasse, og det er jo ikke feil at det ligger på et betydelig lavere prisnivå enn vi er vant til. 

Bymuren i gamlebyen
Utsikt over takene i gamlebyen
Inngang til gamlebyen
Fargeglade hus langs en gate i gamlebyen
Opplev mer i Tallinn
BESØK KGB ROMMET PÅ VIRU HOTELL
BESØK KGB ROMMET PÅ VIRU HOTELL

Skyskrapere er ikke uvanlig i det moderne Tallinn, men for nesten fire desennier siden fantes det bare en bygning som dominerte bybildet, Hotel Virju, en arkitektisk perle i sovjetrepublikken Estland. Hotellet sto som et monument over sovjetisk oppfinnelsesrikedom og viste at Sovjetunionen kunne tilby samme nivå av komfort som ved den tiden hadde blitt en norm i vestverden. Alle besøkende utlendinger ble plassert på hotellet slik at de kunne nyte av de fineste restaurantene, nattklubbene og alle bekvemligheter som fantes. Faktumet at hotellet hadde en KGB-lyttestasjon på en hemmelig etasje var bare en tilfeldighet... 

SEILING MED ET HISTORISK TRESKIP
SEILING MED ET HISTORISK TRESKIP

Seil utenfor Tallinn med et tomasters fartøy som er bygget i 1926 i Estland. I et fantastisk 2,5 timer langt Sail & Dine Cruise får dere oppleve Tallinns middelalderby-utsikt fra vannet.

Under utflukten kommer dere til å få høre historier om livet i havnen, pirater og smuglere, og se museet Lennusaddam (Seaplane Harbour), der vil dere bli servert enten lunsj eller middag.

Denne utflukten kan tilpasses hver enkelt gruppes ønsker og behov, for eksempel med teambuildingaktiviteter.  

MATSIGHTSEEINGTUR
MATSIGHTSEEINGTUR

Bytt ut den klassiske sightseeingturen til en kombinert tur med hele syv stopp for mat- og vinsmaking. Mellom de forskjellige stoppene spaserer dere i Tallinns brosteinsgater i gamlebyen og passerer byens største severdigheter og kirker.

Dere besøker blant annet en taverna med middelaldertema, en økologisk matbutikk, en typisk estlandsk restaurant og en hemmelig vinterrasse i gamlebyen.

På denne tre timer lange turen vil dere få vite masse om det estiske kjøkkenet, men også få høre historier og fortellinger fra de profesjonelle guidene.

GLORIA WINE CELLAR
GLORIA WINE CELLAR

Pass på å få med deg en vinsmaking i en av de mest romantiske og historiske vinkjellerne i Tallinn på gruppereisen. Her vil dere få mulighet til å prøve blant annet musserende viner fra hele verden, samtidig som dere får vite masse interessant om drikkens historie, forskjellige druesorter, opprinnelse og hvilken type mat den passer sammen med.

Vinkjelleren har flere forskjellige opplegg for smakinger, spør oss – så forteller vi mer.

BESØK MUSEET LENNUSADDAM SJØFLYHAVN
BESØK MUSEET LENNUSADDAM SJØFLYHAVN

Dette spennende maritime museet åpnet i mai 2012 og har et interessant konsept. Museet ligger i en sjøflyhangar fra 1916. Her kan man fordype seg i maritim historie og lære seg mer om havet.

Den største og mest oppsiktsvekkende attraksjonen er ubåten Lembit, som du kan gå inn i. Men her finner du også en hundreårig isbryter, sjøflyet Short 184 og rester fra det eldste fartøyet som er funnet i Estland.
Velkommen til dette moderne museet!

CITY GAME MED LESEBRETT
CITY GAME MED LESEBRETT

I dette strategispillet vinner man fram ved å legge en god strategi godt og holdet hodet klart. Man benytter lesebrett, og forutsetningene endres hele tiden, så man må reagere raskt. En super teambuildingaktivitet! Spillet minner om det klassiske Mölkky-spillet, men her spres kontrollpunktene ut virtuelt i byen. Det laget som kommer nærmest hundre poeng, vinner.

Spillet varer i to timer og innebærer cirka 2—6 kilometer spasertur i lett terreng.

City SIghtseeing
City SIghtseeing

Bli med på denne turen, som gir en fin oversikt over byen, dens historie og dens utvikling. Turen i gamlebyen tar dere med tilbake til middelalderen, da Tallinn var en stor handelsplass der kjøpmenn fra hele verden møttes. Nyt den velbevarte gamlebyen, som byr på koselige smug, kunstgallerier, restauranter og kafeer i middelalderske omgivelser med bygninger fra 1500-tallet. 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Vi starter reisen komfortabelt ved å bestille flyplasstransfer i forveien. Vi møtes av en guide i ankomsthallen, og deretter går ferden direkte til hotellet vårt. Ved avreisen hentes vi av buss ved hotellet. Om ønskelig, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.