Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Roma

I Roma er himmelen nær. Og Italias hovedstad, bygget på syv høyder, byr generøst på storslåtte utsikter over en av verdens vakreste byhorisonter. Byen er et utmerket valg for en inspirerende konferansereise eller firmatur, der guddommelig italiensk mat og drikke garantert vil spille en hovedrolle. Som eksperter på firmaturer setter vi sammen et opplevelsesrikt program tilpasset gruppens ønsker. Vi håndplukker et hotell som har god atmosfære og som matcher deres budsjett og krav til service. 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Klimaet er behagelig i Roma, også på vintertid etter norske mål. Her vil du ikke savne noen ting, og tiden er lett å fylle med opplevelser. Den beste måten å ta seg fram i Roma på er å gå. Vi foreslår gjerne en scenisk løype med et håndplukket utvalg av berømte severdigheter som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskirken og Spansketrappen.  Avkobling er halve moroa, så nyt sammen i pittoreske omgivelser der en stadig blå himmel skimtes høyt oppe mellom historiske middelalderhus som klynger seg sammen langs smale gater. Lag en pause i konferansen og ta en tur over elven Tiber til den sjarmerende bydelen Trastevere! Der, i trange brosteinsbelagte smug, med vask som henger til tørk langt over bakkeplanet byr Roma virkelig på seg selv. Her finner du håndverkere, gallerier og spennende boutiquer, i tillegg til alle de koselige trattoriaene. Gruppereisen deres til Roma vil også være en sammenhengende kulinarisk nytelse: Her kan dere virkelig fråtse i himmelsk pizza, ekta pasta og tradisjonell, vellaget mat. Hør med oss for tips om bra restauranter borte fra turistfellene. Har dere vininteresserte i gruppen? Da er Roma midt i blinken; vi bestiller gjerne en trivelig og lærerik vinsmaking for dere. Den flotte fontenen Fontana di Trevi er vel verd et besøk, ikke minst på kveldstid når den er vakkert opplyst. Glem ikke å kaste en mynt over skulderen i fontenen hvis dere vil være sikre på en dag å få vende tilbake til herlige Roma. Og det vil de aller fleste av våre gruppe- og konferansegjester!

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Peterskirken i skumring
Colosseum i solnedgang
Fortidslevninger Forum Romanum
Kveld ved Fontana di Trevi
Opplev mer i Roma
Rom sightseeing Spanska Trappan
City Sightseeing til fots
Rom sightseeing Spanska Trappan
City Sightseeing til fots

En lokal guide henter gruppen på hotellet og tar dere med på en tur til fots i Romas hjerte for å lære dere litt om noen av byens mest kjente severdigheter: Trevifontenen, Piazza di Spagna med den berømte trappen, Piazza Navona og Pantheon. Vandringen kan avsluttes ved f.eks. Piazza Navona. der dere om ønskelig kan runde av med en lunsj.  

Utflukt til Frascati med vinsmaking
Utflukt til Frascati med vinsmaking

Dette er en tur med guide til Frascati — en by i provinsen Roma som ligger cirka. to mil sørøst for Roma. Her ligger områdets vinproduksjonssentrum og her får vi smake på husets gode vin samt skinke, salami, ost og landbrød. Det blir også mulighet å kjøpe husets produkter.

Trastevere
Rundvandring i Trastevere og middag
Trastevere
Rundvandring i Trastevere og middag

Allerede i antikkens Roma var Trastevere et av de mest livlige kvarterene med de beste vertshusene og det beste nattelivet. Sammen med en guide tar dere en promenade langs via Marmorata, bymuren Aureliano og Tiber.

Dere stopper opp for en aperitiff ved de mest berømte piazzaene før dere spaserer videre til kveldens utvalgte restaurant for en middag med god vin, underholdning og musikk.  

Konferanse
Konferanse
Konferanse
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

utflukt til Tivoli Villa d'Este
Utflukt til Tivoli
utflukt til Tivoli Villa d'Este
Utflukt til Tivoli

Byen Tivoli ligger cirka 30 kilometer øst for Roma. På utflukten får dere mulighet å besøke det flotte renessansepalasset Villa d’Este. Kardinal Ippolito d’Este lot bygge det vakre palasset på 1500-tallet. Det store geometriske parkområdet er fylt av vakre blomsteroppsatser, prydvekster og fontener. Like utenfor Tivoli fins det også utgravinger av en av de vakreste antikke romerske villaene – Villa Adriana. Her er det mulighet for shopping, korall- og kamésmykker er typiske gaver fra dette området.

Rom colosseum og forum romanum
Colosseum og Forum Romanum
Rom colosseum og forum romanum
Colosseum og Forum Romanum

Bestill en tre timer lang sentrumstur ved de imponerende antikke romerske utgravingene. Området er utrolig vakkert med sine antikke ruiner og elegante pinjetrær. Vi besøker amfiteateret Colosseum, som kunne romme opptil 80 000 personer og der gladiatorene kjempet mot hverandre og mot ville dyr. Dere besøker også Forum Romanum, der det antikke Romas politiske liv utspilte seg, og Palantino-høyden, der blant andre både keiser Augustus og Tiberius hadde palassene sine.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Start reisen komfortabelt, slipp å lete etter en taxi eller togtransfer. En buss møter deg når du lander og tar deg greit til Roma sentrum og hotellet ditt. Hvis du vil, kan du kombinere denne transporten med en sightseeingtur, og du vil umiddelbart få en oversikt over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.