Annonse:

Gruppereise & Firmatur Roma

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Roma

I Roma er himmelen nær. Og Italias hovedstad, bygget på syv høyder, byr generøst på storslåtte utsikter over en av verdens vakreste byhorisonter. Byen er et utmerket valg for en inspirerende konferansereise eller firmatur, der guddommelig italiensk mat og drikke garantert vil spille en hovedrolle. Som eksperter på firmaturer setter vi sammen et opplevelsesrikt program tilpasset gruppens ønsker. Vi håndplukker et hotell som har god atmosfære og som matcher deres budsjett og krav til service. 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Klimaet er behagelig i Roma, også på vintertid etter norske mål. Her vil du ikke savne noen ting, og tiden er lett å fylle med opplevelser. Den beste måten å ta seg fram i Roma på er å gå. Vi foreslår gjerne en scenisk løype med et håndplukket utvalg av berømte severdigheter som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskirken og Spansketrappen.
+

 Avkobling er halve moroa, så nyt sammen i pittoreske omgivelser der en stadig blå himmel skimtes høyt oppe mellom historiske middelalderhus som klynger seg sammen langs smale gater. Lag en pause i konferansen og ta en tur over elven Tiber til den sjarmerende bydelen Trastevere! Der, i trange brosteinsbelagte smug, med vask som henger til tørk langt over bakkeplanet byr Roma virkelig på seg selv. Her finner du håndverkere, gallerier og spennende boutiquer, i tillegg til alle de koselige trattoriaene. Gruppereisen deres til Roma vil også være en sammenhengende kulinarisk nytelse: Her kan dere virkelig fråtse i himmelsk pizza, ekta pasta og tradisjonell, vellaget mat. Hør med oss for tips om bra restauranter borte fra turistfellene. Har dere vininteresserte i gruppen? Da er Roma midt i blinken; vi bestiller gjerne en trivelig og lærerik vinsmaking for dere. Den flotte fontenen Fontana di Trevi er vel verd et besøk, ikke minst på kveldstid når den er vakkert opplyst. Glem ikke å kaste en mynt over skulderen i fontenen hvis dere vil være sikre på en dag å få vende tilbake til herlige Roma. Og det vil de aller fleste av våre gruppe- og konferansegjester!

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Peterskirken i skumring
Colosseum i solnedgang
Fortidslevninger Forum Romanum
Kveld ved Fontana di Trevi

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Rom sightseeing Spanska Trappan

City Sightseeing til fots

En lokal guide henter gruppen på hotellet og tar dere med på en tur til fots i Romas hjerte for å lære dere litt om noen av byens mest kjente severdigheter: Trevifontenen,...

En lokal guide henter gruppen på hotellet og tar dere med på en tur til fots i Romas hjerte for å lære dere litt om noen av byens mest kjente severdigheter: Trevifontenen, Piazza di Spagna med den berømte trappen, Piazza Navona og Pantheon. Vandringen kan avsluttes ved f.eks. Piazza Navona. der dere om ønskelig kan runde av med en lunsj.  

Missing image.

Utflukt til Frascati med vinsmaking

Dette er en tur med guide til Frascati — en by i provinsen Roma som ligger cirka. to mil sørøst for Roma. Her ligger områdets vinproduksjonssentrum og her får vi smake...

Dette er en tur med guide til Frascati — en by i provinsen Roma som ligger cirka. to mil sørøst for Roma. Her ligger områdets vinproduksjonssentrum og her får vi smake på husets gode vin samt skinke, salami, ost og landbrød. Det blir også mulighet å kjøpe husets produkter.

Trastevere

Rundvandring i Trastevere og middag

Allerede i antikkens Roma var Trastevere et av de mest livlige kvarterene med de beste vertshusene og det beste nattelivet. Sammen med en guide tar dere en promenade langs via Marmorata, bymuren...

Allerede i antikkens Roma var Trastevere et av de mest livlige kvarterene med de beste vertshusene og det beste nattelivet. Sammen med en guide tar dere en promenade langs via Marmorata, bymuren Aureliano og Tiber. Dere stopper opp for en aperitiff ved de mest berømte piazzaene før dere spaserer videre til kveldens utvalgte restaurant for en middag med god vin, underholdning og musikk.  

Dag02

Konferanse

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

utflukt til Tivoli Villa d'Este

Utflukt til Tivoli

Byen Tivoli ligger cirka 30 kilometer øst for Roma. På utflukten får dere mulighet å besøke det flotte renessansepalasset Villa d’Este. Kardinal Ippolito...

Byen Tivoli ligger cirka 30 kilometer øst for Roma. På utflukten får dere mulighet å besøke det flotte renessansepalasset Villa d’Este. Kardinal Ippolito d’Este lot bygge det vakre palasset på 1500-tallet. Det store geometriske parkområdet er fylt av vakre blomsteroppsatser, prydvekster og fontener. Like utenfor Tivoli fins det også utgravinger av en av de vakreste antikke romerske villaene – Villa Adriana. Her er det mulighet for shopping, korall- og kamésmykker er typiske gaver fra dette området.

Rom colosseum og forum romanum

Colosseum og Forum Romanum

Bestill en tre timer lang sentrumstur ved de imponerende antikke romerske utgravingene. Området er utrolig vakkert med sine antikke ruiner og elegante pinjetrær. Vi besøker...

Bestill en tre timer lang sentrumstur ved de imponerende antikke romerske utgravingene. Området er utrolig vakkert med sine antikke ruiner og elegante pinjetrær. Vi besøker amfiteateret Colosseum, som kunne romme opptil 80 000 personer og der gladiatorene kjempet mot hverandre og mot ville dyr. Dere besøker også Forum Romanum, der det antikke Romas politiske liv utspilte seg, og Palantino-høyden, der blant andre både keiser Augustus og Tiberius hadde palassene sine.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.