Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Riga

Riga i Lettland er en av våre mest populære destinasjoner for både gruppereiser og konferansereiser. Sjarmerende Riga ligger i en behagelig rekkevidde fra Norge, kun en og en halv time med fly fra Oslo, og kalles Øst-Europas perle. Og en perle er den, denne sjarmerende havnebyen der alt er behagelig billig. I tillegg til billig shopping lokker byen med god mat i fantastiske omgivelser, spaservennlige, koselige brosteinsbelagte gater og smug og en svært vakker middelalderarkitektur. Med det gjennomgående lave prisnivået overalt får dere en fin hotellstandard og bra konferansemuligheter uten å behøve å måtte kutte i opplevelses- og restaurantbudsjettene. Riga er en ideell by for en firmatur.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Å ha sin konferanse eller firmatur utenlands i stedet for hjemme i Norge behøver ikke bli dyrere, bare mer givende og inspirerende.  Vi hjelper dere å finne et trivelig hotell i hjertet av Riga og setter sammen et spennende program med aktiviteter.  I denne Europas kurstedshovedstad anbefaler vi naturligvis spabesøk med herlige behandlinger. Og bare 20 minutter fra Riga ligger bade- og kurbyen Jumala, med flotte sandstrender. Har dere tid, og reiser dere på en varm årstid, vil dere elske dette stedet! Snakk med oss, så arrangerer vi. Riga er en perfekt by å spasere i; det meste er innen grei gangavstand. Gamlebyen med dens myldrende smug og kaféomkransede torg er nå oppført på Unescos verdensarvliste. Besøk den vakre St. Peterskirken, gå trappene opp i tårnet og få en fantastisk utsikt over hele Riga. I gamlebyen ligger også det severdige Okkupasjonsmuseet, som byr på et interessant innblikk i det sovjetiske Riga. Severdig er også jugendkvarteret, med Europas tetteste art nouveau- og jugendbyggforekomst, med lekne fasader, finurlige tårn og pussige utsmykninger med ansiktskulpturer og andre rike detaljer. Riga tilbyr gruppen deres alt fra populære middelalderrestauranter til moderne skybarer og trendy spisesteder. Vi vet at dere vil trives!

Frodig park i Riga
Vinter i Riga
Svenskeporten i gamlebyen
Smug i middelalderske gamlebyen
Opplev mer i Riga
Transfer og sightseeing
Transfer og sightseeing

Når vi lander på flyplassen i Riga, møtes vi av en guide som står klar med buss og bringer oss inn til byen enkelt og smidig på kun 25 minutter. Vel framme i Riga sentrum begynner en times guiding, der vi får en nyttig oversikt med tanke på oppholdet vårt i byen. Vi får se de vakre art nouveau-kvarterene, deler av gamlebyen og til slutt Nasjonalteatret og Frihetsmonumentet, som forteller mye om landets historie. Etter rundturen blir vi sluppet av ved hotellet, og så er det på tide å sjekke inn og slappe av litt før kvelden fortsetter.

Alle elsker sjokolade!
Alle elsker sjokolade!

Latvia har en lang tradisjon innen sjokolade- og trøffelproduksjon. På denne workshopen får vi lære oss hvordan man kan kombinere sjokoladen med andre tradisjonelle latviske produkter, som likøren Riga Black Balsam og latvisk rugbrød. Til slutt får vi også lage hver vår trøffel, som enten kan nytes der og da eller pakkes vakkert for kanskje å tas hjem som gave?

Luksus som ikke koster skjorta
Luksus som ikke koster skjorta

Når store internasjonale stjerner og kongeligheter besøker Riga, passer mange av dem på å spise på Restaurant Vincents, så hvorfor gjør ikke vi det også? Her tilbereder kjøkkensjefen — Martin Ritins — kjøtt, fisk og grønnsaker fra økologiske gårder og avlinger rundt omkring i Latvia. Her loves en smaksopplevelse som du sent kommer til å glemme.

Konferanse
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Bland Riga-balsam-cocktails
Bland Riga-balsam-cocktails

Riga Black Balsam er Latvias nasjonaldrikk, som ble skapt for over 250 år siden som en medisin til kurering av de fleste sykdommer. I dag skrives den ikke ut på resept, den kjøpes i butikk — og drikkes ren eller blandes i drinker og cocktails.

Vi møter en bartender i en av Rigas mange koselige barer og lærer oss litt mer om Riga Black Balsam, men først og fremst lærer vi oss hvordan man blander en god drink, som vi så får prøvesmake. Bartenderen vil også servere to andre drinker med Riga Black Balsam; hvilken kommer du til å like best, tro?

Shopping & Cooking
Shopping & Cooking

Vi møter vår kokk på sentralmarkedet, som holder til i gamle hangarer som opprinnelig ble bygget for å parkere luftskip. I stedet finner vi nå altså et av Øst-Europas største markeder med alt fra husholdningsvarer til klær og sko. Her kommer vi til å handle inn deler av det vi behøver til den middagen vi skal lage. Etter shoppingen går vi alle til en restaurant, der vi under instruksjon av vår private kokk lager maten som vi senere kommer til å spise sammen.

Riga Sovjet-style
Riga Sovjet-style

Når vi kommer ut fra hotellet, står biler av det sovjetiske merket Lada og venter på oss. Bilene er fra 80-tallet og er gamle, fine klenodier. Disse frakter oss så rundt i byen og lar oss besøke ulike byggverk som ble oppført i de mange årene som Latvia var en del av i Sovjetunionen. Vi kommer blant annet til å få ta oss opp i det imponerende ”Vitenskapsakademiets tårn”, hvorfra vi kan nyte en utrolig utsikt over hele byen og elven Daugavas utløp i Rigabukta. Til slutt reiser vi videre til den gamle sovjetiske flyplassen, som har vært forlatt de siste 20 årene. Her får de som vil, prøvekjøre bilene.

Prøv leirdueskyting
Prøv leirdueskyting

Bare 30 minutter fra Riga sentrum sprer enger og skog seg ut til alle kanter — og gir rom for å teste ut leirdueskyting. På noen timer får vi lære oss grunnreglene i skyting, av profesjonelle instruktører. Til slutt har vi forhåpentlig lært oss å håndtere geværet såpass bra at vi klarer å treffe en av de leirduene som skytes opp i lysningen foran oss. 

Rund av med spa
Rund av med spa

Hva passer bedre som avslutning etter en fullspekket og begivenhetsrik helg enn noen timers avslapning på et av Rigas mange spa? På Espa spa i Riga sentrum kan man nyte tilværelsen i en rekke forskjellige typer bassenger og badstuer. Eller hvorfor ikke en massasje eller annen beroligende behandling?

Her kan man også bli servert en helsebringende lunsj. I tilfelle helgen har vært krevende og kreftene har tatt slutt, er det godt å vite at de også serverer diverse energigivende smoothies.

 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.