Annonse:

Gruppereise & Firmatur Riga

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Riga

Riga i Lettland er en av våre mest populære destinasjoner for både gruppereiser og konferansereiser. Charmerende Riga ligger i en behagelig rekkevidde fra Norge, kun en og en halv time med fly fra Oslo, og kalles Øst-Europas perle. Og en perle er den, denne sjarmerende havnebyen der alt er behagelig billig. I tillegg til billig shopping lokker byen med god mat i fantastiske omgivelser, spaservennlige, koselige brosteinsbelagte gater og smug og en svært vakker middelalderarkitektur. Med det gjennomgående lave prisnivået overalt får dere en fin hotellstandard og bra konferansemuligheter uten å behøve å måtte kutte i opplevelses- og restaurantbudsjettene. Riga er en ideell by for en firmatur.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Å ha sin konferanse eller firmatur utenlands i stedet for hjemme i Norge behøver ikke bli dyrere, bare mer givende og inspirerende. 
+

Vi hjelper dere å finne et trivelig hotell i hjertet av Riga og setter sammen et spennende program med aktiviteter.  I denne Europas kurstedshovedstad anbefaler vi naturligvis spabesøk med herlige behandlinger. Og bare 20 minutter fra Riga ligger bade- og kurbyen Jumala, med flotte sandstrender. Har dere tid, og reiser dere på en varm årstid, vil dere elske dette stedet! Snakk med oss, så arrangerer vi. Riga er en perfekt by å spasere i; det meste er innen grei gangavstand. Gamlebyen med dens myldrende smug og kaféomkransede torg er nå oppført på Unescos verdensarvliste. Besøk den vakre St. Peterskirken, gå trappene opp i tårnet og få en fantastisk utsikt over hela Riga. I gamlebyen ligger også det severdige Okkupasjonsmuseet, som byr på et interessant innblikk i det sovjetiske Riga. Severdig er også jugendkvarteret, med Europas tetteste art nouveau- og jugendbyggforekomst, med lekne fasader, finurlige tårn og pussige utsmykninger med ansiktskulpturer og andre rike detaljer. Riga tilbyr gruppen deres alt fra populære middelalderrestauranter til moderne skybarer og trendy spisesteder. Vi vet at dere vil trives!

Frodig park i Riga
Vinter i Riga
Svenskeporten i gamlebyen
Smug i middelalderske gamlebyen

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Transfer og sightseeing

Når vi lander på flyplassen i Riga, møtes vi av en guide som står klar med buss og bringer oss inn til byen enkelt og smidig på kun 25 minutter. Vel framme i Riga...

Når vi lander på flyplassen i Riga, møtes vi av en guide som står klar med buss og bringer oss inn til byen enkelt og smidig på kun 25 minutter. Vel framme i Riga sentrum begynner en times guiding, der vi får en nyttig oversikt med tanke på oppholdet vårt i byen. Vi får se de vakre art nouveau-kvarterene, deler av gamlebyen og til slutt Nasjonalteatret og Frihetsmonumentet, som forteller mye om landets historie. Etter rundturen blir vi sluppet av ved hotellet, og så er det på tide å sjekke inn og slappe av litt før kvelden fortsetter.

Alle elsker sjokolade!

Latvia har en lang tradisjon innen sjokolade- og trøffelproduksjon. På denne workshopen får vi lære oss hvordan man kan kombinere sjokoladen med andre tradisjonelle latviske...

Latvia har en lang tradisjon innen sjokolade- og trøffelproduksjon. På denne workshopen får vi lære oss hvordan man kan kombinere sjokoladen med andre tradisjonelle latviske produkter, som likøren Riga Black Balsam og latvisk rugbrød. Til slutt får vi også lage hver vår trøffel, som enten kan nytes der og da eller pakkes vakkert for kanskje å tas hjem som gave?

Luksus som ikke koster skjorta

Når store internasjonale stjerner og kongeligheter besøker Riga, passer mange av dem på å spise på Restaurant Vincents, så hvorfor gjør ikke vi det...

Når store internasjonale stjerner og kongeligheter besøker Riga, passer mange av dem på å spise på Restaurant Vincents, så hvorfor gjør ikke vi det også? Her tilbereder kjøkkensjefen — Martin Ritins — kjøtt, fisk og grønnsaker fra økologiske gårder og avlinger rundt omkring i Latvia. Her loves en smaksopplevelse som du sent kommer til å glemme.

Dag02

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Bland Riga-balsam-cocktails

Riga Black Balsam er Latvias nasjonaldrikk, som ble skapt for over 250 år siden som en medisin til kurering av de fleste sykdommer. I dag skrives den ikke ut på resept, den kjøpes i...

Riga Black Balsam er Latvias nasjonaldrikk, som ble skapt for over 250 år siden som en medisin til kurering av de fleste sykdommer. I dag skrives den ikke ut på resept, den kjøpes i butikk — og drikkes ren eller blandes i drinker og cocktails. Vi møter en bartender i en av Rigas mange koselige barer og lærer oss litt mer om Riga Black Balsam, men først og fremst lærer vi oss hvordan man blander en god drink, som vi så får prøvesmake. Bartenderen vil også servere to andre drinker med Riga Black Balsam; hvilken kommer du til å like best, tro?

Shopping & Cooking

Vi møter vår kokk på sentralmarkedet, som holder til i gamle hangarer som opprinnelig ble bygget for å parkere luftskip. I stedet finner vi nå altså et av...

Vi møter vår kokk på sentralmarkedet, som holder til i gamle hangarer som opprinnelig ble bygget for å parkere luftskip. I stedet finner vi nå altså et av Øst-Europas største markeder med alt fra husholdningsvarer til klær og sko. Her kommer vi til å handle inn deler av det vi behøver til den middagen vi skal lage. Etter shoppingen går vi alle til en restaurant, der vi under instruksjon av vår private kokk lager maten som vi senere kommer til å spise sammen.

Dag03

Riga Sovjet-style

Når vi kommer ut fra hotellet, står biler av det sovjetiske merket Lada og venter på oss. Bilene er fra 80-tallet og er gamle, fine klenodier. Disse frakter oss så rundt i byen...

Når vi kommer ut fra hotellet, står biler av det sovjetiske merket Lada og venter på oss. Bilene er fra 80-tallet og er gamle, fine klenodier. Disse frakter oss så rundt i byen og lar oss besøke ulike byggverk som ble oppført i de mange årene som Latvia var en del av i Sovjetunionen. Vi kommer blant annet til å få ta oss opp i det imponerende ”Vitenskapsakademiets tårn”, hvorfra vi kan nyte en utrolig utsikt over hele byen og elven Daugavas utløp i Rigabukta. Til slutt reiser vi videre til den gamle sovjetiske flyplassen, som har vært forlatt de siste 20 årene. Her får de som vil, prøvekjøre bilene.

Prøv leirdueskyting

Bare 30 minutter fra Riga sentrum sprer enger og skog seg ut til alle kanter — og gir rom for å teste ut leirdueskyting. På noen timer får vi lære oss grunnreglene i...

Bare 30 minutter fra Riga sentrum sprer enger og skog seg ut til alle kanter — og gir rom for å teste ut leirdueskyting. På noen timer får vi lære oss grunnreglene i skyting, av profesjonelle instruktører. Til slutt har vi forhåpentlig lært oss å håndtere geværet såpass bra at vi klarer å treffe en av de leirduene som skytes opp i lysningen foran oss. 

Rund av med spa

Hva passer bedre som avslutning etter en fullspekket og begivenhetsrik helg enn noen timers avslapning på et av Rigas mange spa? På Espa spa i Riga sentrum kan man nyte tilværelsen i...

Hva passer bedre som avslutning etter en fullspekket og begivenhetsrik helg enn noen timers avslapning på et av Rigas mange spa? På Espa spa i Riga sentrum kan man nyte tilværelsen i en rekke forskjellige typer bassenger og badstuer. Eller hvorfor ikke en massasje eller annen beroligende behandling? Her kan man også bli servert en helsebringende lunsj. I tilfelle helgen har vært krevende og kreftene har tatt slutt, er det godt å vite at de også serverer diverse energigivende smoothies.  

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.