Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Reykjavik

Reykjavik er på størrelse med Bergen, ligger avsides og har et fullstendig upålitelig vær som skifter lynfort. Her lever spennende ny arkitektur i pakt med urtiden. Her hersker naturen — det ryker fra bakken, men husene mangler piper. Fra tårnet på den merkelige Hallgrímskirkja har du en helt utrolig utsikt over byen. En konferansereise til Reykjavik er ikke komplett uten et bad i Den blå lagune, og en tur på islandshester vil fryde selv de av dere som aldri har ridd før. Finanskrisen i 2008 senket det tidligere så høye prisnivået på Island betraktelig, og landet er for tiden et rimelig reisemål for en konferanse- eller gruppereise.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Den modige kan prøve ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er finnhvalsmel. Øl var forbudt her helt til 1989, men nå for tiden produseres en hel del islandske ølsorter i lokale bryggerier. Sentralt i Reykjavik ligger Laugardalur, der man kan bade utendørs året rundt, en perfekt avkobling på konferansereisen. Hit kommer gjerne islendingene selv og svømmer.

Prøv hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen eller følg shoppinggaten Laugavegur mot Austurstræti og de små tverrgatene med sine mange kafeer. De berømte islender-genserne finner dere enklest hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforeningen, på Skólavørðustígur.

Reykjavik Westfjords northern landscape
Island Reykjavik
Island Reykjavik fast boat whale
Island Reykjavik Hallgrimskirkja

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.