Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Reykjavik

Reykjavik er på størrelse med Bergen, ligger avsides og har et fullstendig upålitelig vær som skifter lynfort. Her lever spennende ny arkitektur i pakt med urtiden. Her hersker naturen — det ryker fra bakken, men husene mangler piper. Fra tårnet på den merkelige Hallgrímskirkja har du en helt utrolig utsikt over byen. En konferansereise til Reykjavik er ikke komplett uten et bad i Den blå lagune, og en tur på islandshester vil fryde selv de av dere som aldri har ridd før. Finanskrisen i 2008 senket det tidligere så høye prisnivået på Island betraktelig, og landet er for tiden et rimelig reisemål for en konferanse- eller gruppereise.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Den modige kan prøve ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er finnhvalsmel. Øl var forbudt her helt til 1989, men nå for tiden produseres en hel del islandske ølsorter i lokale bryggerier. Sentralt i Reykjavik ligger Laugardalur, der man kan bade utendørs året rundt, en perfekt avkobling på konferansereisen. Hit kommer gjerne islendingene selv og svømmer.

Prøv hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen eller følg shoppinggaten Laugavegur mot Austurstræti og de små tverrgatene med sine mange kafeer. De berømte islender-genserne finner dere enklest hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforeningen, på Skólavørðustígur.

Reykjavik Westfjords northern landscape
Island Reykjavik
Island Reykjavik fast boat whale
Island Reykjavik Hallgrimskirkja

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.