Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Reykjavik

Reykjavik er på størrelse med Bergen, ligger avsides og har et fullstendig upålitelig vær som skifter lynfort. Her lever spennende ny arkitektur i pakt med urtiden. Her hersker naturen — det ryker fra bakken, men husene mangler piper. Fra tårnet på den merkelige Hallgrímskirkja har du en helt utrolig utsikt over byen. En konferansereise til Reykjavik er ikke komplett uten et bad i Den blå lagune, og en tur på islandshester vil fryde selv de av dere som aldri har ridd før. Finanskrisen i 2008 senket det tidligere så høye prisnivået på Island betraktelig, og landet er for tiden et rimelig reisemål for en konferanse- eller gruppereise.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Den modige kan prøve ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er finnhvalsmel. Øl var forbudt her helt til 1989, men nå for tiden produseres en hel del islandske ølsorter i lokale bryggerier. Sentralt i Reykjavik ligger Laugardalur, der man kan bade utendørs året rundt, en perfekt avkobling på konferansereisen. Hit kommer gjerne islendingene selv og svømmer.

Prøv hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen eller følg shoppinggaten Laugavegur mot Austurstræti og de små tverrgatene med sine mange kafeer. De berømte islender-genserne finner dere enklest hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforeningen, på Skólavørðustígur.

Reykjavik Westfjords northern landscape
Island Reykjavik
Island Reykjavik fast boat whale
Island Reykjavik Hallgrimskirkja
Opplev mer i Reykjavik
DEN BLÅ LAGUNE
DEN BLÅ LAGUNE

Gjør ankomsten deres til Reykjavik ekstra spesiell med et besøk i Den blå lagune før dere kjører videre til Reykjavik.

Den blå lagune er et unikt naturfenomen; et varmt og deilig mineralrikt vann beliggende midt i et stort lavafelt. Et besøk i Den blå lagune er fantastisk oppfriskende og spennende, enten det skjer på en kald vinterdag eller en lys og herlig sommerkveld.

Vi stopper opp ved lagunen i cirka en time. Bestill en ”lagoon cocktail” og feire at reisen har startet!

DEN GYLNE SIRKELEN
DEN GYLNE SIRKELEN

Opplev Island!

Guiden deres møter dere ved hotellet og tar dere med på denne fantastiske heldagsutflukten til Thingvellir, Geysir og Gullfoss, en rute som kalles Den gylne sirkelen. Thingvellir er Islands viktigste historiske sted, og verdens eldste demokratiske parlament ble dannet her. Her ligger også innsjøen Thingvallavatn, Islands største. Etter en velsmakende lunsj går ferden videre til verdensberømte Geysir, som har gitt navn til varme kilder over hele verden. Her får dere se en av de mest aktive geysirene, Strokkur, som spruter ut vannkaskader av opptil 30 meters høyde. Bare noen få minutter unna ligger Gullfoss, en av de mest imponerende fossene i Europa.

Før vi returnerer til hotellet gjør vi en liten stopp ved den vulkanske kratersjøen Kerid.

HVALSAFARI
HVALSAFARI

Ditt hvalsafarieventyr starter i Reykjaviks gamle havn. Fra april til oktober er det mulig å se disse fantastiske skapningene i sitt naturlige miljø utenfor Islands kyst. Fra havnen i Reykjavik kjører dere gjennom den vakre Faxafloi-bukten ut til havs, og med ekspertguider om bord er sannsynligheten stor for at dere får se f.eks. finn- eller knølval, kanskje også delfiner og tumlere, på nært hold. 

Også den fugleinteresserte kan få noen fine opplevelser, da båtene passerer mindre øyer med kolonier av sjøfugl som f.eks. lundefugl og rødnebbterne.

RI ISLANDSHEST!
RI ISLANDSHEST!

En av de absolutt beste måtene å oppleve Islands fantastiske natur på er sittende på ryggen av en sterk og utholdende islandshest. Her fins uendelige mengder av rideveier der dere kan nyte det storslåtte landskapet, over vakre fjell, gjennom mosekledte lavafelter og over frodige enger. 

Det fins turer for alle erfaringsnivåer, fra 1 til 2 timers turer som passer for nybegynnere, til turer som strekker seg over flere dager for mer øvede ryttere. Én ting er sikkert: En tur på disse vennlige, små hestene er et minne for livet.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denne turen inkluderer de viktigste stedene i hovedstaden og de omliggende kommunene.

Vi kjører ut til utsiktsplattformen ved Perlan, som er bygget på vanntanker og som forsyner byene med varmtvann. Vi besøker Hallgrímskirken og den gamle bykjernen, der det islandske parlamentet, Alltinget, og rådhuset ligger. Vi besøker Reykjaviks havn og sentrum, samt den nye konferanse- og musikhallen, Harpa.

RAFTING
RAFTING

Forestill dere å rafte i en heftig elv ved en isbre midt i Islands fantastiske natur.

Elven kan være en i overkant krevende utfordring , men her er også alternativer for både nybegynnere og mer erfarne raftere. Båtene er spesialdesignet for denne typen rafting, og dere får naturligvis beskyttelse i form av nødvendig utstyr som hjelm, våtdrakt, våtsko og flytevest.

FLYPLASSTRANSFER
FLYPLASSTRANSFER

Start reisen bekvemt, vi anbefaler at dere forhåndsbestiller transport.  Om dere ønsker det, kan dere kombinere denne transferen med et besøk i Blå Lagunen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.