Annonse:

Gruppereise & Firmatur Praha

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Praha

Praha frister med en inspirerende atmosfære, god mat og godt drikke samt tilgang til det meste innen gangavstand. En gruppereise eller konferanse til Tsjekkias hovedstad er dessuten svært rimelig. Herlige opplevelser og luksus tilbys til — etter norske normer — et svært beskjedent prisnivå, noe som gir firmaturen deres god takhøyde og en flere muligheter. I Praha rekker pengene ikke bare til reise, konferanse og adrenalindrivende aktiviteter. Dere får også et fint hotell med det lille ekstra som vi håndplukker ut ifra deres krav til service. Alt for at deres firmatur skal bli så bra som mulig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Elven Moldau renner majestetisk gjennom Europas kanskje vakreste hovedstad, Praha, der elven krysses av den berømte Karlsbroen med dens flotte statuer og tidvis yrende folkeliv.
+

Overalt vil dere finne spennende arkitektur, og Praha har noe å by på for alle i gruppen; sving av fra de litt større gatene, og dere finner de mest sjarmerende små torg med avslappede, saliggjørende uteserveringer. De beste restaurantene ligger bortenfor turistgatene, og vi viser selvsagt veien til topprestauranter med priser som budsjettet deres rommer. Tsjekkia byr også på fin ølkultur, og et besøk i et av byens bryggerier anbefales sterkt, sjekk med oss for bestilling. For et fint avbrekk i konferansen eller for å runde av en teamaktivitet kan dere besøke de skikkelig klassiske kafeene, flere med historie tilbake til 1800-tallet. Sitt lenge, hygg dere, prat og nyt bakverkene, kaffen og atmosfæren. Og hvorfor ikke vandre i Franz Kafkas spor? Hans favoritt var Café Louvre — men listen vår over kafétips er lang. Å gå på teater eller å se en konsert i Praha er svært rimelig, og utvalget er enormt. Vi anbefaler og bestiller gjerne et arrangement eller en forestilling som garantert setter prikken over i-en på firmaturen deres.

Utsikt over Prahas broer
Matrjosjka-dockor fra Praha
Cafe Art Nouveau
Utsikt over byen i solnedgang

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Praha torg

City Sightseeing

Guiden deres vil ta dere med gjennom gamlebyen der dere blant annet kan se den berømte astronomiske klokken og rådhuset. Deretter vandrer dere gjennom de jødiske kvarterene opp...

Guiden deres vil ta dere med gjennom gamlebyen der dere blant annet kan se den berømte astronomiske klokken og rådhuset. Deretter vandrer dere gjennom de jødiske kvarterene opp mot Karlsbroen, den eldste broen i Praha bygd av den tsjekkiske keiseren Charles IV på 1300-tallet. Hvis dere bestiller en tur med buss inkludert, kan dere fortsette langs pittoreske små gater opp til slottsområdet, der dere blant annet ser den unike St. Vitus-katedralen og Det kongelige slottet.Ta gjerne på deg behagelige sko da mange av gatene er brosteinsbelagte.  

Ølsmaking Praha

Ølsmaking

Vi kan tilby en ølsmaking på et lokalt mikrobryggeri der dere får vite masse interessant om den verdensberømte tsjekkiske ølkulturen. Hvis dere vil ha en litt...

Vi kan tilby en ølsmaking på et lokalt mikrobryggeri der dere får vite masse interessant om den verdensberømte tsjekkiske ølkulturen. Hvis dere vil ha en litt større utfordring, anbefaler vi at dere blir med på en ølblindsmaking der dere får sjekke ut de beste og nyeste tsjekkiske ølsortene. Det er en morsom konkurranseøvelse der dere får lære hvilke smaksegenskaper man skal lete etter. Deretter får dere gjette hvilken stilart ølet tilhører. Dette er en glimrende teambuildingsaktivitet! Vi anbefaler at dere etter dette nyter en middag på en nærliggende hyggelig restaurant for en perfekt avslutning av kvelden – husk å bestille bord i forkant!

Praha mat

Matvandring gjennom Praha

Bli med på en vandring gjennom de sentrale områdene av Praha, til uoppdagede restauranter, bistroer og kafeer. Her kan du få deg mang en gastronomisk overraskelse! På...

Bli med på en vandring gjennom de sentrale områdene av Praha, til uoppdagede restauranter, bistroer og kafeer. Her kan du få deg mang en gastronomisk overraskelse! På vandringen vil dere få oppleve bortgjemte kirker, storslåtte bymotiver og sjarmerende smågater og smug – ispedd prøvesmaking av tsjekkiske matretter og spekemat, lokale drikker og delikate tsjekkiske desserter. Turen tar cirka 3,5 timer.

Dag02

konferanse praha

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Trabant rally Praha

Trabant-rally

Hvis dere som gruppe vil utfordre hverandre litt og få opp pulsen på reisen, kan vi anbefale et race gjennom Prahas gater i ekte, gamle kommunistbiler fra tidligere Øst-Tyskland....

Hvis dere som gruppe vil utfordre hverandre litt og få opp pulsen på reisen, kan vi anbefale et race gjennom Prahas gater i ekte, gamle kommunistbiler fra tidligere Øst-Tyskland. Dere konkurrerer lagvis og skal passere tre kontrollposter ved hjelp av kart i en egen Trabant-bil med fører. En morsom aktivitet som avsluttes med en kjøretime for dem som vil. Måtte beste lag vinne!

Praha restaurant

Restaurantbestilling

Praha har i de senere år kunnet skilte med mange nye trendy restauranter av verdensklasse. Vi kommer gjerne med forslag til middag eller lunsj hvis dere ønsker å unngå de...

Praha har i de senere år kunnet skilte med mange nye trendy restauranter av verdensklasse. Vi kommer gjerne med forslag til middag eller lunsj hvis dere ønsker å unngå de verste turistfellene.

Dag03

Karlštejn slott

Utflukt til glassfabrikken og Karlštejn

Første stoppet på denne turen er glassfabrikken i Nižbor ca. 40 km sydvest om Praha. Guiden viser rundt i den tradisjonsrike produksjonen, med blant annet glassblåsing og...

Første stoppet på denne turen er glassfabrikken i Nižbor ca. 40 km sydvest om Praha. Guiden viser rundt i den tradisjonsrike produksjonen, med blant annet glassblåsing og slipeverksted. Dere ser hvordan de dyktige lokale håndverkerne forvandler flytende glassmasse til vakre slipte skåler, pokaler og mye annet. Deretter fortsetter turen til Karlštejn, en liten by med mange hyggelige og tradisjonelle restauranter. I byen finns flere souvenirbutikker der prisene på blandt annet krystall er mye lavere enn i Praha. Karlštejn oppstod på 1300–tallet rundt borgen som Karl IV bygde som en lagerplass for sine dyrebare juveler.

Praha sykkel

På sykkel gjennom Praha

Sammen med en instruktør tar dere en 2–3 timers tur rundt Praha og får se de flotteste monumentene og mest interessante severdighetene. Dere blir utstyrt med mountainbike, hjelm...

Sammen med en instruktør tar dere en 2–3 timers tur rundt Praha og får se de flotteste monumentene og mest interessante severdighetene. Dere blir utstyrt med mountainbike, hjelm og hansker. Turen skreddersys etter deres egne ønsker og forutsetninger.

Rafting Praha

Rafting

Få fart på adrenalinet ved å suse av gårde på en kunstig raftebane i Praha sentrum. Her får du lære om rafting og hvordan man håndterer en flåte....

Få fart på adrenalinet ved å suse av gårde på en kunstig raftebane i Praha sentrum. Her får du lære om rafting og hvordan man håndterer en flåte. Etter hvert får du også kjenne på hvordan det er å prøve å kontrollere vannets krefter! Programmet tar cirka tre timer og inkluderer alt utstyr, samt en engelsktalende guide. 

Flere aktiviteter

Øl smaker og lunsj på Mikrobryggeri

Bryggeriet ligger i et 1300-talshus som har beholdt deler av sine historiske originaldetaljer. I samme hus ligger også en tradisjonell tsjekkisk pub, med lokal mat og et stort utvalg av tsjekkisk øl. Minibryggeriet er en stor attraksjon for Prahas besøkende.

Her kan vi arrangere for eksempel en lunsj sammen med en presentasjon av bryggeriet. Ta sjansen på å smake husets spesialitet: øl-is! 

Prag med Segway

Segway er et effektivt og miljøvennlig fremkomstmiddel. Det føles som om man glir framover gjennom gatene, enkelt og mykt. Len deg litt framover, og kjøretøyet begynner å rulle i den retningen du vil. På en segway forsvinner alle bekymringer – benytt anledningen til å nyte omgivelsene som dere passerer. En tur på Segway gir deg den morsomste og mes unike måten å se severdighetene på.

 

Øl-spa

Øl-spa er en av de mest populære spavariantene fra middelalderen. Det brukes kun naturlige materialer, som humle og gjær og andre stoffer som trengs i ølproduksjon. Du bader i tradisjonelle ølstamper i 30 minutter, og får øl servert underveis. Her fins også varme senger for avslapning. Denne kombinasjonen er bra for både helsen og energien din!

Middagscruise på jazzbåt

Under dette 2 ½ timers lange cruiset opplever dere Prahas historiske severdigheter fra elven Vltava/Moldau. Ombord blir dere servert en velkomstdrink, treretters middag og live Jazz. Etter en herlig stund på elven legger båten til ved kaien igjen, og dere kan vandre videre ut i Prahas natteliv.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.