Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Praha

Praha frister med en inspirerende atmosfære, god mat og godt drikke samt tilgang til det meste innen gangavstand. En gruppereise eller konferanse til Tsjekkias hovedstad er dessuten svært rimelig. Herlige opplevelser og luksus tilbys til — etter norske normer — et svært beskjedent prisnivå, noe som gir firmaturen deres god takhøyde og en flere muligheter. I Praha rekker pengene ikke bare til reise, konferanse og adrenalindrivende aktiviteter. Dere får også et fint hotell med det lille ekstra som vi håndplukker ut ifra deres krav til service. Alt for at deres firmatur skal bli så bra som mulig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Elven Moldau renner majestetisk gjennom Europas kanskje vakreste hovedstad, Praha, der elven krysses av den berømte Karlsbroen med dens flotte statuer og tidvis yrende folkeliv. Overalt vil dere finne spennende arkitektur, og Praha har noe å by på for alle i gruppen; sving av fra de litt større gatene, og dere finner de mest sjarmerende små torg med avslappede, saliggjørende uteserveringer. De beste restaurantene ligger bortenfor turistgatene, og vi viser selvsagt veien til topprestauranter med priser som budsjettet deres rommer. Tsjekkia byr også på fin ølkultur, og et besøk i et av byens bryggerier anbefales sterkt, sjekk med oss for bestilling. For et fint avbrekk i konferansen eller for å runde av en teamaktivitet kan dere besøke de skikkelig klassiske kafeene, flere med historie tilbake til 1800-tallet. Sitt lenge, hygg dere, prat og nyt bakverkene, kaffen og atmosfæren. Og hvorfor ikke vandre i Franz Kafkas spor? Hans favoritt var Café Louvre — men listen vår over kafétips er lang. Å gå på teater eller å se en konsert i Praha er svært rimelig, og utvalget er enormt. Vi anbefaler og bestiller gjerne et arrangement eller en forestilling som garantert setter prikken over i-en på firmaturen deres.

Utsikt over Prahas broer
Matrjosjka-dockor fra Praha
Cafe Art Nouveau
Utsikt over byen i solnedgang
Opplev mer i Praha
Praha torg
City Sightseeing
Praha torg
City Sightseeing

Guiden deres vil ta dere med gjennom gamlebyen der dere blant annet kan se den berømte astronomiske klokken og rådhuset. Deretter vandrer dere gjennom de jødiske kvarterene opp mot Karlsbroen, den eldste broen i Praha bygd av den tsjekkiske keiseren Charles IV på 1300-tallet. Hvis dere bestiller en tur med buss inkludert, kan dere fortsette langs pittoreske små gater opp til slottsområdet, der dere blant annet ser den unike St. Vitus-katedralen og Det kongelige slottet.Ta gjerne på deg behagelige sko da mange av gatene er brosteinsbelagte.

 

Ølsmaking Praha
Ølsmaking
Ølsmaking Praha
Ølsmaking

Vi kan tilby en ølsmaking på et lokalt mikrobryggeri der dere får vite masse interessant om den verdensberømte tsjekkiske ølkulturen.

Hvis dere vil ha en litt større utfordring, anbefaler vi at dere blir med på en ølblindsmaking der dere får sjekke ut de beste og nyeste tsjekkiske ølsortene. Det er en morsom konkurranseøvelse der dere får lære hvilke smaksegenskaper man skal lete etter. Deretter får dere gjette hvilken stilart ølet tilhører. Dette er en glimrende teambuildingsaktivitet!

Vi anbefaler at dere etter dette nyter en middag på en nærliggende hyggelig restaurant for en perfekt avslutning av kvelden – husk å bestille bord i forkant!

Praha mat
Matvandring gjennom Praha
Praha mat
Matvandring gjennom Praha

Bli med på en vandring gjennom de sentrale områdene av Praha, til uoppdagede restauranter, bistroer og kafeer. Her kan du få deg mang en gastronomisk overraskelse! På vandringen vil dere få oppleve bortgjemte kirker, storslåtte bymotiver og sjarmerende smågater og smug – ispedd prøvesmaking av tsjekkiske matretter og spekemat, lokale drikker og delikate tsjekkiske desserter.

Turen tar cirka 3,5 timer.

konferanse praha
Konferanse
konferanse praha
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Trabant rally Praha
Trabant-rally
Trabant rally Praha
Trabant-rally

Hvis dere som gruppe vil utfordre hverandre litt og få opp pulsen på reisen, kan vi anbefale et race gjennom Prahas gater i ekte, gamle kommunistbiler fra tidligere Øst-Tyskland. Dere konkurrerer lagvis og skal passere tre kontrollposter ved hjelp av kart i en egen Trabant-bil med fører. En morsom aktivitet som avsluttes med en kjøretime for dem som vil. Måtte beste lag vinne!

Praha restaurant
Luksuriøs matopplevelse
Praha restaurant
Luksuriøs matopplevelse

Benytt anledningen og opplev mat i verdensklasse! De siste årene har Praha presentert nye trendy restauranter som er av virkelig høy kvalitet. Her har du også råd til å nyte en meny og spise og drikke veldig bra. Pass på! Vi kommer gjerne med forslag til en lunsj- eller middagsopplevelse slik at du unngår de verste turistfellene og i stedet får et gourmetbesøk å huske.

Karlštejn slott
Utflukt til glassfabrikken og Karlštejn
Karlštejn slott
Utflukt til glassfabrikken og Karlštejn

Første stoppet på denne turen er glassfabrikken i Nižbor ca. 40 km sydvest om Praha. Guiden viser rundt i den tradisjonsrike produksjonen, med blant annet glassblåsing og slipeverksted. Dere ser hvordan de dyktige lokale håndverkerne forvandler flytende glassmasse til vakre slipte skåler, pokaler og mye annet. Deretter fortsetter turen til Karlštejn, en liten by med mange hyggelige og tradisjonelle restauranter. I byen finns flere souvenirbutikker der prisene på blandt annet krystall er mye lavere enn i Praha. Karlštejn oppstod på 1300–tallet rundt borgen som Karl IV bygde som en lagerplass for sine dyrebare juveler.

Praha sykkel
På sykkel gjennom Praha
Praha sykkel
På sykkel gjennom Praha

Sammen med en instruktør tar dere en 2–3 timers tur rundt Praha og får se de flotteste monumentene og mest interessante severdighetene.

Dere blir utstyrt med mountainbike, hjelm og hansker. Turen skreddersys etter deres egne ønsker og forutsetninger.

Rafting Praha
Rafting
Rafting Praha
Rafting

Få fart på adrenalinet ved å suse av gårde på en kunstig raftebane i Praha sentrum. Her får du lære om rafting og hvordan man håndterer en flåte. Etter hvert får du også kjenne på hvordan det er å prøve å kontrollere vannets krefter!

Programmet tar cirka tre timer og inkluderer alt utstyr, samt en engelsktalende guide. 

Ølsmaking og lunsj på Mikrobryggeri
Ølsmaking og lunsj på Mikrobryggeri

Bryggeriet ligger i et 1300-talshus som har beholdt deler av sine historiske originaldetaljer. I samme hus ligger også en tradisjonell tsjekkisk pub, med lokal mat og et stort utvalg av tsjekkisk øl. Minibryggeriet er en stor attraksjon for Prahas besøkende.

Her kan vi arrangere for eksempel en lunsj sammen med en presentasjon av bryggeriet. Ta sjansen på å smake husets spesialitet: øl-is! 

Prag med Segway
Prag med Segway

Segway er et effektivt og miljøvennlig fremkomstmiddel. Det føles som om man glir framover gjennom gatene, enkelt og mykt. Len deg litt framover, og kjøretøyet begynner å rulle i den retningen du vil. På en segway forsvinner alle bekymringer – benytt anledningen til å nyte omgivelsene som dere passerer. En tur på Segway gir deg den morsomste og mes unike måten å se severdighetene på.

 

Øl-spa
Øl-spa

Øl-spa er en av de mest populære spavariantene fra middelalderen. Det brukes kun naturlige materialer, som humle og gjær og andre stoffer som trengs i ølproduksjon. Du bader i tradisjonelle ølstamper i 30 minutter, og får øl servert underveis. Her fins også varme senger for avslapning. Denne kombinasjonen er bra for både helsen og energien din!

Middagscruise på jazzbåt
Middagscruise på jazzbåt

Under dette 2 ½ timers lange cruiset opplever dere Prahas historiske severdigheter fra elven Vltava/Moldau. Ombord blir dere servert en velkomstdrink, treretters middag og live Jazz. Etter en herlig stund på elven legger båten til ved kaien igjen, og dere kan vandre videre ut i Prahas natteliv.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Start reisen komfortabelt, slipp å lete etter en taxi eller togtransfer. En buss møter deg når du lander og tar deg greit til Praha sentrum og hotellet ditt. Hvis du vil, kan du kombinere denne transporten med en sightseeingtur, og du vil umiddelbart få en oversikt over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.