Sammendrag – hvordan behandler Reisefeber dine personopplysninger?

I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler om deg i forbindelse med at du skal delta, deltar, eller har deltatt på en av våre gruppe- og konferansereiser – både møter, arrangementer og konferanser. Erklæringen gjelder deg som bestiller en gruppe- eller konferansereise så vel som deg som er deltaker, og uansett om du bestiller som privatperson eller som ansatt.

I erklæringen forklarer vi i detalj hvilke personopplysninger vi behandler og hvorfor vi behøver å behandle opplysningene. Vi forklarer også hvilket rettslig grunnlag vi har for å behandle dine opplysninger, hvor lenge opplysningene behandles og hvilke rettigheter du har til å påvirke den behandlingen av dine personopplysninger som vi utfører.

Hovedsakelig behandler vi følgende personopplysninger for følgende overordnede formål:

  • Vi behandler dine personopplysninger fordi at det er nødvendig for å administrere din deltakelse i forbindelse med en gruppe- og konferansereise, samt sosiale arrangementer, måltider og eventuelt overnatting i forbindelse med reisen.
     
  • Dersom du er vår kontaktperson for et selskap eller en organisasjon behandler vi også dine kontaktopplysninger for å informere og markedsføre våre gruppe- og konferansereiser til ditt selskap eller din organisasjon.
     
  • Basert på ditt samtykke kan vi også behandle noe informasjon om dine særskilte reiseønskemål knyttet til personlige preferanser og din helse som vi får fra deg hovedsakelig for å sikre at du kan reise og at du ikke serveres mat eller gis et overnattingstilbud som ikke passer deg.
     
  • Dersom du ikke har takket nei til å få markedsføring kommer vi også til å behandle dine personopplysninger med det formål å sende deg relevant markedsføring som er tilpasset deg og ditt reisemål, f.eks. anbefalinger og nyhetsbrev. Du kan alltid takke nei til slik markedsføring.

I det ovenstående har vi angitt eksempler på hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Vil du ha mer informasjon eller vil du legge igjen en klage om hvordan vi behandler dine personopplysninger? I henhold til gjeldende personvernforordning har du en rekke rettigheter, som retten til å motsette deg noen typer behandling og til å få informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger. Du kan lese mer om disse rettighetene og detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger gjennom å trykke her.