Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Paris

Si “Paris”, og de fleste rundt deg får noe drømmende i blikket. Det er noe spesielt med denne magiske hovedstaden, hvilket gjør Paris perfekt for bedriftens inspirerende kick-off, konferanse eller gruppereise. Kultur, arkitektur, shopping, smaker og dufter — en gruppereise til Paris rommer alt! Vi setter sammen et program spekket med lokale høydepunkter og perler tilpasset deres budsjett og interesser. Vi håndplukker også hoteller som matcher gruppens ønsker med hensyn til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Paris er inndelt i 20 kvarterer eller arrondissementer. Vi ordner gjerne med en sightseeingtur først som gir dere et overblikk og setter Champs-Élysées, Eiffeltårnet,  Triumfbuen og kunstmuseet Louvre med Mona Lisa på kartet. Utforsk gjerne Paris til fots: Marais er Paris’ eldste kvarter og kanskje også det koseligste? Gatene er litt smalere og husene ligger tett her. Herlige butikker, markeder og restauranter samt Picasso-museet med verdens største samling av hans verker. På Seinens venstre bredd ligger latinerkvarteret, St-Germain med La Sorbonne-universitetet, og koselige kafeer og bokhandler. Montmartre er det sjarmerende kunstnerkvarteret der Picasso, van Gogh og Dáli levde og der Moulin Rouge og Folies Pigalle ligger. Spaser opp til Sacré-Coeur og nyt en slående utsikt fra Paris’ høyeste punkt. På øya IIe de la Cité i Seinen ligger den storslåtte gotiske katedralen Notre-Dame, som er vel verd et besøk. Et cruise på Seinen er også noe vi virkelig anbefaler. Den franske maten er også en viktig grunn til å legge bedriftens gruppereise til Paris. Lokale oster, vin, østers, skalldyr og snegler er noen av de mange godsaker dere bør prøve i løpet av konferansereisen. Vi lister gjerne opp våre favoritter når det gjelder gode og rimelige restauranter samt ordner med bestillingen. Målet vårt er at dere drar hjem fra Paris med skikkelig mersmak.

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

 

 Eiffeltårnet og elven Seine
Paris Notre Dame
Paris
Bord på uteservering
Opplev mer i Paris
Paris Sightseeing
Sightseeing
Paris Sightseeing
Sightseeing

Paris ble bygget for å imponere besøkende, og det har man klart: Triumfbuen, Champs-Élysées, Eiffeltårnet og Invalides, der Napoleon ligger begravet, gjør inntrykk. Guiden viser dere også forfatterområdet Saint Germain des Prés og den vakre Luxembourghagen, det livlige latinerkvarteret, Nôtre Dame, Louvre med sin høyst ukonvensjonelle glasspyramide og Grand Palais med sitt glasstak. I løpet av turen får dere også tips om bra shopping og koselige kafeer samt en og annen anekdote. Paris er en utrolig vakker og egenrådig dame som viser seg fram for dere.  Bienvenue à Paris!

Paris på Segway Logic Way
Paris på segway
Paris på Segway Logic Way
Paris på segway

Segway er en selvbalanserende og eldrevet tohjuling som har blitt populær i senere år. Ta en rundtur gjennom Paris’ parker og bulevarder mens du ruller bedagelig av gårde på din Segway mens du nyter alt som byen har å by på. En tur tar som regel rundt 2,5 timer, inklusive sikkerhetsgjennomgang og orientering.

Konferanse cruise Paris
Konferanse-cruise på Seine
Konferanse cruise Paris
Konferanse-cruise på Seine

Gjør konferansen til den morsomme delen av firmaturen! Et konferanse-elvecruise på Seinen er en glimrende måte å gi konferansen en personlig touch på. Med Paris’ vakreste monumenter som bakteppe kan dere i ro og mak og ro avholde møtet deres uten å bli forstyrret. Halvdagskonferansen holder seg innen Paris. Velger dere en heldagskonferanse, legger båten ut på den vakre elven Marne.

Ostesmaking i Paris
Ostesmaking
Ostesmaking i Paris
Ostesmaking

Bestill en osteprøvesmakerunde til gruppen hos Paroles de Fromagers og lær å smake oster på en helt annen måte.

Denne enestående prøvesmakingen foregår på engelsk med en fransk osteekspert som også er oenolog — vinekspert. Dere lærer å kombinere oster med forskjellige viner i en kjeller fra 1600-tallet i hjertet av Marais.

Dere kan også velge en tur der mer mat er inkludert, det fins flere alternativer å velge blant.

Teambuilding Escape Hunt Paris
Teambuilding med Escape Hunt Experience
Teambuilding Escape Hunt Paris
Teambuilding med Escape Hunt Experience

Dette er perfekt teambuilding for en firmagruppe eller for en gruppe venner som vil gjøre noe ekstra.

I en time blir gruppen deres stengt inne i et rom for å løse det mysteriet som dere finner der. Let etter ledetråder, løs puslespill og avslør hemmeligheten for å kunne rømme fra rommet.

Escape Hunt tilbyr disse “Escape the room”-lekene flere steder i verden – for eksempel Sydney, Paris, Tokyo, Dallas og London.

The Escape Hunt skjenker en del av overskuddet sitt til veldedighet gjennom Stop Slavery – en organisasjon som hjelper de mest trengende barna i Asia.

Lido Champs-Elysées Paris Cabaret
Lido Champs-Elysées Kabaret
Lido Champs-Elysées Paris Cabaret
Lido Champs-Elysées Kabaret

Dette er en av de mest berømte kabaretene i verden, og stedet ligger på den flotte avenyen Champs Élysées.

Gå på et fargesprakende og glitrende ekte fransk show og ta middagen der, eller nyt bare en flaske champagne. Begge alternativene gir dere en uforglemmelig kveld.

I Lido er arkitekturen utformet slik at alle i publikum har en perfekt utsikt over den store kabaretscenen.

KABARET PÅ MOULIN ROUGE
KABARET PÅ MOULIN ROUGE

Moulin Rouge (“Den røde mølle”) leverer kabaret i verdensklasse og er en av de mest berømte i verden. Her får du en overflod av klassisk cancan med sirkus og show, fjær, paljetter og høye hæler.

Dere velger om dere vil starte kvelden med en middag og etterfølgende show, eller kun se showet. Alle billetter inkluderer champagne.

MIDDAGSCRUISE PÅ SEINEN
MIDDAGSCRUISE PÅ SEINEN

En av de mest romantiske og minneverdige måtene å se Paris på, er fra en av båtene som cruiser langs Seinen. På kveldene er de vakre monumentene, broene og opplyste bygningene, og byen trer fram i en annen skikkelse. Det er den eldste delen av Paris som er bygget langs elven, og vi ser blant annet Notre-Dame, Île de la Cité, Louvre og Eiffeltårnet gjennom båtens store panoramavindu.

Turen går fra venstre bredd, ved foten av Eiffeltårnet. Om bord serveres en smaksrik treretters middag med drikke.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.