Annonse:

Gruppereise & Firmatur Paris

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Paris

Si “Paris”, og de fleste rundt deg får noe drømmende i blikket. Det er noe spesielt med denne magiske hovedstaden, hvilket gjør Paris perfekt for bedriftens inspirerende kick-off, konferanse eller gruppereise. Kultur, arkitektur, shopping, smaker og dufter — en gruppereise til Paris rommer alt! Vi setter sammen et program spekket med lokale høydepunkter og perler tilpasset deres budsjett og interesser. Vi håndplukker også hoteller som matcher gruppens ønsker med hensyn til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Paris er inndelt i 20 kvarterer eller arrondissementer. Vi ordner gjerne med en sightseeingtur først som gir dere et overblikk og setter Champs-Élysées, Eiffeltårnet,
+

 Triumfbuen og kunstmuseet Louvre med Mona Lisa på kartet. Utforsk gjerne Paris til fots: Marais er Paris’ eldste kvarter og kanskje også det koseligste? Gatene er litt smalere og husene ligger tett her. Herlige butikker, markeder og restauranter samt Picasso-museet med verdens største samling av hans verker. På Seinens venstre bredd ligger latinerkvarteret, St-Germain med La Sorbonne-universitetet, og koselige kafeer og bokhandler. Montmartre er det sjarmerende kunstnerkvarteret der Picasso, van Gogh og Dáli levde og der Moulin Rouge og Folies Pigalle ligger. Spaser opp til Sacré-Coeur og nyt en slående utsikt fra Paris’ høyeste punkt. På øya IIe de la Cité i Seinen ligger den storslåtte gotiske katedralen Notre-Dame, som er vel verd et besøk. Et cruise på Seinen er også noe vi virkelig anbefaler. Den franske maten er også en viktig grunn til å legge bedriftens gruppereise til Paris. Lokale oster, vin, østers, skalldyr og snegler er noen av de mange godsaker dere bør prøve i løpet av konferansereisen. Vi lister gjerne opp våre favoritter når det gjelder gode og rimelige restauranter samt ordner med bestillingen. Målet vårt er at dere drar hjem fra Paris med skikkelig mersmak.

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

 

 Eiffeltårnet og elven Seine
Paris Notre Dame
Paris
Bord på uteservering

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Paris Sightseeing

Sightseeing

Paris ble bygget for å imponere besøkende, og det har man klart: Triumfbuen, Champs-Élysées, Eiffeltårnet og Invalides, der Napoleon ligger begravet, gjør...

Paris ble bygget for å imponere besøkende, og det har man klart: Triumfbuen, Champs-Élysées, Eiffeltårnet og Invalides, der Napoleon ligger begravet, gjør inntrykk. Guiden viser dere også forfatterområdet Saint Germain des Prés og den vakre Luxembourghagen, det livlige latinerkvarteret, Nôtre Dame, Louvre med sin høyst ukonvensjonelle glasspyramide og Grand Palais med sitt glasstak. I løpet av turen får dere også tips om bra shopping og koselige kafeer samt en og annen anekdote. Paris er en utrolig vakker og egenrådig dame som viser seg fram for dere.  Bienvenue à Paris!

Paris på Segway Logic Way

Paris på segway

Segway er en selvbalanserende og eldrevet tohjuling som har blitt populær i senere år. Ta en rundtur gjennom Paris’ parker og bulevarder mens du ruller bedagelig av gårde...

Segway er en selvbalanserende og eldrevet tohjuling som har blitt populær i senere år. Ta en rundtur gjennom Paris’ parker og bulevarder mens du ruller bedagelig av gårde på din Segway mens du nyter alt som byen har å by på. En tur tar som regel rundt 2,5 timer, inklusive sikkerhetsgjennomgang og orientering.

Konferanse cruise Paris

Konferanse-cruise på Seine

Gjør konferansen til den morsomme delen av firmaturen! Et konferanse-elvecruise på Seinen er en glimrende måte å gi konferansen en personlig touch på. Med Paris’...

Gjør konferansen til den morsomme delen av firmaturen! Et konferanse-elvecruise på Seinen er en glimrende måte å gi konferansen en personlig touch på. Med Paris’ vakreste monumenter som bakteppe kan dere i ro og mak og ro avholde møtet deres uten å bli forstyrret. Halvdagskonferansen holder seg innen Paris. Velger dere en heldagskonferanse, legger båten ut på den vakre elven Marne.

Dag02

Ostesmaking i Paris

Ostesmaking

Bestill en osteprøvesmakerunde til gruppen hos Paroles de Fromagers og lær å smake oster på en helt annen måte. Denne enestående prøvesmakingen...

Bestill en osteprøvesmakerunde til gruppen hos Paroles de Fromagers og lær å smake oster på en helt annen måte. Denne enestående prøvesmakingen foregår på engelsk med en fransk osteekspert som også er oenolog — vinekspert. Dere lærer å kombinere oster med forskjellige viner i en kjeller fra 1600-tallet i hjertet av Marais. Dere kan også velge en tur der mer mat er inkludert, det fins flere alternativer å velge blant.

Teambuilding Escape Hunt Paris

Escape Hunt Experience

Dette er perfekt teambuilding for en firmagruppe eller for en gruppe venner som vil gjøre noe ekstra. I en time blir gruppen deres stengt inne i et rom for å løse det mysteriet...

Dette er perfekt teambuilding for en firmagruppe eller for en gruppe venner som vil gjøre noe ekstra. I en time blir gruppen deres stengt inne i et rom for å løse det mysteriet som dere finner der. Let etter ledetråder, løs puslespill og avslør hemmeligheten for å kunne rømme fra rommet. Escape Hunt tilbyr disse “Escape the room”-lekene flere steder i verden – for eksempel Sydney, Paris, Tokyo, Dallas og London. The Escape Hunt skjenker en del av overskuddet sitt til veldedighet gjennom Stop Slavery – en organisasjon som hjelper de mest trengende barna i Asia.

Lido Champs-Elysées Paris Cabaret

Lido Champs-Elysées Kabaret

Dette er en av de mest berømte kabaretene i verden, og stedet ligger på den flotte avenyen Champs Élysées. Gå på et fargesprakende og glitrende ekte fransk...

Dette er en av de mest berømte kabaretene i verden, og stedet ligger på den flotte avenyen Champs Élysées. Gå på et fargesprakende og glitrende ekte fransk show og ta middagen der, eller nyt bare en flaske champagne. Begge alternativene gir dere en uforglemmelig kveld. I Lido er arkitekturen utformet slik at alle i publikum har en perfekt utsikt over den store kabaretscenen.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.