Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destinasjon for bedriftskick-off, konferanser og gruppereiser. Direktefly, det behagelige klimaet året rundt og kombinasjonen by og strand gjør Palma perfekt for et kanskje kortere, men uansett vellykket opphold. Vi plukker ut høydepunktene for dere og setter sammen et program som matcher gruppens fokus. I tillegg til å bistå dere med hyggelige aktiviteter, restaurantbesøk og teambuilding i solen håndplukker vi et rimelig hotell med riktig servicenivå, ut ifra deres budsjett og ønsker .

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Palma de Mallorca i Spania kalles ofte verdens minste storby. Byen byr på en fin miks av fascinerende historiske minnesmerker og stilige hoteller og luksuriøse restauranter — men dere finner også enkle, trivelige barer og bohemske vannhull. Hva ser dere etter? Vi forsyner dere med minneverdige opplevelser og de beste forutsetninger for en inspirerende konferanse. I Palma har dere nærhet til alt, ikke minst havet, med flere herlige strender og strandpromenader.  Vi anbefaler også et besøk i havnen, der dere kan rusle omkring og betrakte små, lokale fiskebåter duvende side om side med gedigne luksusyachter fra Europas mange hjørner, samt ferger til øyene utenfor. Og så maten, da ... og middagene! Vi har mange tips og står gjerne til tjeneste med bestilling.   Den spanske maten, med tapas i spissen gir garantert mersmak, så legg inn tid for mange pauser. Om ettermiddagen passer det fint med kald gazpacho (den berømte kalde, spanske grønnsakssuppen) eller kanskje en kopp kaffe og et lokalt bakverk, alt etter smak. Severdigheter er det mange av; katedralen i Palma er en av de største og flotteste på øya med sin vakre fasade og flott utsmykkede port mot havet. Museet Es Baluards restaurant og kafé har kanskje Palmas beste terrasse. Herfra har dere en fantastisk utsikt over katedralen, Bellver-slottet, havet og Palmas havn. Det spesielle lyset, de eksotiske duftene og den varme vinden er noe som kjennetegner Palma, og hva kan vel utgjøre en bedre ramme for en bedriftsreise? 

Palma Mallorca
Palma Mallorca sol stige
Palma Mallorca palm
Palma Mallorca view

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.