Annonse:

Gruppereise & Firmatur Palma de Mallorca, Spania

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destinasjon for bedriftskick-off, konferanser og gruppereiser. Direktefly, det behagelige klimaet året rundt og kombinasjonen by og strand gjør Palma perfekt for et kanskje kortere, men uansett vellykket opphold. Vi plukker ut høydepunktene for dere og setter sammen et program som matcher gruppens fokus. I tillegg til å bistå dere med hyggelige aktiviteter, restaurantbesøk og teambuilding i solen håndplukker vi et rimelig hotell med riktig servicenivå, ut ifra deres budsjett og ønsker .

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Palma de Mallorca i Spania kalles ofte verdens minste storby. Byen byr på en fin miks av fascinerende historiske minnesmerker og stilige hoteller og luksuriøse restauranter — men dere finner også enkle, trivelige barer og bohemske vannhull. Hva ser dere etter? Vi forsyner dere med minneverdige opplevelser og de beste forutsetninger for en inspirerende konferanse. I Palma har dere nærhet til alt, ikke minst havet, med flere herlige strender og strandpromenader
+

Vi anbefaler også et besøk i havnen, der dere kan rusle omkring og betrakte små, lokale fiskebåter duvende side om side med gedigne luksusyachter fra Europas mange hjørner, samt ferger til øyene utenfor. Og så maten, da ... og middagene! Vi har mange tips og står gjerne til tjeneste med bestilling.   Den spanske maten, med tapas i spissen gir garantert mersmak, så legg inn tid for mange pauser. Om ettermiddagen passer det fint med kald gazpacho (den berømte kalde, spanske grønnsakssuppen) eller kanskje en kopp kaffe og et lokalt bakverk, alt etter smak. Severdigheter er det mange av; katedralen i Palma er en av de største og flotteste på øya med sin vakre fasade og flott utsmykkede port mot havet. Museet Es Baluards restaurant og kafé har kanskje Palmas beste terrasse. Herfra har dere en fantastisk utsikt over katedralen, Bellver-slottet, havet og Palmas havn. Det spesielle lyset, de eksotiske duftene og den varme vinden er noe som kjennetegner Palma, og hva kan vel utgjøre en bedre ramme for en bedriftsreise? 

Palma Mallorca
Palma Mallorca sol stige
Palma Mallorca palm
Palma Mallorca view

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.