Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destinasjon for bedriftskick-off, konferanser og gruppereiser. Direktefly, det behagelige klimaet året rundt og kombinasjonen by og strand gjør Palma perfekt for et kanskje kortere, men uansett vellykket opphold. Vi plukker ut høydepunktene for dere og setter sammen et program som matcher gruppens fokus. I tillegg til å bistå dere med hyggelige aktiviteter, restaurantbesøk og teambuilding i solen håndplukker vi et rimelig hotell med riktig servicenivå, ut ifra deres budsjett og ønsker .

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Palma de Mallorca i Spania kalles ofte verdens minste storby. Byen byr på en fin miks av fascinerende historiske minnesmerker og stilige hoteller og luksuriøse restauranter — men dere finner også enkle, trivelige barer og bohemske vannhull. Hva ser dere etter? Vi forsyner dere med minneverdige opplevelser og de beste forutsetninger for en inspirerende konferanse. I Palma har dere nærhet til alt, ikke minst havet, med flere herlige strender og strandpromenader.  Vi anbefaler også et besøk i havnen, der dere kan rusle omkring og betrakte små, lokale fiskebåter duvende side om side med gedigne luksusyachter fra Europas mange hjørner, samt ferger til øyene utenfor. Og så maten, da ... og middagene! Vi har mange tips og står gjerne til tjeneste med bestilling.   Den spanske maten, med tapas i spissen gir garantert mersmak, så legg inn tid for mange pauser. Om ettermiddagen passer det fint med kald gazpacho (den berømte kalde, spanske grønnsakssuppen) eller kanskje en kopp kaffe og et lokalt bakverk, alt etter smak. Severdigheter er det mange av; katedralen i Palma er en av de største og flotteste på øya med sin vakre fasade og flott utsmykkede port mot havet. Museet Es Baluards restaurant og kafé har kanskje Palmas beste terrasse. Herfra har dere en fantastisk utsikt over katedralen, Bellver-slottet, havet og Palmas havn. Det spesielle lyset, de eksotiske duftene og den varme vinden er noe som kjennetegner Palma, og hva kan vel utgjøre en bedre ramme for en bedriftsreise? 

Palma Mallorca
Palma Mallorca sol stige
Palma Mallorca palm
Palma Mallorca view
Opplev mer i Palma de Mallorca
TAPASMIDDAG PÅ BYEN
TAPASMIDDAG PÅ BYEN

Dere nyter en ekte tapasmiddag på en av Palmas utallige tapasrestauranter. Her velger dere selv det dere ønsker fra menyen. Den populære kombimenyen med ti klassiske tapas gir deg garantert en rekke herlige og varierte smaksopplevelser – og kanskje en ny favorittapas. Å nyte tapas sammen er en koselig og typisk spansk måte å omgås på samtidig som dere spiser kveldens middag.

SIGHTSEEING PÅ SEGWAY
SIGHTSEEING PÅ SEGWAY

Utfordre dere selv og utforsk Palma på Segway!

Dette er et veldig morsomt og spennende lite eventyr. Dere starter turen med femten minutters innføring i å ta dere fram på Segwayene deres. Vår erfaring er at alle klarer det, og at alle synes det er veldig gøy. Og selvsagt får alle låne hjelm!

CITY SIGHTSEEING TIL FOTS
CITY SIGHTSEEING TIL FOTS

En fin og hyggelig måte å starte reisen på er en byrundtur til fots med en kunnskapsrik lokal guide, engelsk- eller svensktalende. En tur på ca. tre timer gir dere mulighet til å se det meste av hva byen har å by på, inklusive gamlebyen med sine smale smug og sjarme hus. Når dere passerer byens fantastiske markedshall, kan dere gjøre en stopp for en kaffe eller et glass vin.

Bodega Ribas
Bodega Ribas

Å besøke en vingård når dere er i Spania er et must, spesielt denne, som er Mallorcas eldste og har en av de mest sjarmerende bodegaene på øya! Dere blir hentet ved hotellet deres og reiser deretter til Ribas, der dere begynner med en rundtur ledet av en dyktig lokal guide.

Det avsluttes med at dere inviteres til våningshuset, der eierne bodde til ganske nylig. I huset vanker det vin-prøvesmaking, der dere får prøve tre forskjellige viner fra gården i kombinasjon med delikate tapas. Hvis dere får mersmak, går det utmerket å kjøpe med seg vin fra den lille gårdsbutikken. Dette er en perfekt halvdagstur der dere får oppleve den mallorkanske kulturen.

KATAMARANUTFLUKT
KATAMARANUTFLUKT

En tradisjonell, men svært populær utflukt er å dra ut til havs på en stor katamaran. Her får dere virkelig nyte sol og hav! Dere stopper for bading og snorking og spiser en god lunsj, som tilberedes om bord. Glem ikke solkrem og badeklær!

VALLDEMOSSA OCH SÓLLER HALVDAG
VALLDEMOSSA OCH SÓLLER HALVDAG

Utforsk to av øyas vakreste byer oppe i Serra de Tramuntana, Mallorcas Unesco-listede fjellkjede. Ledet av en privat guide får dere vandre i de pittoreske gatene i Valldemossa og deretter rusle rundt i Sóllers hesteskoformede havn. Kanskje avslutter dere vandringen med et raskt dypp i havet?

FIREHJULING OFFROAD
FIREHJULING OFFROAD

En fartsfylt aktivitet for dere som søker et ekstra adrenalinkick. Med firehjulinger utforsker dere deler av sydvestre Mallorca. Turen går delvis offroad, så her er det viktig å holde tungen rett i munnen og være godt konsentrert.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Palma og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.