FORVENTNING, GLEDE OG KRIBLING I MAGEN

Vil du gjøre virkelighet av reisen du drømmer om, så er du på rett sted. Hos oss kan du selv sette sammen og bestille din egen reise uansett om du søker eventyr, storbypuls eller strandhugg. En smidig pakke, unikt utformet — av deg.

 

POSTADRESSE

Reisefeber - Resia Travel Group
Resia AS
Postboks 39
1720 Greåker
Norge

Organisasjonsnummer: 999128726
Mva.-nummer: NO999128726MVA
 


Om Resia Travel Group

HOVEDKVARTER

Resfeber - Resia Travel Group
Resia AB
Box 1114, Kruthusgatan 17
405 23 Göteborg, Sverige

Telefon +46 (0)31 63 60 00


REISEFEBERS EIERE

Reisefeber er en del av Resia Travel Group. Resia Travel Group har skapt og driver mange merker innen reiselivsbransjen, med personlig engasjement som fellesnevner. Med bransjens beste kompetanse, betydelig energi og stor nysgjerrighet har vi som målsetting alltid å skape overraskende bra reiseløsninger. For vi kan dette med reiser. Vi vet hva som tilfører verdi når man er på reisefot. Feriedrømmer, smidige forretningsreiser, energigivende møter, gruppereiser og events/arrangementer samt velorganiserte kongresser — vi utgjør en forskjell takket være våre 500 spesialiserte medarbeidere.

Med base i Skandinavia jobber vi mot hele verden og er tilgjengelige så vel online som via telefon og i butikk. Vi møter våre kunder gjennom merkene Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market, Rejsefeber, Reisefeber, Ticket Service, ARTE Udland og Hyttespecialisten. Hovekontoret ligger i Gøteborg, der vårt servicesenter støtter kundemøtet med funksjoner som marked, teknisk utvikling, økonomi, HR, IT og salgsstøtte. I 2016 omsatte vi for 3,6 milliarder kroner.