Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Nice

Nice på Den franske rivieraen er en populær destinasjon for gruppereiser og seminar- og konferansereiser. Nice er både en pulserende metropol og en genuint fransk Riviera-by, med stranden midt i byen. Promenade de Anglais er byens syv kilometer lange herlige strandpromenade langs Middelhavet. Og bare et steinkast fra stranden finner du severdigheter, shopping, kultur og mat i verdensklasse. Nærheten til pittoreske kystbyer og sjarmerende middelalderske fjellbyer gjør at dere kan dra på nærmest endeløse oppdagerturer.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Selve botilbudet er selvsagt viktig, så et hyggelig hotell eller et ditto konferanseanlegg med bra servicenivå som også passer budsjettet, ordner vi selvsagt også.  

Nice bør oppleves i Riviera-tempo, så legg igjen jobb- og hverdagsstress hjemme og innstill dere på en herlig, avslappet firmatur.    Her kan dere spasere, hygge dere og tenke ut kreative løsninger sammen på kafeer og uteserveringer. Unn dere en ekstra pause på de berømte blå stolene ved strandpromenaden Promenade des Anglais og se utover havet eller sjekk ut det berømte Hotel Negresco med dets rosa kupler. Badeliv og kulinariske eventyr er kjennetegn for denne byen, og kjøkkenet er en innbydende blanding av fransk og italiensk, Provence og Middelhavet. Her får du herlig, dagsfersk fisk og ditto skalldyr, samt bouillabaisse i verdensklasse. Hva med byens egen salat, Salad Niçoise, til lunsj? Vi tipser dere gjerne om bra og rimelige restauranter. Kanskje middag på en populær bistro i nærheten av operaen etter en lang dag i konferanserommet? Vi hjelper dere med bestilling. Interessert i kunst? Da anbefaler vi et besøk på Chagall- og Matisse-museene. Nice har til alle tider tiltrukket seg kunstnere — og det hersker ingen tvil om at også våre gruppe- og konferansegjester faller pladask. 

 

Utsikt over strandpromenaden
Utsikt over tak og fjell i Nice
Solstoler på stranden
Steiner på stranden i Nice

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.