Annonse:

Gruppereise & Firmatur Nice

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.

Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Nice

Nice på Den franske rivieraen er en populær destinasjon for gruppereiser og seminar- og konferansereiser. Nice er både en pulserende metropol og en genuint fransk Riviera-by, med stranden midt i byen. Promenade de Anglais er byens syv kilometer lange herlige strandpromenade langs Middelhavet. Og bare et steinkast fra stranden finner du severdigheter, shopping, kultur og mat i verdensklasse. Nærheten til pittoreske kystbyer (f.eks. parfymehovedstaden Grasse) og sjarmerende middelalderske fjellbyer (f.eks. Saint-Paul de Vence) gjør at dere kan dra på nærmest endeløse oppdagerturer.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Selve botilbudet er selvsagt viktig, så et hyggelig hotell eller et ditto konferanseanlegg med bra servicenivå som også passer budsjettet, ordner vi selvsagt også.  

Nice bør oppleves i Riviera-tempo, så legg igjen jobb- og hverdagsstress hjemme og innstill dere på en herlig, avslappet firmatur. 
+

  Her kan dere spasere, hygge dere og tenke ut kreative løsninger sammen på kafeer og uteserveringer. Unn dere en ekstra pause på de berømte blå stolene ved strandpromenaden Promenade des Anglais og se utover havet eller sjekk ut det berømte Hotel Negresco med dets rosa kupler. Badeliv og kulinariske eventyr er kjennetegn for denne byen, og kjøkkenet er en innbydende blanding av fransk og italiensk, Provence og Middelhavet. Her får du herlig, dagsfersk fisk og ditto skalldyr, samt bouillabaisse i verdensklasse. Hva med byens egen salat, Salad Niçoise, til lunsj? Vi tipser dere gjerne om bra og rimelige restauranter. Kanskje middag på en populær bistro i nærheten av operaen etter en lang dag i konferanserommet? Vi hjelper dere med bestilling. Interessert i kunst? Da anbefaler vi et besøk på Chagall- og Matisse-museene. Nice har til alle tider tiltrukket seg kunstnere — og det hersker ingen tvil om at også våre gruppe- og konferansegjester faller pladask. 

 

Utsikt over strandpromenaden
Utsikt over tak og fjell i Nice
Solstoler på stranden
Steiner på stranden i Nice

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.