Annonse:

Gruppereise & Firmatur New York, USA

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

New York

En gruppereise til New York er ikke lett å toppe. Byens puls. Atmosfære. Energi. Det meste i The Big Apple er ekstra av alt og avhengighetsskapende! Rusle langs avenyene. Se dampen som — slik du har sett det i hundrevis av klassiske amerikanske filmer — siver opp fra gatekummer, mens gule taxier glir forbi. Vi hjelper dere planlegge programmet for firmareisen og gjøre konferansen til en opptur for hele gruppen. Helikopter over ManhattanYoga i SoHoGospel i HarlemBroadway-musikal eller NHL-kamp i Madison Square Garden? Kanskje alt sammen?! Tid til shopping? Definitivt! Vi hjelper dere å forhåndsbestille transfer, middager og utvalgte arrangementer/forestillinger. Og håndplukker hotell ut ifra deres krav til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag til tidsplan med aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Å utforske New Yorks bydeler er en egen reise: sjarmerende Greenwich Villag

+

  med lave hus og bugnende blomster, galleri-tette Chelsea, trendy SoHo, luksuriøs shopping i Upper East Side,  myldrende Chinatown, bar-tette Lower East Side og bohemske Williamsburg i Brooklyn. Naturen fins like rundt hjørnet, i Central Park med parkliv, musikkscener, Central Park Zoo, idylliske Loeb Boathouse der gruppen kan leie robåter, og Strawberry Fields, et vakkert minnested for John Lennon.
New York er omgitt av severdigheter: Empire State BuildingFrihetsgudinnen og Brooklyn Bridge. Vi hjelper dere å få tid til de viktigste under oppholdet! Se New Yorks fantastiske skyline fra Brooklyn. Hvis tiden er knapp — ta heisen opp til en av byens høyt beliggende barer og se New Yorks mektige byggverk ovenfra. Vi tipser dere gjerne om de beste skybarene, f.eks. den i hotellet The Standard i Meatpacking District som er både trendy og populær. Marriot Marquis har en skybar i 48. etasje, der hele baren dreier — en runde tar én time. Frodige, herlige High Line Park er bygget på et gammelt jernbanespor og er vel verdt et besøk. Maten i New York er en (spi-)severdighet i seg selv. Snakk med oss, så bestiller/arrangerer vi gastronomiske opplevelser i den eller de prisklasser som passer gruppens smak og nysgjerrighet på nye trender.
Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Sightseeing 4 timer

Turen begynner ved Lincoln Center og fortsetter opp mot Upper west side. Dere passerer blant annet Guggenheim museet, Radio City Music Hall og Rockefeller centers berømte isbane i modtown....

Turen begynner ved Lincoln Center og fortsetter opp mot Upper west side. Dere passerer blant annet Guggenheim museet, Radio City Music Hall og Rockefeller centers berømte isbane i modtown. Times Square of Macy`s passeres før vi kommer inn i Greenwich Village med sine pittoreske og genuien strøk. Trendige SoHo som Little italy og Chinatowns pulserende blanding av europeisk og asiatisk kultur står i skarp kontrast til bankdistriktet og Wall street.

Helikopertur over New York

Se New York fra luften! Ta en helikoptertur over “The Big Apple”. Turen varer i  ca 15 minutter og vi ser de mest kjente severdighetene: Frihetsgudinnen, Empire State Building,...

Se New York fra luften! Ta en helikoptertur over “The Big Apple”. Turen varer i  ca 15 minutter og vi ser de mest kjente severdighetene: Frihetsgudinnen, Empire State Building, Woolworth, Met Life (Pan Am) Buildings, Ellis Island, George Washington Bridge og Central Park. En opplevelse du sent glemmer!

Cocktail og middag på en «roof top bar»

Å besøke en takterrassebar i New York er et must. 230 Fifth har byens største takterrasse med bar og en skylineutsikt som slår det meste. Her kan deres samles når det...

Å besøke en takterrassebar i New York er et must. 230 Fifth har byens største takterrasse med bar og en skylineutsikt som slår det meste. Her kan deres samles når det lir mot kveld og ta en cocktail, spise middag og se hvor magisk New York blir i skumringen.

Dag02

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Minikontinentet Brooklyn

Dere har kanskje vært i New York før og vil se noe annet? Bydelen Brooklyn har i de senere år blomstret opp som et slags hipt minikontinent med særlig italiensk og irsk...

Dere har kanskje vært i New York før og vil se noe annet? Bydelen Brooklyn har i de senere år blomstret opp som et slags hipt minikontinent med særlig italiensk og irsk innflytelse. Små kunstgallerier ligger vegg i vegg med koselige restauranter, butikker og framfor alt kafeer. Dere besøker blant annet det trendy området DUMBO (Down Under Manhattan and Brooklyn Bridge Overpass) og spaserer opp på Brooklyn Bridge, der dere får en helt uslåelig utsikt over Manhattan.

Brooklyn Brewery

Liker du øl? Brooklyn Brewery er en av de beste ølprodusentene i verden, og det prisbelønte bryggeriet er kjent for sitt sesong- og spesialøl. Ta en tur til et av de mest...

Liker du øl? Brooklyn Brewery er en av de beste ølprodusentene i verden, og det prisbelønte bryggeriet er kjent for sitt sesong- og spesialøl. Ta en tur til et av de mest trendy områdene i verden akkurat nå, Williamsburg i Brooklyn, og samle gjengen for en ølsmaking og rundtur i bryggeriet.

Dag03

New York fra vannet

Etter noen dager i verdens hovedstad er det herlig forfriskende med en båttur rundt Manhattan. Vi går på båten ved Pier 83, ved 42:e gaten og har tre timer med severdigheter...

Etter noen dager i verdens hovedstad er det herlig forfriskende med en båttur rundt Manhattan. Vi går på båten ved Pier 83, ved 42:e gaten og har tre timer med severdigheter foran oss. Ta gjerne en selfie med Frihetsgudinnen i bakgrunnen fra båten, og slapp av med noe å drikke og spise — det er å få kjøpt om bord.  

Harlem, gospel og Sylvia’s Soul Food

På nordre Manhattan ligger den legendariske bydelen Harlem, med sine ”soul food joints”, afrikanske markeder og jazzklubber. Dere reiser med buss og blir guidet gjennom blant annet...

På nordre Manhattan ligger den legendariske bydelen Harlem, med sine ”soul food joints”, afrikanske markeder og jazzklubber. Dere reiser med buss og blir guidet gjennom blant annet spanske vestre Harlem og Broadway, videre gjennom svarte Central Harlem. Kl. 11.00 åpner baptistkirkene sine dører, og vi får se en ekte gospelgudstjeneste, en opplevelse som garantert berører. Turen blir komplett med en sensasjonell lunsj i ”Southern hospitality”-ånd på Sylvia’s Soul Food Restaurant.

Tur til Outleten Jersey Gardens

Jersey Garden er New Yorks største outlet senter med over 200 butikker under ett og samme tak. Det tar ca 30 minutter dea mid-town, Manhattan med buss. Eksempler på butikker du finner...

Jersey Garden er New Yorks største outlet senter med over 200 butikker under ett og samme tak. Det tar ca 30 minutter dea mid-town, Manhattan med buss. Eksempler på butikker du finner her er: Banana republic, Factory Store, Tommy Hilfiger, Gap Outlet, H&M, Lord & Taylor Outlet, Marshalls, Neiman Marcus Last Call, Nike factory store… Turen tar ca 4 timer.  

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.