Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur New York

En gruppereise til New York er ikke lett å toppe. Byens puls. Atmosfære. Energi. Det meste i The Big Apple er ekstra av alt og avhengighetsskapende! Rusle langs avenyene. Se dampen som — slik du har sett det i hundrevis av klassiske amerikanske filmer — siver opp fra gatekummer, mens gule taxier glir forbi. Vi hjelper dere å planlegge programmet for firmareisen og gjøre konferansen til en opptur for hele gruppen. Helikopter over ManhattanYoga i SoHoGospel i HarlemBroadway-musikal eller NHL-kamp i Madison Square Garden? Kanskje alt sammen?! Tid til shopping? Definitivt! Vi hjelper dere å forhåndsbestille transfer, middager og utvalgte arrangementer/forestillinger. Og håndplukker hotell ut ifra deres krav til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag til tidsplan med aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Å utforske New Yorks bydeler er en egen reise: sjarmerende Greenwich Village med lave hus og bugnende blomster, galleri-tette Chelsea, trendy SoHo, luksuriøs shopping i Upper East Side,  myldrende Chinatown, bar-tette Lower East Side og bohemske Williamsburg i Brooklyn. Naturen finness like rundt hjørnet, i Central Park med parkliv, musikkscener, Central Park Zoo, idylliske Loeb Boathouse der gruppen kan leie robåter, og Strawberry Fields, et vakkert minnested for John Lennon.
New York er omgitt av severdigheter: Empire State BuildingFrihetsgudinnen og Brooklyn Bridge. Vi hjelper dere å få tid til de viktigste under oppholdet! Se New Yorks fantastiske skyline fra Brooklyn. Hvis tiden er knapp — ta heisen opp til en av byens høyt beliggende barer og se New Yorks mektige byggverk ovenfra. Vi tipser dere gjerne om de beste skybarene, f.eks. den i hotellet The Standard i Meatpacking District som er både trendy og populær. Marriot Marquis har en skybar i 48. etasje, der hele baren dreier — en runde tar én time. Frodige, herlige High Line Park er bygget på et gammelt jernbanespor og er vel verdt et besøk. Maten i New York er en (spi-)severdighet i seg selv. Snakk med oss, så bestiller/arrangerer vi gastronomiske opplevelser i den eller de prisklasser som passer gruppens smak og nysgjerrighet på nye trender.
Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Opplev mer i New York
Sightseeing i New York
Sightseeing i New York

Turen begynner ved Lincoln Center og fortsetter opp mot Upper west side. Dere passerer blant annet Guggenheim museet, Radio City Music Hall og Rockefeller centers berømte isbane i modtown. Times Square of Macy`s passeres før vi kommer inn i Greenwich Village med sine pittoreske og genuien strøk. Trendige SoHo som Little italy og Chinatowns pulserende blanding av europeisk og asiatisk kultur står i skarp kontrast til bankdistriktet og Wall street.

Helikopertur over New York
Helikopertur over New York

Se New York fra luften! Ta en helikoptertur over “The Big Apple”. Turen varer i  ca 15 minutter og vi ser de mest kjente severdighetene: Frihetsgudinnen, Empire State Building, Woolworth, Met Life (Pan Am) Buildings, Ellis Island, George Washington Bridge og Central Park.

En opplevelse du sent glemmer!

Cocktail og middag på en «roof top bar»
Cocktail og middag på en «roof top bar»

Å besøke en takterrassebar i New York er et must. 230 Fifth har byens største takterrasse med bar og en skylineutsikt som slår det meste. Her kan deres samles når det lir mot kveld og ta en cocktail, spise middag og se hvor magisk New York blir i skumringen.

Konferanse
Konferanse

Effektiv konferanse i forbindelse med overnatting! Hold konferansen på hotellet, en smart måte å utnytte tiden din best i New York på. Basert på dine ønsker, budsjett, interesser og antall, anbefaler vi rimelig innkvartering som tilbyr riktig service. I det distriktet du føler deg mest tiltrukket av. New Yorks inspirerende atmosfære har en tendens til å spre seg til besøkende, og det er alle forutsetninger for en givende og vellykket konferanse. Utenfor det kjente hjemmemiljøet ser du vanligvis ting fra andre vinkler, og Manhattan-vinkelen blir satt stor pris på av konferansegjestene våre. 

Oppdag spennende Brooklyn
Oppdag spennende Brooklyn

Dere har kanskje vært i New York før og vil se noe annet? Bydelen Brooklyn har i de senere år blomstret opp som et slags hipt minikontinent med særlig italiensk og irsk innflytelse. Små kunstgallerier ligger vegg i vegg med koselige restauranter, butikker og framfor alt kafeer. Dere besøker blant annet det trendy området DUMBO (Down Under Manhattan and Brooklyn Bridge Overpass) og spaserer opp på Brooklyn Bridge, der dere får en helt uslåelig utsikt over Manhattan.

Rundtur og ølsmaking på Brooklyn Brewery
Rundtur og ølsmaking på Brooklyn Brewery

Liker du øl? Brooklyn Brewery er en av de beste ølprodusentene i verden, og det prisbelønte bryggeriet er kjent for sitt sesong- og spesialøl. Ta en tur til et av de mest trendy områdene i verden akkurat nå, Williamsburg i Brooklyn, og samle gjengen for en ølsmaking og rundtur i bryggeriet.

Manhattan rundt med båt
Manhattan rundt med båt

Etter noen dager i verdens hovedstad er det herlig forfriskende med en båttur rundt Manhattan. Vi går på båten ved Pier 83, ved 42:e gaten og har tre timer med severdigheter foran oss. Ta gjerne en selfie med Frihetsgudinnen i bakgrunnen fra båten, og slapp av med noe å drikke og spise — det er å få kjøpt om bord.

 

Harlem, gospel og Sylvia’s Soul Food
Harlem, gospel og Sylvia’s Soul Food

På nordre Manhattan ligger den legendariske bydelen Harlem, med sine ”soul food joints”, afrikanske markeder og jazzklubber.

Dere reiser med buss og blir guidet gjennom blant annet spanske vestre Harlem og Broadway, videre gjennom svarte Central Harlem. Kl. 11.00 åpner baptistkirkene sine dører, og vi får se en ekte gospelgudstjeneste, en opplevelse som garantert berører. Turen blir komplett med en sensasjonell lunsj i ”Southern hospitality”-ånd på Sylvia’s Soul Food Restaurant.

Outlet shopping i Jersey Gardens
Outlet shopping i Jersey Gardens

Jersey Garden er New Yorks største outlet senter med over 200 butikker under ett og samme tak. Det tar ca 30 minutter dea mid-town, Manhattan med buss. Eksempler på butikker du finner her er: Banana republic, Factory Store, Tommy Hilfiger, Gap Outlet, H&M,
Lord & Taylor Outlet, Marshalls, Neiman Marcus Last Call, Nike factory store…
Turen tar ca 4 timer.

 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.