Annonse:

Gruppereise & firmatur Milano

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.

Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Milano

Milano fins alt som frister for en konferanse- eller gruppereise: Her forenes mangetusenårig historie og kultur med fasjonable motehus, utrolig italiensk og milanesisk mat samt shopping i verdensklassen. Uansett om dere på firmareisen vil nyte opera, fotball eller Formel 1 på den berømte Monza-banen, kan vi sette sammen et program som matcher ønskene deres. Vi tipser gjerne om populære restauranter og håndplukker et rimelig hotell ut ifra kravene dere har til service — om ønskelig også med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Milano er en av verdens viktigste motebyer, og her ligger all de store motehusene: Gucci, Dior og Prada med spennende muligheter til trendy shopping. Kanskje en tur på den eksklusive shoppinggaten Via Monte Napoleone, der de store motehusenes butikker ligger på rekke og rad?
+

 Milano lar dere også oppleve kultur fra forskjellige århundrer på konferansereisen. Katedralen Il Duomo med sine 135 spir og fantastiske takterrasse er bare ett eksempel. Mange gleder seg til å se Leonardo da Vincis mesterverk Nattverden, som dekker en vegg i dominikanerklosteret ved siden av kirken Santa Maria della Grazie. Stedet er svært godt besøkt, så snakk med oss – vi forhåndsbestiller gjerne! Så å si et must er et besøk på det klassiske operahuset La Scala. For billetter, gi oss beskjed, så bestiller vi i god tid. Kanskje frister det med billetter til fotballkamper på San Siro, hjemmestadion for AC Milan og FC Internazionale? Det ordner vi!

Rusle gjerne rundt i bydelen Brera, med dens genuine kunstnermiljø. Her finner dere koselige trange smug, nesten uten trafikk. Unn dere en pause fra konferansen med en klassisk Risotto alla Milanese og en fullkommen cappuccino. Nærheten til byen Streise og Italias nest største innsjø, Lago Maggiore, gir dere muligheten til å oppleve en uforglemmelig båtutflukt. Når hjemreisen nærmer seg, er det tid for å shoppe med seg den spiselige andelene av suvenirene, gjerne i delikatessebutikken Peck på Via Spadari. Milano etterlater alltid deilige minner hos våre gruppedeltakere.

Milano galleria
Milano Doumo
Isola dei Pescatore Lake Maggiore
Milano Naviglio
Milano Italien

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

SIGHTSEEING TIL FOTS I MILANO

Opplev Milano med en privat, guidet omvisning. På bussturen ser vi blant annet det moderne Milano med dets skyskrapere, forretningssenteret nær Piazza della Repubblica og...

Opplev Milano med en privat, guidet omvisning. På bussturen ser vi blant annet det moderne Milano med dets skyskrapere, forretningssenteret nær Piazza della Repubblica og jernbanestasjonen “Milano Centrale”. Bussen slipper dere av ved Piazza Duomo, der dere besøker den berømte Domkirken og deretter går gjennom det berømte Galleriet. Det kalles også milanesernes dagligstue og er full av butikker, kafeer og restauranter. Turen fortsetter til det verdensberømte operahuset La Scala. Det blir også mulighet å vandre i Brera-kvarteret eller langs den berømte shopping- og motegaten Via Montenapoleone. 

TREKKINGTUR I FJELLENE

Bestill en tur dere sent vil glemme. Utsikten er uslåelig! En buss henter dere ved hotellet og kjører dere til taubanestasjonen. Herfra tar dere taubanen opp til fjellet...

Bestill en tur dere sent vil glemme. Utsikten er uslåelig! En buss henter dere ved hotellet og kjører dere til taubanestasjonen. Herfra tar dere taubanen opp til fjellet Mottarone for en vandring på 1 ½ — 2 timer over vakre beitemarker og opp til den høyeste toppen. Herfra nyter dere en 360 graders utsikt og ser ikke mindre enn syv innsjøer: Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. Dere ser også det 4634 meter høye Monte Rosa — Europas nest høyeste fjell (i Sveits!); la blikket gli over de italienske, franske og sveitsiske alpene.

BÅTUTFLUKT ISOLA BELLA OG ISOLA PESCATORI

En herlig båttur bringer dere til “Isola Bella”, den mest berømte av Borromeo-familiens øyer. Her kan dere utforske det vakre palasset “Villa...

En herlig båttur bringer dere til “Isola Bella”, den mest berømte av Borromeo-familiens øyer. Her kan dere utforske det vakre palasset “Villa Borromeo”, som ble designet av noen av de viktigste arkitektene på sin tid og stod ferdig i 1671. I palasset har bl.a. Napoleon og Mussolini overnattet. Her er det mulig å få en guidet omvisning på engelsk. Villaen ligger i et stort parkområde med vakre terrasser, botaniske rariteter og påfugler.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.