Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Milano

Milano fins alt som frister for en konferanse- eller gruppereise: Her forenes mangetusenårig historie og kultur med fasjonable motehus, utrolig italiensk og milanesisk mat samt shopping i verdensklassen. Uansett om dere på firmareisen vil nyte opera, fotball eller Formel 1 på den berømte Monza-banen, kan vi sette sammen et program som matcher ønskene deres. Vi tipser gjerne om populære restauranter og håndplukker et rimelig hotell ut ifra kravene dere har til service — om ønskelig også med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Milano er en av verdens viktigste motebyer, og her ligger all de store motehusene: Gucci, Dior og Prada med spennende muligheter til trendy shopping. Kanskje en tur på den eksklusive shoppinggaten Via Monte Napoleone, der de store motehusenes butikker ligger på rekke og rad?  Milano lar dere også oppleve kultur fra forskjellige århundrer på konferansereisen. Katedralen Il Duomo med sine 135 spir og fantastiske takterrasse er bare ett eksempel. Mange gleder seg til å se Leonardo da Vincis mesterverk Nattverden, som dekker en vegg i dominikanerklosteret ved siden av kirken Santa Maria della Grazie. Stedet er svært godt besøkt, så snakk med oss – vi forhåndsbestiller gjerne! Så å si et must er et besøk på det klassiske operahuset La Scala. For billetter, gi oss beskjed, så bestiller vi i god tid. Kanskje frister det med billetter til fotballkamper på San Siro, hjemmestadion for AC Milan og FC Internazionale? Det ordner vi!

Rusle gjerne rundt i bydelen Brera, med dens genuine kunstnermiljø. Her finner dere koselige trange smug, nesten uten trafikk. Unn dere en pause fra konferansen med en klassisk Risotto alla Milanese og en fullkommen cappuccino. Nærheten til byen Streise og Italias nest største innsjø, Lago Maggiore, gir dere muligheten til å oppleve en uforglemmelig båtutflukt. Når hjemreisen nærmer seg, er det tid for å shoppe med seg den spiselige andelene av suvenirene, gjerne i delikatessebutikken Peck på Via Spadari. Milano etterlater alltid deilige minner hos våre gruppedeltakere.

Milano galleria
Milano Doumo
Isola dei Pescatore Lake Maggiore
Milano Naviglio
Milano Italien
Opplev mer i Milano
SIGHTSEEING TIL FOTS I MILANO
SIGHTSEEING TIL FOTS I MILANO

Opplev Milano med en privat, guidet omvisning. På bussturen ser vi blant annet det moderne Milano med dets skyskrapere, forretningssenteret nær Piazza della Repubblica og jernbanestasjonen “Milano Centrale”. Bussen slipper dere av ved Piazza Duomo, der dere besøker den berømte Domkirken og deretter går gjennom det berømte Galleriet. Det kalles også milanesernes dagligstue og er full av butikker, kafeer og restauranter. Turen fortsetter til det verdensberømte operahuset La Scala. Det blir også mulighet å vandre i Brera-kvarteret eller langs den berømte shopping- og motegaten Via Montenapoleone. 

TREKKINGTUR I FJELLENE
TREKKINGTUR I FJELLENE

Bestill en tur dere sent vil glemme. Utsikten er uslåelig! En buss henter dere ved hotellet og kjører dere til taubanestasjonen. Herfra tar dere taubanen opp til fjellet Mottarone for en vandring på 1 ½ — 2 timer over vakre beitemarker og opp til den høyeste toppen. Herfra nyter dere en 360 graders utsikt og ser ikke mindre enn syv innsjøer: Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. Dere ser også det 4634 meter høye Monte Rosa — Europas nest høyeste fjell (i Sveits!); la blikket gli over de italienske, franske og sveitsiske alpene.

BÅTUTFLUKT ISOLA BELLA OG ISOLA PESCATORI
BÅTUTFLUKT ISOLA BELLA OG ISOLA PESCATORI

En herlig båttur bringer dere til “Isola Bella”, den mest berømte av Borromeo-familiens øyer. Her kan dere utforske det vakre palasset “Villa Borromeo”, som ble designet av noen av de viktigste arkitektene på sin tid og stod ferdig i 1671. I palasset har bl.a. Napoleon og Mussolini overnattet. Her er det mulig å få en guidet omvisning på engelsk. Villaen ligger i et stort parkområde med vakre terrasser, botaniske rariteter og påfugler.

EN AFTEN PÅ VINGÅRD
EN AFTEN PÅ VINGÅRD

Hva var vel Italia uten et besøk på en vingård?

Cirka 1 times busstur fra Milano kommer dere fram til en liten familieeid vingård som produserer svært populære viner. Dere ønskes velkommen med en liten presentasjon av produksjonen av gårdens vin kombinert med et besøk i vinkjelleren for en prøvesmaking.

Kvelden fortsetter med en tradisjonelt laget middag tillaget av lokalproduserte råvarer. Til middagen serveres selvsagt gårdens eget vin!
Når alle er gode og mette på smaker og inntrykk, går bussen tilbake til hotellet.

KULINARISKE MILANO
KULINARISKE MILANO

Prosciutto, mozzarella, parmesan, pizza, pasta – hvem elsker ikke det italienske kjøkkenet?

Gå ikke glipp av å oppleve det fantastiske italienske kjøkkenet når dere først er her, med mat tillaget av suverene kokker med stor kjærlighet til de lokale råvarene. Naturligvis servert sammen med en god lokal vin.

Vi hjelper dere med restaurantbestillinger!

PRØVEKJØR LAMBORGHINI OG FERRARI
PRØVEKJØR LAMBORGHINI OG FERRARI

Once in a lifetime!

Prøvekjør en Lamborghini Gallardo Spyder og en Ferrari!

I hver bil kjører en deltaker og en co-pilot. Turen tar cirka 25 minutter og går som regel til den store Sempione-parken sentralt i Milano.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.