Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Malta

Øygruppen har vært befolket helt siden 5200 f.Kr. Landet er Europas sydligste, med ca. 400 000 innbyggere. Øyenes unike blanding av historie og nåtid gjør dem til et perfekt reisemål for en konferanse- eller gruppereise. Her kan dere nyte velsmakende matretter med påvirkning fra Italia og Midtøsten. Maltas rike historie tydeliggjøres ved de mange festningene og muromkransede bebyggelsene som ligger spredt rundt om på øya.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Grunnet sin geografiske beliggenhet har øyene i lang tid blitt påvirket fra både øst og vest. Maltesisk lyder som en blanding av arabisk, italiensk og engelsk. Noen av verdens mest interessante forhistoriske steder ligger her. Som i andre romersk-katolske land er det mange vakre kirker å besøke i de små maltesiske landsbyene. 

Malta Valetta
Malta utsikt
Malta gate
Malta Valetta fiskebåter
Opplev mer i Malta
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dublin, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Utflukter med båt
Utflukter med båt

Maltas krystallklare vann og slående vakre kyst gjør øya til en populær destinasjon for båtliv og seiling.
Vi kan velge mellom et cruise rundt Maltas historiske og pittoreske havner, og et cruise rundt øyene Malta, Gozo og Comino. På denne måten får vi oppleve de vakre buktene, vikene og grottene som fins i området. Malta er også en perfekt “stop over” ved et cruise i Middelhavet.

Heldagstur i Valletta
Heldagstur i Valletta

En guidet tur gjennom gatene i Maltas livlige hovedstad, Valetta. Vi besøker bl.a. Upper Barracca Gardens, som tilbyr en henrivende utsikt over havnen samt St. John’s Co-Cathedral med rikdommer fra riddertiden.

Vi besøker også Mediterranean Conference Centre for å se The Malta Experience – et multivisjonsshow som spenner over 5000 år av Maltas historie. Deretter besøker vi Grandmaster´s Palace & The State Rooms (Stormesterens palass og Statsrommene), Maltas presidentpalass. Det blir også tid til å utforske Valetta på egen hånd.

Heldagstur til Gozo
Heldagstur til Gozo

Vi forlater Malta med hurtigbåt eller ferge som bringer oss til Gozo. På turen passerer vi øya Comino med dens vakre viker, sund og spennende grotter. Ved ankomsten til Gozo deles vi inn i mindre grupper og kjører deretter videre med jeep. Sjåføren tar oss rundt Gozo og viser oss historiske steder og pittoreske områder. Jeepturen avsluttes med lunsj på en fiskerestaurant nede ved vannet. Etter lunsj blir det tilbakereise til Malta.

The Three Cities
The Three Cities

Denne turen bringer oss til de tre gamle byene Vittoriosa, Senglea og Cospicua. Vi skal se mest på Vittoriosa. Byen var det første tilholdsstedet for ridderne av St John – Johannes døperen – (Malteserordenen) før Valetta ble bygget og den store beleiringen i år 1565 fant sted. Vi vandrer gjennom byens vakre smug mellom velbevarte historiske bygninger. Dagens høydepunkt er en tur med en “Dghajsa”. Det er en autentisk maltesisk gondol i originalutførelse, som bringer oss gjennom kanalen mellom Vittoriosa og Senglea.

 

Vingård
Vingård

Engelsktalende guide og buss henter oss ved hotellet, og vi kjører til Meridiana Wine Estate i Ta’Qali, som ligger like nedenfor Medinas imponerende bymur. På en guidet tur rundt eiendommen får vi innblikk i de forskjellige aspektene av vindyrking. Vi bys deretter på en typisk maltesisk lunsj og prøvesmaking av tre av gårdens egne viner.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider

En kveld i Mdina
En kveld i Mdina

Opplev en uforglemmelig kveld i Maltas gamle hovedstad, Mdina! Mdina, som ligger midt på øya og er omgitt av en middelaldermur, kalles også “den stille byen” grunnet sin bilfrihet. Byen var Maltas hovedstad fra ca. år 1000–1500, da byen hadde mange tusen innbyggere. En av hovedattraksjonene her er den gamle katedralen, der vi blant annet kan se den 900 år gamle originaldøren. I dag har byen kun 300 fastboende.

Kvelden innledes med en kortere guidet tur til fots gjennom byens krokete smug og avsluttes med en drink eller annen forfriskning i lyset fra brennende fakler. Utsikten fra bymuren ut over “Malta by night” er helt fantastisk. Når vi har sett oss mette, går vi videre til kveldens middag på en av Mdinas hyggelige restauranter. En magisk kveld!

 

Besøk Malta Sunripe
Besøk Malta Sunripe

Ca. 20 km nordvest for Valletta ligger Malta Sunripe, en gård som produserer maltesiske spesialiteter i liten skala og helt uten tilsetningsstoffer. Det meste plukkes og produseres for hånd. Her dyrkes og lages blant annet kapers, kronartisjokkhjerter, honning, olivenolje, tomater, syltetøy og marmelade samt vin og sitronlikør. I besøket inngår en introduksjon til gårdens virksomhet samt prøvesmaking av produktene det er sesong for.

 

Heldagstur til Mdina
Heldagstur til Mdina

Vi begynner med en guidet tur gjennom Maltas gamle hovedstad – Mdina – også kjent som “the silent city”. Her besøker vi den vakre katedralen og tar så en spasertur rundt den imponerende bastionen som omgir byen. Herfra får vi et fint overblikk over nesten hele øya.

Vi fortsetter deretter til byen Rabat. En gang i tiden var Mdina og Rabat én og samme by, men skillet oppsto da muren og vollgraven rundt Mdina ble bygget. Her besøker vi The Catacombs of St Catald før vi tar oss til Dingli Cliffs for et fotostopp. Turen avsluttes med et besøk ved Botanic Gardens of San Anton, for tiden offisiell residens for Maltas president.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.