Annonse:

Gruppereise & Firmatur Malaga, Spania

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.

Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sol kysten som er perfekt for gruppe-og konferansereisen.  Byen er Spanias femte største med over en halv million innbyggere.

Sentrumskjernen har mange sjarmerende kafeer, vakre hus og bygninger å spasere rundt, og ligger helt ved stranden.  Byens mer moderne deler ligger vest for Guadalmedina-floden mens Malagas historiske sentrum og gamle byen finnes på østsiden.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Fra Marbella har man store kontraster innen rekkevidde. Terrengsykling  i vakre Ronda med avslutning på en vingård.  Seiling med delfiner, spasere rundt i den sjarmerende gamlebyen  og utforske det hete klubblivet i Puerto Banus.

Nordøst for Malaga finnes det kupert og frodig landskap med uendelige muligheter og mye å oppdage. Fra havnivå til 3.479 meter over havet tilbys canyoning, terrengsykling, fotturer, landeveissykling  og mye mer.
+

Dette er smårettenes by, og du vil finne både moderne og gamle historiske tapasbarer her. Noe som er typisk for Andalucia er Gazpacho, en kald grønnsaksuppe . I Malaga finnes det et bredt spekter av lokalt produsert vin fra gårder i området rundt byen, som gjerne serververes med maten. Ønsker du å runde av maten med noe søtt, bør du prøve den søte chocolate con churros - et slags stekt brød dyppet i sjokolade.

Malaga view
Malaga strand
Malaga gate
Malaga by utsikt

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.