Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sol kysten som er perfekt for gruppe-og konferansereisen.  Byen er Spanias femte største med over en halv million innbyggere.

Sentrumskjernen har mange sjarmerende kafeer, vakre hus og bygninger å spasere rundt, og ligger helt ved stranden.  Byens mer moderne deler ligger vest for Guadalmedina-floden mens Malagas historiske sentrum og gamle byen finnes på østsiden.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Fra Marbella har man store kontraster innen rekkevidde. Terrengsykling  i vakre Ronda med avslutning på en vingård.  Seiling med delfiner, spasere rundt i den sjarmerende gamlebyen  og utforske det hete klubblivet i Puerto Banus.

Nordøst for Malaga finnes det kupert og frodig landskap med uendelige muligheter og mye å oppdage. Fra havnivå til 3.479 meter over havet tilbys canyoning, terrengsykling, fotturer, landeveissykling  og mye mer.

Dette er smårettenes by, og du vil finne både moderne og gamle historiske tapasbarer her. Noe som er typisk for Andalucia er Gazpacho, en kald grønnsaksuppe . I Malaga finnes det et bredt spekter av lokalt produsert vin fra gårder i området rundt byen, som gjerne serververes med maten. Ønsker du å runde av maten med noe søtt, bør du prøve den søte chocolate con churros - et slags stekt brød dyppet i sjokolade.

Malaga view
Malaga strand
Malaga gate
Malaga by utsikt
Opplev mer i Malaga
Buss og guider møter dere på flyplassen
Buss og guider møter dere på flyplassen

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Malaga og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Sol og strand
Sol og strand

Bare et steinkast fra sentrum ligger den lange stranden La Malagueta. Bade, sole seg, spille volleyball eller spise nygrillede sardiner? Denne herlige stranden byr på aktiviteter for alle. Stranden er en av Malagas største, og her kryr det av restauranter og barer. Takket være sin sentrale beliggenhet er det enkelt å ta seg hit.

Tapas
Tapas

Når dere bestiller øl i Malaga, bestiller dere ikke  bare “en øl”, men en Victoria. Dere kan nyte drikken med for eksempel pescaíto frito (fritert fisk). I en hel uke, mot slutten av august, braker det løs med sommerfestivalen Feria de Málaga, som er en av årets morsomste hendelser. Da forvandles hele byen til en fartsfylt fest med dans, sang og musikk. Så vel herlige tapasbarer som førsteklasses restauranter er med å feire. Aller hyggeligst er det å delta i festivalen på de barene og restaurantene som kan skilte med egne takterrasser. Å besøke den fargesprakende og yrende markedshallen Las Atarazanas er en opplevelse i seg selv!

Caminito del Rey
Caminito del Rey

Caminito del Rey – Kongens sti – ble bygget i forbindelse med oppføringen av vannkraftverket El Chorro og ble innviet i 1921. Vandrestien har ved en rekke anledninger blitt utpekt som en av verdens farligste og mest svimlende. Men det var før. Nå er vandrestien restaurert og utstyrt med sterke rekkverk og solide gangplanker hele veien. Dermed er stien en sikker, men likevel svimlende opplevelse fortsatt! På enkelte steder går den hele 110 meter over elven. Det er en helt fantastisk følelse å vandre her, og en opplevelse som anbefales varmt!

Marbella
Marbella

Noen mil vest for Málaga ligger pulserende og livlige Marbella. De aktivitetene som tilbys her, er nesten ubegrensede og svært mangfoldige! Dere kan sykle mountainbike i fjellene og avslutte ettermiddagen på en sjarmerende vingård. En annen populær naturopplevelse er å seile blant delfiner. Kanskje er det noe du bare får anledning til en gang i livet! For den som søker opplevelser i byen, anbefaler vi å sjekke ut utelivet i Puerto Banus. Eller hvorfor ikke en rolig bypromenade i den sjarmerende gamlebyen, med et par hyggelige stopp langs veien for en kaffe eller annet drikke.

Besøk Ronda
Besøk Ronda

Ronda er en magisk liten by utenfor Málaga. Byen er berømt for sin vakre ravine som pløyer seg mer enn 100 meter ned mellom byens to deler. Bydelene knyttes sammen av Puente Nuevo – ”den nye broen” fra 1700-tallet. I området rundt Ronda fins det levninger fra så langt tilbake som nyere steinalder. I grotten Cueva de la Pileta er det 25 000 år gamle grottemalerier, og i Ronda la Vieja kan man beskue et majestetisk amfiteater fra romertiden. Ikke langt fra Ronda ligger også et av Spanias største grottesystemer, La Cueva del Gato. Rondafjellene og deres spektakulære natur gir gode muligheter for å drive sport, ikke minst mountainbiking, fjellvandring og -klatring. I omgivelsene ligger det også mange hyggelige vingårder å besøke. 

Kulinarisk skattejakt
Kulinarisk skattejakt

En morsom og annerledes måte å utforske Málaga på er å dra på kulinarisk skattejakt. Her lærer dere mer om byens kultur, historie og kjøkken. Følget deres deles inn i mindre grupper, og hver gruppe får deretter utdelt en iPad med kart og et antall oppdrag som skal utføres. Langs veien blir dere litt bedre kjent med Málaga og dens innbyggere og får også smaksprøver på lokale delikatesser. En mulighet til å oppleve Malaga på en aktiv og spennende måte! 

Picasso-museet
Picasso-museet

Málaga er mye mer enn innfallsporten til badebyene langs den spanske solkysten – selveste Pablo Picasso ble født i denne byen. Derfor ligger da også Picasso-museet akkurat her, et imponerende museum der du virkelig kan studere en rekke av kunstnerens berømte verker. Museet ligger sentralt i byen, bare cirka 200 meter fra hans fødested.

La Axarquía
La Axarquía

Litt øst for Málaga ligger det vakre fjellområdet La Axarquía. Grønne, frodige landskap, vinranker som kryper oppetter fjellveggene og landsbyer med klynger av hvitkalkede hus klamrer seg fast i skråningene.

Kun 35 kilometer fra Málaga finner man den absolutte roen i denne dramatiske og fengslende naturen. Herlige små harmoniske hoteller, fantastisk gastronomi, vakre vingårder og imponerende naturopplevelser finner du i La Axarquia. Kombiner gjerne idyllen med eksempelvis heftig canyoning, (såkalt juving), Nerjas fantastiske dryppsteinsgrotter og en herlig vandretur.

 

 

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Edinburgh anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Gibraltar
Gibraltar

Omtrent en times bilreise vestover fra Malaga ligger Gibraltar, som er en britisk kronkoloni med sjarmerende småbystemning, og med den karakteristiske kalksteinsklippen som sitt fremste landemerke. Alt her følger engelsk skikk – fra busser til valuta til åpningstider. 

En tur hit gir tid til både å besøke klippen og dens innbyggere, de berømte apene, samt til på egen hånd å besøke byen for lunsj – eller hvorfor ikke å ta en klassisk pint i en av gågatens mange puber?

Glem ikke å ta med gyldig pass! 

Sightseeing
Sightseeing

En fin start på reisen er en sightseeing rundt om i Málagas gamle bydel. Her besøker vi bl.a. den vakre katedralen, den gamle festningen Alcazaba – pittoresk beliggende på en klippe – og det store matmarkedet Atarazana, der det fins mulighet til å prøvesmake noen av de mange herlige tapasene som tilbys. 

Turen fortsetter gjennom de gamle kvarterene med krokete smug og avsluttes med fordel med lunsj på en av byens mange koselige tapasrestauranter.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.