Annonse:

Gruppereise & firmatur London, England

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

London

London — verdensmetropol og vår storselger for både gruppereiser og konferansereiser.

I London er det alltid noe nytt og spennende å oppdage, så la oss foreslå noen perler og godbiter til firmaturen deres! Vi mikser sightseeing og interessant kultur med morsomme aktiviteter for teambuilding. Og vi trekker gjerne inn både fotball og London-spesialiteter som fish and chips-lunsj, afternoon tea og trivelige besøk på den lokale puben. Nysgjerrige på Londons aller nyeste mattrender? Null problem, vi reserverer plass til dere på en av byens mest trendy restauranter. Vi tar hånd om firmaturen fra start til slutt.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Som eksperter har vi oversikt over både klassiske favoritter og de hotteste trendene, og tilbyr et program som er fristende for alle i gruppen — selv de mest vante London-reiserne.
+

 Vi vet hvilket hotell som passer budsjettet deres og tilbyr best service. I myldrende City, i sjarmerende Notting Hill eller kanskje i nytrendy East End, eksponent for det kreative og unge London? Sammen finner vi det området som har atmosfæren som passer gruppen deres best. Tradisjonelle puber er britenes andre hjem — ta en pause fra konferansen og smett inn på en pub om ettermiddagen og ta dere tid til å hygge dere. Shopping i London er uslåelig, og i sentrum anbefaler vi å oppsøke de klassiske shoppingområdene rundt Oxford Street. Eller å finne inspirasjon på et marked! Og dem er det mange av i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane ... og ikke minst Brick Lane, som i dag er Londons hippeste marked. Har dere fotballelskere i gruppen, så er London det rette valget. I London staves fotball Chelsea, Tottenham og Arsenal, tre av verdens mest populære fotballklubber. Å gå på fotball på et London-stadion er en opplevelse. Spør oss, vi har billettene! Også til de mest populære musikalene i West End.

Kontakt oss for tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Opplyst Big Ben kveldstid
Gateskilt ved Oxford Street
Utsikt mot London skylines og Tower Bridge
The Shard ved Themsen

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Buss og guide møter dere på flyplassen

Start reisen bekvemt, slipp letingen etter taxi eller flytog. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til London sentrum og hotellet deres. Om dere ønsker...

Start reisen bekvemt, slipp letingen etter taxi eller flytog. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til London sentrum og hotellet deres. Om dere ønsker det, kan dere kombinere denne transferen med en sightseeing, slik at dere får et overblikk over byen direkte.

Sightseeing

En klassisk tur inkluderer en panoramatur i buss rundt Parliament Square for å se Westminster Abbey, der mange av Storbritannias konger, dronninger, statsmenn, poeter og forfattere ligger...

En klassisk tur inkluderer en panoramatur i buss rundt Parliament Square for å se Westminster Abbey, der mange av Storbritannias konger, dronninger, statsmenn, poeter og forfattere ligger begravet. Selvsagt får dere også se Big Ben og Houses of Parliament samt St. Paul´s Cathedral. Turen går videre forbi Trafalgar Square, Downing Street og Piccadilly Circus og så klart også Buckingham Palace — på visse årstider kan man også se vaktbyttet. Hvorfor ikke avslutte med en tur i London Eye? Turen deres kan skreddersys etter hva dere ønsker — gå ikke glipp av denne sjansen til å få et overblikk over London.

Jack the Ripper-vandring

I Øst-London ble fem kvinner brutalt myrdet i 1888 av en av verdens første berømte seriemordere — Jack the Ripper. Sakene har forblitt uløste og er fortsatt...

I Øst-London ble fem kvinner brutalt myrdet i 1888 av en av verdens første berømte seriemordere — Jack the Ripper. Sakene har forblitt uløste og er fortsatt myteomspunne. På turen følger dere i morderens fotspor, inn i dårlig belyste trange smug, nedetter mørke trapper. Besøk mordåsteder fra filmene og opplev lukter og lyder fra Londons mørkere sider.

Dag02

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Fotball

Gå og opplev en fotballkamp i verdensklasse. Det er ingen dum idé å legge London-besøket sitt til når et av Premier League-lagene spiller kamp. Arsenal, Chelsea,...

Gå og opplev en fotballkamp i verdensklasse. Det er ingen dum idé å legge London-besøket sitt til når et av Premier League-lagene spiller kamp. Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham og Crystal Palace ... Fotballfantast eller bare passelig interessert – det spiller ingen rolle, det er en uforglemmelig opplevelse uansett. Vi selger også billetter til Championship-lagene.

Matlagingskurs

Nyt et glass vin samtidig som dere lærer dere diverse knep fra de velutdannede kjøkkenproffene.

Nyt et glass vin samtidig som dere lærer dere diverse knep fra de velutdannede kjøkkenproffene.

Dag03

RIB-tur på Themsen

Start dagen med fart og klem! En frisk båttur (i en RIB) på Themsen gir dere et adrenalinkick samtidig som dere ser Londons berømte historiske steder fra elven. Her sløses...

Start dagen med fart og klem! En frisk båttur (i en RIB) på Themsen gir dere et adrenalinkick samtidig som dere ser Londons berømte historiske steder fra elven. Her sløses ingen tid bort på å stoppe opp for å finlytte på kommentarer fra guiden, båtene er nemlig utstyrt med fete lydanlegg. Kanskje har dere lyst til å føle dere som agent 007 for en stund? Bestill i så fall James Bond-turen og få en ekstra intens opplevelse mens dere blir guidet på elven i actionfilm-fart, det hele akkompagnert av musikk fra Bond-filmene.

Lunsj i The Shard — med fantastisk utsikt

Skyskraperen The Shard ble åpnet i februar 2013 og preger Londons skyline. The Shard ("Glass-skåret") er designet av mesterarkitekten Renzo Piano. Bygningen er 310 meter...

Skyskraperen The Shard ble åpnet i februar 2013 og preger Londons skyline. The Shard ("Glass-skåret") er designet av mesterarkitekten Renzo Piano. Bygningen er 310 meter høy og i dag den høyeste i Vest-Europa. Utsiktsstedene ligger i etasje 68, 69 og 72 og byr på 360 graders utsikt, og i fint vær kan dere se så langt som 65 mil. Kombiner besøket med et glass bobler i baren, eller hvorfor ikke en lunsj, middag eller afternoon tea i en av The Shards restauranter?

London Eye

Avslutt gjerne London-besøket med en tur i det store pariserhjulet. Utsikten er spektakulær, og dere kan se samtlige av byens berømte landemerker. Om ønskelig kan dere jo...

Avslutt gjerne London-besøket med en tur i det store pariserhjulet. Utsikten er spektakulær, og dere kan se samtlige av byens berømte landemerker. Om ønskelig kan dere jo bestille en champagnetur og ta farvel med London på festlig vis.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.