Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur London

London — verdensmetropol og vår storselger for både gruppereiser og konferansereiser.

I London er det alltid noe nytt og spennende å oppdage, så la oss foreslå noen perler og godbiter til firmaturen deres! Vi mikser sightseeing og interessant kultur med morsomme aktiviteter for teambuilding. Og vi trekker gjerne inn både fotball og London-spesialiteter som fish and chips-lunsj, afternoon tea og trivelige besøk på den lokale puben. Nysgjerrige på Londons aller nyeste mattrender? Null problem, vi reserverer plass til dere på en av byens mest trendy restauranter. Vi tar hånd om firmaturen fra start til slutt.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Som eksperter har vi oversikt over både klassiske favoritter og de hotteste trendene, og tilbyr et program som er fristende for alle i gruppen — selv de mest vante London-reiserne.  Vi vet hvilket hotell som passer budsjettet deres og tilbyr best service. I myldrende City, i sjarmerende Notting Hill eller kanskje i nytrendy East End, eksponent for det kreative og unge London? Sammen finner vi det området som har atmosfæren som passer gruppen deres best. Tradisjonelle puber er britenes andre hjem — ta en pause fra konferansen og smett inn på en pub om ettermiddagen og ta dere tid til å hygge dere. Shopping i London er uslåelig, og i sentrum anbefaler vi å oppsøke de klassiske shoppingområdene rundt Oxford Street. Eller å finne inspirasjon på et marked! Og dem er det mange av i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane ... og ikke minst Brick Lane, som i dag er Londons hippeste marked. Har dere fotballelskere i gruppen, så er London det rette valget. I London staves fotball Chelsea, Tottenham og Arsenal, tre av verdens mest populære fotballklubber. Å gå på fotball på et London-stadion er en opplevelse. Spør oss, vi har billettene! Også til de mest populære musikalene i West End.

Kontakt oss for tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Opplyst Big Ben kveldstid
Gateskilt ved Oxford Street
Utsikt mot London skylines og Tower Bridge
The Shard ved Themsen
Opplev mer i London
Buss og guide møter dere på flyplassen
Buss og guide møter dere på flyplassen

Start reisen bekvemt, slipp letingen etter taxi eller flytog. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til London sentrum og hotellet deres. Om dere ønsker det, kan dere kombinere denne transferen med en sightseeing, slik at dere får et overblikk over byen direkte.

Sightseeing
Sightseeing

En klassisk tur inkluderer en panoramatur i buss rundt Parliament Square for å se Westminster Abbey, der mange av Storbritannias konger, dronninger, statsmenn, poeter og forfattere ligger begravet. Selvsagt får dere også se Big Ben og Houses of Parliament samt St. Paul´s Cathedral. Turen går videre forbi Trafalgar Square, Downing Street og Piccadilly Circus og så klart også Buckingham Palace — på visse årstider kan man også se vaktbyttet. Hvorfor ikke avslutte med en tur i London Eye?

Turen deres kan skreddersys etter hva dere ønsker — gå ikke glipp av denne sjansen til å få et overblikk over London.

Matlagingskurs
Matlagingskurs

Nyt et glass vin samtidig som dere lærer dere diverse knep fra de velutdannede kjøkkenproffene.

Konferanse
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Fotball
Fotball

Gå og opplev en fotballkamp i verdensklasse. Det er ingen dum idé å legge London-besøket sitt til når et av Premier League-lagene spiller kamp. Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham og Crystal Palace ... Fotballfantast eller bare passelig interessert – det spiller ingen rolle, det er en uforglemmelig opplevelse uansett. Vi selger også billetter til Championship-lagene.

Jack the Ripper-vandring
Jack the Ripper-vandring

I Øst-London ble fem kvinner brutalt myrdet i 1888 av en av verdens første berømte seriemordere — Jack the Ripper. Sakene har forblitt uløste og er fortsatt myteomspunne. På turen følger dere i morderens fotspor, inn i dårlig belyste trange smug, nedetter mørke trapper. Besøk mordåsteder fra filmene og opplev lukter og lyder fra Londons mørkere sider.

RIB-tur på Themsen
RIB-tur på Themsen

Start dagen med fart og klem! En frisk båttur (i en RIB) på Themsen gir dere et adrenalinkick samtidig som dere ser Londons berømte historiske steder fra elven. Her sløses ingen tid bort på å stoppe opp for å finlytte på kommentarer fra guiden, båtene er nemlig utstyrt med fete lydanlegg. Kanskje har dere lyst til å føle dere som agent 007 for en stund? Bestill i så fall James Bond-turen og få en ekstra intens opplevelse mens dere blir guidet på elven i actionfilm-fart, det hele akkompagnert av musikk fra Bond-filmene.

Lunsj i The Shard — med fantastisk utsikt
Lunsj i The Shard — med fantastisk utsikt

Skyskraperen The Shard ble åpnet i februar 2013 og preger Londons skyline. The Shard ("Glass-skåret") er designet av mesterarkitekten Renzo Piano. Bygningen er 310 meter høy og i dag den høyeste i Vest-Europa. Utsiktsstedene ligger i etasje 68, 69 og 72 og byr på 360 graders utsikt, og i fint vær kan dere se så langt som 65 mil. Kombiner besøket med et glass bobler i baren, eller hvorfor ikke en lunsj, middag eller afternoon tea i en av The Shards restauranter?

London Eye
London Eye

Avslutt gjerne London-besøket med en tur i det store pariserhjulet. Utsikten er spektakulær, og dere kan se samtlige av byens berømte landemerker. Om ønskelig kan dere jo bestille en champagnetur og ta farvel med London på festlig vis.

Afternoon Tea Bus Tour
Afternoon Tea Bus Tour

Opplev alt det London er berømt for samtidig som dere nyter en klassisk Afternoon Tea!

Kjør buss gjennom byen i en klassisk rød dobbeltdekker, der dere serveres en egen matbrikke fylt med bakverk, smørbrød og kaker samt så mye dere vil ha av te og kaffe. Dette kan dere nyte samtidig som dere får se de stedene som kjennetegner London.

MUSIKAL – VI BESTILLER BILLETTENE!
MUSIKAL – VI BESTILLER BILLETTENE!

Hva var vel London uten sitt West End og dets musikaler?

Utvalget er stort, og det fins noe for enhver smak, så vel klassikere som nye produksjoner.

Vi hjelper deg å bestille billetter!

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.