Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Lisboa

I Lisboa er vannet nær og utsikten ut mot Atlanterhavet milevid. I tillegg til et herlig klima lokker Lisboa som en av Europas billigste byer og som perfekt destinasjon for bedriftens gruppereise eller konferansereise. Her rommer budsjettet deres litt mer av det meste, ikke minst spennende utflukter og morsomme og utfordrende teambuildingaktiviteter. Fartsfylt tur til havs i RIB-båt, eller jeepsafari i de eventyrlige Sintrafjellene? Nyt god mat, skalldyr, frisk perlende vinho verde og andre lokale viner samt bra, rimelig hotellopphold. I tillegg til å lage et inspirerende program for dere håndplukker vi hotellet med riktig service, gjerne med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

En innledende sightseeing gir en perfekt kickstart. Lisboa er bygget på høyder, og byr på flere utsiktspunkter med pittoreske utsikt over byen. Dere tar dere best rundt til fots, alternativt med trikk, og på en av høydene ligger bohemkvarteret Bairro Alto,  bygget i labyrintform på 1500-tallet. Området innbyr til spaserturer og sies å være den bar-tetteste bydelen i Lisboa. Alfama heter Lisboas eldste og mest pittoreske bydel, med en helt spesiell og fredelig atmosfære. Den klynger seg fast til skråningen mellom São Jorges festning og elven Tagus og byr på smug, trapper og små torg. Gå ikke glipp av fadobarene, der svartkledde kvinner besynger sin lengsel og smerte i Portugals unike folkemusikk, fadoen. Snakk med oss, så arrangerer vi, en garantert sterk opplevelse! Ta en pause i konferansen med rimelig shopping, spesielt av klær og sko. Spennende arkitektur, ikke minst den storslåtte Sé Catedral midt i byen. Det vakre festningstårnet Torre de Belém står like ved havet i området Belém, vakkert utsmykket med spir og tårn samt figurer hogd i stein. Ta toget (eller dra på jeepsafari!) til verdensarven Sintra: en vakker frodig og grønn by der slottet fra 1200-tallet utgjør en av severdighetene. Vi bestiller gjerne utflukten! Lisboa preges av en stillferdig, vennlig og helt spesiell atmosfære som alle våre grupper bare elsker. Fra Lisboa vil dere garantert dra hjem med en herlig avslappet følelse i kroppen.

Opplev mer i Lisboa
Sightseeing
Sightseeing

I løpet av en tre timers citysightseeing rekker dere å se de største landemerkene i byen. For å gi et best mulig bilde kombinerer turen kjøring i buss og en kortere spasertur i de eldre bydelene. Pombal-plassen, Avenida da Liberdade, shoppingdistriktet “Baixa” og torget Praça do Comercio. Vi besøker St George’s slott, der dere får en fantastisk utsikt over byen. Nyt atmosfæren i den gamle bydelen Alfama med sine pittoreske smale gater og smug. I Belém ser dere monumentene avspeile Portugals storhetstid, med sine sjøfarere og oppdagelsesreisende.

Team-building i Sintrafjellene
Team-building i Sintrafjellene

En firehjulsdrevet jeep tar dere med på et eventyr gjennom de vakre omgivelsene i Sintrafjellene, som er på UNESCOs verdensarvliste. Dere gjør en stopp i byen Sintra samt i Cabo de Roca — det vestligste punktet på det europeiske fastlandet. Inndelt i lag på opptil seks personer kjører dere av gårde med en sjåfør. På et nettbrett kan laget se nøyaktig hvor dere skal kjøre og så gi sine instruksjoner til sjåføren. Deretter må laget besvare spørsmål langs turen samt ta bilder av nærmere angitte steder. Hvem vinner denne spennende konkurransen?

Utforsk Lisboa Med GoCar
Utforsk Lisboa Med GoCar

I Portugals hovedstad kan dere prøve å kjøre GoCar. Dette er en bil som forteller dere hva dere ser takket være moderne GPS-teknikk. Bilene er lettkjørte og sikre, og på en tre timers tur assisteres man av personale på skutere som leder dere gjennom byen til de viktigste severdighetene. Hvis man vil, kan man legge til en fotokonkurranse eller en forfriskning på en av byens herlige terrasser.

Cascais, Cabo da Roca & Sintra
Cascais, Cabo da Roca & Sintra

20 minutter fra Lisboa, ved foten av Sintrafjellene, ligger den romantiske lille byen Sintra som finnes med på UNESCOs verdensarvsliste. Langs de pittoreske gatene ligger vakre hus kant i kant og palasset som ligger høyt over byen var en gang residensen for kongefamilien i Portugal under sommeren. Vi fortsetter vest til Cabo da Roca, Europas vestligste punkt, der land møter hav. Etter et stopp for fotgrafering snur vi tilbake mot Lisboa, og kjører langs den vakre og vilde Atlanterhavskysten, der vi blandt annet passerer Guincho Beaches, Cascais og Estoril, en gang i tiden små fiskebyer som i dag har utviklet seg til sjarmerende små badebyer.

Segwaytur
Segwaytur

Utforsk Lisboa ved å kjøre selv — på dette miljøvennlige kjøretøyet. Å lære seg å kjøre segway er lett, og dere kommer garantert til å ha det gøy. Turen går gjennom de smale gatene i de koselige kvarterene eller langs den vakre elven Tejo. I prisen inngår personell som ledsager dere, forsikring, hjelmer og mineralvann.

Speedboat-Eventyr i Lisboa
Speedboat-Eventyr i Lisboa

Bli med på et eventyr om bord i en speedboat — en gummibåt som er drøyt syv meter lang og har en motor med 175 hestekrefter. Dere får en uforglemmelig båttur på elven Tejo og ser Lisboa og en rekke av dens monumenter i et annet og spennende perspektiv.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.