Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Krakow

Krakow er en av Europas vakreste byer, men det stopper ikke der! Denne myldrende middelalderbyen har en fin atmosfære, godt polsk kjøkken, spennende severdigheter og pittoresk arkitektur. Det lave prisnivået gjør det rimelig for bedriften deres å legge konferansen eller firmaturen hit. Dere får mye opplevelse for pengene — og vi sørger for å skape et perfekt program tilpasset akkurat deres gruppe, ut ifra deres fokus og interesser. Vi håndplukker et komfortabelt hotell — om ønskelig med konferansemuligheter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde 

Det er enkelt å finne og unne seg luksus for en beskjeden penge på en konferansereise eller en firmatur til Krakow, byen som er perfekt å rusle rundt i. Vi tipser gjerne om pittoreske turer der dere kan stoppe opp ved trendy barer, genuine restauranter og finne uimotståelige kafeer. De eldste bydelene er fra 1200-tallet og forbausende godt bevart. I gamlebyen (Stare Miasto) speiles byens sjel på det storslåtte torget Rynek Glowny med den statelige Mariakirken. Kanskje klatrer dere de 239 trappetrinnene opp i det vestre tårnet og hilser på trompeteren som blåser i sin trompet utover torget hver hele time? Eller tar en kaffe og noe å bite i på den klassiske kafeen Noworolski midt på torget. Det gamle jødekvarteret, Kazimierz er kanskje den mest spennende bydelen i Krakow med bohemsk atmosfære, kafeer, kunstgallerier og second hand-butikker. Her finner dere rimelige restauranter; snakk med oss, så arrangerer vi. På en høyde mellom gamlebyen og Kazimirez ligger det vakre slottet Wawel. Ta trappene opp og se bl.a. svenskekongen Sigismunds grav og nyt en fin utsikt over elven Vizsla. Krakow er kultur, og lave billettpriser gjør at mange benytter anledningen til å oppleve en klassisk konsert her. Også dette arrangerer vi gjerne. En annen opplevelse dere ikke bør gå glipp av er en utflukt til saltgruvene i Wieliczka, der salt er blitt brutt ut siden middelalderen. Stedet, som er en verdensarv, utgjør en underjordisk verden med kapell, søyleganger uthugget i salt. Hør med oss, så planlegger vi og bestiller.

Krakow torg
Krakow kirke
Krakow cafe
Krakow gate
Opplev mer i Krakow
Krakow Sightseeing
City Sightseeing
Krakow Sightseeing
City Sightseeing

Bli men en guide til den magiske gamlebyen, opp til Wawel Castle og til katedralen med de kongelige gravene. Vi fortsetter så ned til Kanonicza og  Grodzkagatene hvor vi passerer det gamle universitetsområdet på veien.

Turen går gjennom det eldste middelaldertorget i Europa. Vi fortsetter opp til det gamle handelssentrumet i byen og avslutter ved fortet og Krakow Barbican porten som en gang var entrén til Gamlebyen.

Saltgruvene i Wieliczka
Utflukt til saltgruvene i Wieliczka
Saltgruvene i Wieliczka
Utflukt til saltgruvene i Wieliczka

Sagnet sier at saltgruvene i Wieliczka var en del av gaven til den Ungerske prinsessen Kinga når hun giftet seg med Boleslaw “den blyge” for over 700 år siden. Gruven er full av labyrinter og vakre saler. Tyskland brukte gruvene som lager under andre verdenskrig.

Gjennom århundrene har fromme og overtroiske gruvearbeidere risstet inn siffrer, monumenter og  altertavler på saltveggene. Disse fantastiske kunstverk sammen med gruvens historiske betydelse har gitt Wieliczka Salt Mine en plass på UNESCOs verdensarvs liste.

Utflukt til Auschwitz
Utflukt til Auschwitz
Utflukt til Auschwitz
Utflukt til Auschwitz

I Auschwitz ligger den mest velkjente kirkegården og plassen for et av historiens største folkemord. I 1940 begynte Auschwitz som en konsentrasjonsleir for polske polititske fanger, senere ble Auschwitz senter for nazi-Tysklands “endelige løsning” og utryddningen av europas Jøder . Mellom 1940 og 1945 drepte nazistene ca 1.500.00 mennesker her, først og fremst jøder, men også polakker, sigøynere, russiske krigsfanger og medlemmer av andre nasjoner. Vårt besøk begynner med en 15 minutters dokumentarfilm med en påfølgende guidet omvisning av leirens bevarte brakker, gasskammere og  krematorier. Dette er en leksjon i historie som er interessant, hjerteskjærende og desverre en realitet.

Matpromenade i Krakow
Matpromenade i Krakow

Å ta en kulinarisk spasertur i Krakow er en utmerket måte å bli kjent med både byen og den polske kulturen på. På denne byrundturen får du mulighet til å beundre den vakre gamlebyen, som er proppfull av historie. Samtidig nyter du smaker fra det tradisjonelle polske kjøkkenet. Matpromenaden er en morsom, alternativ aktivitet til lunsj eller middag. Og det eneste du tenger å gjøre er å bli sulten!

Prøvesmaking av vodka
Prøvesmaking av vodka

På denne prøvesmakingen får du kjenne på forskjellige smaker av Polens favorittalkohol, vodkaen. Denne kulturelle opplevelsen vil ta deg bortenfor turiststrøkene og nærmere de rustikke lokale omgivelsene. På prøvesmakingen underholder en ekspert med fortellinger om hvordan livet bak kulissene var før i tiden. Prøvsmakingen akkompanjeres av deilige polske snacks.

Besøk Zakopane
Besøk Zakopane

Her får du mulighet til å tilbringe en hel dag i den sjarmerende vintersportbyen Zakopane, som har vært vertsby for flere vintersportmesterskap. Byen ligger mot sør i Polen, ved foten av de majestetiske Tatrafjellene. Zakopane har gjennom århundrene lokket til seg kunstnere, både malere, forfattere og musikere. Disse har bidratt til at stedet har utviklet seg til det kultur- og naturmekkaet det er i dag.

De vanligste aktivitetene i fjellene er slalåm og vandreturer av forskjellig vanskelighetsgrad. Men man kan selvsagt også bare nyte utsikten i området, ved å ta taubanen opp til Kasprowy-fjellet. Foretrekker du å beundre fjellene på avstand, så kan den lille byen med sin sjarmerende gågate tilby bra shopping samt fine lokale markeder og en mengde restauranter.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med eller uten sightseeing! Start reisen behagelig, slipp å lete etter taxi eller tog. En buss møter dere etter landing og transporterer dere smidig inn til Krakow sentrum og hotellet. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing slik at dere kjapt får et overblikk over byen.

Konferanse
Konferanse

Hold en effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet! Man kan velge halv dag eller hel dag. Gjennom lunsjservering i forbindelse med konferansen spares mye tid som kan brukes på annen moro. Vi hjelper dere med alt fra det tekniske til bordplasser og tidsplan.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.