Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

VI BESTILLER KONFERANSEREISEN DERES
Å gjennomføre en konferansereise utenlands gir nye perspektiver og ny motivasjon. Planlegger dere en konferanse i Europa? Vi hjelper gjerne til, og utarbeider et unikt forslag for akkurat dere!

Konferansereiser

BESTILL KONFERANSEREISE

Skal du bestille en konferanse for deg og dine medarbeidere? Kanskje en teambyggende konferansereise til Europa? En konferansereise utenlands har selvsagt mange fellestrekk med en konferanse på hjemmebane. Men med den bonusen at deltakerne får muligheten til å komme nærmere hverandre. Gjennom å dele opplevelser og utforske nye steder. Og få ekstra inspirasjon og energi de kan ta med seg tilbake hjem til kontoret.

Hver konferanse er unik

Akkurat som hver bedrift er unik, er hver konferanse unik. Med utgangspunkt i konferansens formål og dine ønsker hjelper Reisefeber deg å utarbeide et unikt forslag tilpasset bedriftens behov.

Dette kan vi hjelpe deg med

 • Rimelige fly og hoteller.
 • Konferanselokaler tilpasset deres behov.
 • Transfer og guider.
 • Lunsj og middag etter deres budsjett.
 • Teambyggende aktiviteter.
 • Studiebesøk.
 • Sightseeing – spaser, sykle, kjør segway!

Antyd budsjettet deres

Har du bestemt deg for å legge konferansereisen til utlandet? Gøy! For å gå videre og utarbeide et tilbud til deg trenger vi å vite budsjettet ditt. Basert på budsjettet setter vi sammen et forslag med de ingrediensene du ønsker. Lyder det bra? Da kan du overlate resten til oss!

Hva Reisefeber gjør

Vi er eksperter på reiser, og vi kjenner våre reisemål. Når vi har fått klarsignal fra deg, bestiller vi alt som trengs for en vellykket konferanse. Vi sikrer tidsplanen deres og setter opp programmet. Bestiller billetter til severdigheter og show-/teaterforestillinger. Bestemmer sted for en fordrink før besøket i byens mest trendy restaurant. Framfor alt ser vi til at selv ikke den minst detalj overses.

Bærekraftig reising
Samtidig som personalturer utenlands er en super måte å pleie, stimulere og motivere bedriftens medarbeidere på, innebærer den en klimabelastning i form av CO2-utslipp. Vi i Reisefeber ønsker å være et ansvarlig reisebyrå på alle måter, også når det gjelder klimaet. Vi tilbyr derfor nå et bærekraftig reisealternativ i form av å gi deg muligheten til å klimakompensere for de utslipp reisen deres genererer. Dette gjør vi gjennom vårt samarbeid med non-profitorganisasjonen Fly Green Fund, som bruker alle innsamlede midler til å erstatte fossilt flydrivstoff med biodrivstoff i fly i Norden.

Reisefebers mest bestilte konferansereisemål i 2018

 1. Praha
 2. Roma
 3. København

Ennå ikke bestemt deg? Å komme i gang er lettere enn du tror. Fyll ut en forespørsel, så kontakter vi deg i løpet av 48 timer.

Hjertelig velkommen til Reisefeber!

DETTE FÅR DU AV OSS:
Sikker reisearrangør
Reisefeber er en trygg partner
Sikker reisearrangør

Vi samarbeider kun med veletablerte partnere, og våre leverandører er kvalitetssikret. Reisefeber Gruppe & Konferanse eies av Resia AB, en av Nordens største reisebyråkjeder. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Gøteborg og innehar IATA-lisens, og har statlig reisegaranti hos Kammarkollegiet (tilsvarer Reisegarantifondet i Norge).

Reisefeber tar fullt ansvar for å beskytte sine kunder på samme måte som pakkereiseloven gjorde tidligere.

Vi dekker:

 1. Utgifter grunnet reisekansellering som skyldes konkurs hos et flyselskap eller en annen underleverandør til Reisefeber.
 2. Utgifter grunnet reisekansellering som skyldes naturkatastrofe, streik eller andre forhold/hendelser, såkalte force majeure-hendelser.
 3. Utgifter til hotell og måltider som kan oppstå for gruppen på reisemålet under reisen på grunn av innstilte hjemreisetransporter som følge av årsakene nevnt i punktene 1 og 2 ovenfor.
Egen kontaktperson
– eller kall det prosjektkoordinator, om du vil.
Egen kontaktperson

Hos oss får du en egen kontaktperson. En erfaren medarbeider som er dedikert og jobber engasjert for å utarbeide den aller beste reisen for deg og gruppen din.

Fortell oss om din bedrifts ønsker og behov, så tar vi det derfra og ordner alt det praktiske. Du sparer tid og penger ved å gi oss så mye informasjon som mulig fra starten av. Og på reisemålet vil du ha du tilgang til vår lokale samarbeidspartner.

 

Rask tilbakemelding
Du får et tilbud innen 48 timer
Rask tilbakemelding

Iblant må ting skje ekstra kjapt. Det går fint hos oss.

Fra du har fylt ut en bestillingsforespørsel trenger du som regel ikke vente lenger enn 48 timer på et tilbud fra oss. Gir du oss all den informasjonen vi spør etter, går det enda raskere!

Konkurransedyktige priser
Rimelige løsninger tilpasset budsjettet deres
Konkurransedyktige priser

Vi i Reisefeber gjør store innkjøp og kan dermed holde kostnadene nede. Det gjør at vi kan tilby rimelig gruppe- og konferansereiser.

Hos oss får du konkrete prisforslag med prisgaranti. Ingen cirkapriser. Vi forhåndsbestiller flyseter og hotellrom, slik at dere kan ta en avgjørelse i ro og mak og kjenne dere trygge på at det dere ønsker å bestille, er tilgjengelig. Vil dere heller ha en prisantydning? Det ordner vi selvsagt også.

Bærekraftig reising
Vi tilbyr mulighet for CO2-reduksjon.
Bærekraftig reising

For oss er det viktig å arbeide for en bedre verden, både gjennom vårt klimaengasjement og vårt sosiale ansvar. Når du bestiller en reise hos oss, kan du velge å redusere klimaavtrykket fra din bedrifts flyreise via Fly Green Fund.

Vi samarbeider også nært med ECPAT (internasjonal organisasjon mot barneprostitusjon og menneskehandel) og et barnehjem i utlandet.

Unike tilbud
Vi utarbeider unike tilbud. Ingen standardløsninger
Unike tilbud
Vi utarbeider unike tilbud. Ingen standardløsninger

Våre tilbud utformes alltid etter deres behov. Fortell oss om ønskene og budsjettet deres, så sørger vi for å utarbeide et forslag som passer dere.

Iblant kan vi virke litt nysgjerrige innledningsvis, for vi begynner med å stille deg mange spørsmål. Men det er for at vi skal kunne gå rett i mål med én gang. Mulighetene vi kan tilby deg, er uendelige. Det er bare fantasien og budsjettene som setter grensene.

Lokale samarbeidspartnere
Vi samarbeider med de beste og har et solid kontaktnett verden over.
Lokale samarbeidspartnere
Vi samarbeider med de beste og har et solid kontaktnett verden over.

Ettersom vi har arbeidet med reiser og reisearrangementer helt siden 1998, har vi rukket å bygge opp et omfattende nettverk av samarbeidspartnere over hele verden. Gjennom dette kan vi sikre deg økt trygghet og service som kunde.

Vi samarbeider med over 100 flyselskaper som flyr til tusenvis av spennende destinasjoner rundt om i hele verden. På hver av våre største og mest populære destinasjoner har vi et nært samarbeid med en lokal partner som er ekspert på akkurat den destinasjonen. Denne partneren er alltid tilgjengelig om noe uforutsett skulle inntreffe når dere er på reisemålet. 

Vi samarbeider med de beste! 

Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos oss gir litt mer frihet.
Fleksible vilkår
En gruppebestilling hos oss gir litt mer frihet.

Når du gjør en bestillingsforespørsel hos oss, forhåndsbestiller vi ofte fly og hotell til dere. Dette for at du skal få noen dagers betenkningstid uten å risikere at muligheten forsvinner. Når du har bestemt deg, betaler du et forskudd. Om lag seks uker før avreise foretar dere sluttbetaling og sender oss den endelige deltakerlisten.

En gruppebillett har samme pris for alle reisende. Reglene for om- og avbestilling er mer romslige enn hvis du bestiller selv på nettet. Ofte er det mulig å endre deltakersammensetningen. Den endelige deltakerlisten trenger vi først 35 dager før avreise. Enkelt og fleksibelt, med andre ord.

Helhetsgrep
Vi ordner alt det praktiske.
Helhetsgrep
Vi ordner alt det praktiske.

Å arrangere en gruppereise kan være både tidkrevende og vanskelig. Men ta det med ro – når du kontakter oss, tar vi et helhetsgrep om reisen deres.

Vi hjelper til med alt fra planlegging og administrasjon til gjennomføring og oppfølging. Vi sørger for at ingen detaljer glemmes bort og tipser gjerne om det lille ekstra som kan gjøre reisen deres enestående!

Eksperthjelp
Det vi ikke kan om gruppereiser, kan ingen andre heller.
Eksperthjelp
Det vi ikke kan om gruppereiser, kan ingen andre heller.

Med over 500 gjennomførte vellykkede konferanse- og firmareiser årlig er vi ikke redde for å kalle oss eksperter. Vi har vært nesten overalt og opplevd det meste. Vi er her for å gi deg de beste tipsene og rådene om reisen din.

Ved å bestille hos oss sørger du for at deres neste kickoff eller personalreise får de aller beste forutsetningene for å bli et vellykket og trygt arrangement.

Se mer
Lukk
5 på topp - Konferanser
Firmatur København nyhavn
KØBENHAVN
Vil dere ikke bruke mer tid på flyreisen enn nødvendig? Bestill en gruppereise til København!
Firmatur København nyhavn
KØBENHAVN
Vil dere ikke bruke mer tid på flyreisen enn nødvendig? Bestill en gruppereise til København!
Vil dere ikke bruke mer tid på flyreisen enn nødvendig? Bestill en gruppereise til København!
London gruppereise Big Ben
London
London — vår storselger for gruppe- og konferansereiser, år etter år.
London gruppereise Big Ben
London
London — vår storselger for gruppe- og konferansereiser, år etter år.
London — vår storselger for gruppe- og konferansereiser, år etter år. Mange har alt hatt en gruppereise til London, men velger likevel å komme tilbake til denne verdensmetropolen.
Firmatur Praha Tsjekkia
Praha
Å legge gruppereisen til Praha er et smart valg. Ikke minst fordi du og reisefølget ditt stort sett kan spasere til alt. Byen er dessuten svært rimelig som reisemål.
Firmatur Praha Tsjekkia
Praha
Å legge gruppereisen til Praha er et smart valg. Ikke minst fordi du og reisefølget ditt stort sett kan spasere til alt. Byen er dessuten svært rimelig som reisemål.
Å legge gruppereisen til Praha er et smart valg. Ikke minst fordi du og reisefølget ditt stort sett kan spasere til alt. Byen er dessuten svært rimelig som reisemål.
Gruppereise til Barcelona Parc Guell
Barcelona
Hvis dere velger å bestille en gruppereise til Barcelona, får dere både storbypuls og strandliv.
Gruppereise til Barcelona Parc Guell
Barcelona
Hvis dere velger å bestille en gruppereise til Barcelona, får dere både storbypuls og strandliv.
Hvis dere velger å bestille en gruppereise til Barcelona, får dere både storbypuls og strandliv. Etter noen timer på stranden kan dere spasere rett ut i den spanske partynatten.
Firmatur Amsterdam
Amsterdam
Skal du velge en mindre storby for gruppereisen din, er det Amsterdam du bør satse på.
Firmatur Amsterdam
Amsterdam
Skal du velge en mindre storby for gruppereisen din, er det Amsterdam du bør satse på.
Skal du velge en mindre storby for gruppereisen din, er det Amsterdam du bør satse på.
Se alle destinasjoner

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.