Annonse:

Konferansereiser

Å komme seg bort fra sin vante omgivelser og gjennomføre konferansen et annet sted er inspirerende og motiverende og kan bidra større effektivitet på jobben. Vi bistår dere gjerne ved å utarbeide et forslag til akkurat deres konferansereise.Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Vi bestiller konferansereisen deres

En konferansereise til utlandet har til dels samme opplegg som en konferanse her hjemme,  men utenlandsreisen gir ofte ekstra valuta for pengene. Både gjennom de positive forventningene som oppstår i forkant, medarbeidernes økte opplevelse av å være verdsatt, og — ikke minst — styrkingen av teamfølelsen som oppstår gjennom gode felles opplevelser. Et viktig mål i tillegg til selve temaet for konferansen er da også teambuilding og styrket lagfølelse. Dette er vi i Reisefeber eksperter på å bidra til, og siden hver firmareise er unik, er også våre tilbud unike og tilpasset til akkurat deres behov og ønskemål. Det er ikke heller alltid dyrere å holde konferansen utenlands enn i hjemlandet, men likevel blir det ofte satt mer pris på!

Konferansereiser fra start til mål

Fortell om ønskene deres, så planlegger, organiserer og produserer vi konferansereisen til budsjett. Dermed kan dere selv fokusere på konferansens viktige innhold, og overlate til oss i Reisefeber å skreddersy konferansepakken: vi bestiller fly,
+

hotell og konferansefasiliteter som tilbyr den servicen dere søker. Lunsjer, kaffepauser, teknikk — vi sørger for at selv ikke den minste detalj blir oversett. Vi sikrer tidsskjemaet deres og ordner med studiebesøk, relevante severdigheter og utfluktsmål. Vi kjenner våre reisemål og kan bestille bord til dere på noen av de mest trendy restaurantene.

Derfor er Reisefeber deres sikre arrangør av konferansereiser

Vi har arrangert firmareiser og gruppereiser siden 1998. Takket være vårt store kontaktnett og flerårige samarbeid med flyselskaper, hoteller og restauranter samt solide, globale partnere kan vi forhandle fram og levere kostnadseffektive konferansereiser. Slik hjelper vi dere å få mye for pengene! I tillegg til å ordne alle praktiske detaljer har vi som mål å gi dere en vellykket konferanse der destinasjonen skaper et positivt avtrykk hos gruppen gjennom felles opplevelser og lagfølelse. Og ikke minst: Reisefeber er et stabilt selskap som kan garantere at dere som vår kunde alltid er beskyttet i henhold til reisegarantiloven hvis dere bestiller en “pakkereise” (etter definisjonen i pakkereiseloven) hos oss.

Les mer og la dere inspirere av våre beste reisetips!

konferansereise

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.