Annonse:

Gruppereise & Firmatur København

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmareise, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

KØBENHAVN

Kontinentet begynner helt klart i Danmarks hovedstad, København. Nordens kuleste hovedstad! Trendy, vakker og med det nyeste innen gastronomi og hotellopplevelse. Lett tilgjengelig som den er, er den en perfekt storby for firmaets gruppereise og midt i blinken for en stimulerende konferanse. Tivoli, Nyhavn, røde pølser, Noma og Den lille havfrue er bare noen av byens fristelser. Med vår erfaring og ekspertise kan vi sette sammen det perfekte programmet for deres firmatur. Høydepunktene velger vi ut ifra gruppens interesser og ønsker, hotell velger vi i riktig bydel ut ifra budsjett og deres krav til service. Uavhengig av årstid vil København garantert gi dere en herlig vitamininnsprøytning! 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturen med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Den avslappede danske livsstilen gjør København til en deilig avveksling fra den faste arbeidstralten. Byen formelig innbyr til å rusle rundt og kose seg, og inspirasjon finner dere overalt. 
+

De forskjellige bydelene lever sine egne liv, men knyttes sammen på en fin måte.  Bydelen Nørrebro har lenge vært det hippeste området, men naboen i vest, Vesterbro, er kanskje i ferd med å ta over. Her finner dere Kødbyen (Kjøttbyen) — Københavns svar på New Yorks Meatpacking District, som er minst like full av serveringssteder og interessant som sitt amerikanske forbilde. Lunsj eller middag — sjekk med oss, så ordner vi med bestilling! Myteomspunne Christiania er i dag Danmarks nest største turistattraksjon med sin unike sjarm intakt, og et besøk her gir mange inntrykk. Designinteresserte? Pilestræde er en fin gate for å handle dansk design. Beveg dere gjerne videre mot Jægersborggade, en av de mest trendy gatene i København akkurat nå, med et stort antall interessante butikker. Gruppeutfordringer finner dere både på Tivoli og Bakken, som frister med så vel skrekkinnjagende fartsattraksjoner og karuseller som vakre omgivelser og god dansk mat og godt øl. Vi tar hånd om firmaturen deres. En “dejlig” tur ønskes dere av alle oss!

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

City Sightseeing

Denne turen starter men en sightseeing rundt de kjente severdighetene som Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet og Christiansborg. Etter dette fortsetter vi til det gamle fiskemarkedet Gammel...

Denne turen starter men en sightseeing rundt de kjente severdighetene som Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet og Christiansborg. Etter dette fortsetter vi til det gamle fiskemarkedet Gammel Strand- hvor vi går om bord i en kanalbåt for et cruise rundt havnen og i kanalene i Christianshavn.  Vi ser også Nyhavn- det fargerike og livlige området som en gang var oppholdsstedet for seilere som kom til byen. I dag preges området av caféer og barer. Eventyrforfatteren HC Andersen bodde her, og vi stopper også for å ta en titt på statuen av Den Lille Havfruen. Turen varer ca 3 timer, av disse består ca 50 minutter på kanalbåten.  

Segwaytur

Dette er et miljøvennlig og morsomt alternativ til tradisjonell sightseeing. Opplev hvordan du blir ett med dette tohjulte og selvbalanserende kjøretøyet samtidig som du glir...

Dette er et miljøvennlig og morsomt alternativ til tradisjonell sightseeing. Opplev hvordan du blir ett med dette tohjulte og selvbalanserende kjøretøyet samtidig som du glir smidig gjennom København. Vi begynner med en gjennomgang slik at du skal føle deg trygg før vi starter på turen. Hjelmene er utstyrt med radiosystem slik at du kan følge med på guidens beskrivelser av byen når dere passerer severdighetene.

Juleshopping i København

København er et mekka for deg som skal ta julehandelen. Du kan velge å gå på de store sentrene, eller så går du innom en av de egenartede nisjebutikkene som...

København er et mekka for deg som skal ta julehandelen. Du kan velge å gå på de store sentrene, eller så går du innom en av de egenartede nisjebutikkene som København har masse av. Etterpå kan du varme deg på et rykende varmt glass gløgg.

Dag02

Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?  

Kajaktur

Opplev fantastiske København fra havet på en unik og aktiv måte i en kajakk. Sammen med en utdannet kajakkinstruktør flyter dere frem på vannet og får...

Opplev fantastiske København fra havet på en unik og aktiv måte i en kajakk. Sammen med en utdannet kajakkinstruktør flyter dere frem på vannet og får enoppfriskende opplevelse samtidig som dere ser byens severdigheter. Når dere kommer tilbake til kajakkbasen kan dere nyte av en kaffe med flott utsikt over havnen

Guider ettermiddagstur i fristaden Christiania

Turen ledes av personer som har levd eller spandert mye tid i ”Det fri” Christiania. Dere får ta del av den historiske og politiske bakgrunnen til området, og dere blir...

Turen ledes av personer som har levd eller spandert mye tid i ”Det fri” Christiania. Dere får ta del av den historiske og politiske bakgrunnen til området, og dere blir også fortalt personlige historier fra dette fargerike fellesskapet. Turen tar ca 1 time og 45 minutter. Det kan være lurt å ta med godt fottøy da mange av veiene kun er grusveier.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.