Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur KØBENHAVN

Kontinentet begynner helt klart i Danmarks hovedstad, København. Nordens kuleste hovedstad! Trendy, vakker og med det nyeste innen gastronomi og hotellopplevelse. Lett tilgjengelig som den er, er den en perfekt storby for firmaets gruppereise og midt i blinken for en stimulerende konferanse. Tivoli, Nyhavn, røde pølser, Noma og Den lille havfrue er bare noen av byens fristelser. Med vår erfaring og ekspertise kan vi sette sammen det perfekte programmet for deres firmatur. Høydepunktene velger vi ut ifra gruppens interesser og ønsker, hotell velger vi i riktig bydel ut ifra budsjett og deres krav til service. Uavhengig av årstid vil København garantert gi dere en herlig vitamininnsprøytning! 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturen med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Den avslappede danske livsstilen gjør København til en deilig avveksling fra den faste arbeidstralten. Byen formelig innbyr til å rusle rundt og kose seg, og inspirasjon finner dere overalt.  De forskjellige bydelene lever sine egne liv, men knyttes sammen på en fin måte.  Bydelen Nørrebro har lenge vært det hippeste området, men naboen i vest, Vesterbro, er kanskje i ferd med å ta over. Her finner dere Kødbyen (Kjøttbyen) — Københavns svar på New Yorks Meatpacking District, som er minst like full av serveringssteder og interessant som sitt amerikanske forbilde. Lunsj eller middag — sjekk med oss, så ordner vi med bestilling! Myteomspunne Christiania er i dag Danmarks nest største turistattraksjon med sin unike sjarm intakt, og et besøk her gir mange inntrykk. Designinteresserte? Pilestræde er en fin gate for å handle dansk design. Beveg dere gjerne videre mot Jægersborggade, en av de mest trendy gatene i København akkurat nå, med et stort antall interessante butikker. Gruppeutfordringer finner dere både på Tivoli og Bakken, som frister med så vel skrekkinnjagende fartsattraksjoner og karuseller som vakre omgivelser og god dansk mat og godt øl. Vil dere heller ha en annerledes opplevelse, da kan dere jo prøve et besøk i de underjordiske sisternerne som i dag brukes til blant annet utstillinger. Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Opplev mer i KØBENHAVN
City Sightseeing inkl. kanalcruise
City Sightseeing inkl. kanalcruise

Denne turen starter men en sightseeing rundt de kjente severdighetene som Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborgslottet og Christiansborg. Etter dette fortsetter vi til det gamle fiskemarkedet Gammel Strand- hvor vi går om bord i en kanalbåt for et cruise rundt havnen og i kanalene i Christianshavn. 
Vi ser også Nyhavn- det fargerike og livlige området som en gang var oppholdsstedet for seilere som kom til byen. I dag preges området av caféer og barer. Eventyrforfatteren HC Andersen bodde her, og vi stopper også for å ta en titt på statuen av Den Lille Havfruen.
Turen varer ca 3 timer, av disse består ca 50 minutter på kanalbåten.

 

Segwaytur
Segwaytur

Dette er et miljøvennlig og morsomt alternativ til tradisjonell sightseeing. Opplev hvordan du blir ett med dette tohjulte og selvbalanserende kjøretøyet samtidig som du glir smidig gjennom København. Vi begynner med en gjennomgang slik at du skal føle deg trygg før vi starter på turen.

Hjelmene er utstyrt med radiosystem slik at du kan følge med på guidens beskrivelser av byen når dere passerer severdighetene.

Middag på MAD, ekte dansk diner
Middag på MAD, ekte dansk diner

Københavns egen "Times Square" har fått sin ekte diner! MAD står for Modern American Diner og ligger i Industriens Hus midt i København. MAD betyr mat på dansk og her serveres det veldig gode burgere, pommes frites, pannekaker, biffer, eplepai, ja alt som kan tenkes på menyen på en original diner i USA.

Vi booker inn gruppen,  og det loves en minneverdig og appetittvekkende opplevelse.

Komfortabel konferanse
Komfortabel konferanse

Effektiv konferanse i forbindelse med overnatting! Hold konferansen på hotellet ditt, en smart måte å bruke tiden dere har sammen i København. Byens avslappende atmosfære har en tendens til å smitte besøkende, og det er alle forutsetninger for en givende og vellykket konferanse. Utenfor ditt vanlige hjemmemiljø ser du vanligvis ting i andre vinkler, og den danske vinkelen er forfriskende, noe våre fornøyde grupper vitner om.

 

Jul på Tivoli
Jul på Tivoli

Dansk julestemning på Tivoli! Hvis du besøker København i julesesongen, er et besøk i Tivoli et must. Da blir fornøyelsesparken til et vinterland med juletrær, fargerik belysning og peiser. Parader og show arrangeres her hver dag, og du kan også få sjansen til å møte julenissen på sleden. Julemarkedet består av mer enn 70 boder med leverandører fra nær og fjern som tilbyr et bredt utvalg av julesuvenirer, dekorasjoner og gaver. Tivoli utvikler stadig nye dekorasjoner, ideer og aktiviteter for julesesongen for å holde opplevelsen frisk og overraskende også for de hjemvendte gjestene.

Andre sesonger er Tivoli en minst like attraktiv fornøyelsespark hvor hyggelig parkliv, god dansk mat og drikke er minst like attraktivt som karusellene.

100 POINT CHALLENGE
100 POINT CHALLENGE

I to timer vil du oppleve København på en måte du aldri har gjort før. Kombiner sightseeing med en morsom konkurranse der du må ta bilder, finne bestemte steder, svare på vanskelige spørsmål og lage ting sammen. I mellomtiden kan du oppdage nye steder i hovedstaden og lære interessante ting. Dette er en perfekt teambuilding-aktivitet der teamet som jobber sammen best blir kåret til vinneren. Hvilket lag havner øverst på pallen?

DET UNDERJORDISKEA KØBENHAVN
DET UNDERJORDISKEA KØBENHAVN

Gå under jorden og opplev en skjult verden. De tidligere vannsisternene under Valby Bakke i København er i dag et fascinerende museum, litt skummelt, men vakkert. Her kan du få en guidet tur i mørke rom, se kunstinstallasjoner som vekker sansene dine og tar del i den enorme stalaktittgrotten i en spennende atmosfære. Tør du besøke dette kule museet, og hva ser du egentlig der i mørket? Velkommen til en hårreisende opplevelse.

Bryggeritur og ølsmaking
Bryggeritur og ølsmaking

Øl er i stor grad Danmarks nasjonaldrikk, så selvfølgelig bør du komme nær dette fantastiske brygget under en guidet tur i Nørrebros bryggeri. Her kan du delta i guidens store kunnskap om bryggeriets historie, selve ølprosessen og de forskjellige ølsortene. Selvfølgelig får du også smake på det klassiske Nørrebro Bryghus-ølet og de mer eksperimentelle BRAW-variantene. Velg deretter om du vil fortsette opp til restauranten eller ut på gatene i København.

Juleshopping i København
Juleshopping i København

København er et mekka for deg som skal ta julehandelen. Du kan velge å gå på de store sentrene, eller så går du innom en av de egenartede nisjebutikkene som København har masse av. Etterpå kan du varme deg på et rykende varmt glass gløgg.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Start reisen komfortabelt, slipp å lete etter en taxi eller tog. En buss vil møte deg når du lander og tar deg lett til sentrum av København og hotellet ditt. Hvis du vil, kan du kombinere denne transferen med en sightseeingtur, og du vil umiddelbart få en oversikt over byen.

Kajaktur
Kajaktur

Opplev fantastiske København fra havet på en unik og aktiv måte i en kajakk. Sammen med en utdannet kajakkinstruktør flyter dere frem på vannet og får enoppfriskende opplevelse samtidig som dere ser byens severdigheter.

Når dere kommer tilbake til kajakkbasen kan dere nyte av en kaffe med flott utsikt over havnen

GASTRONOMISKE KØBENHAVN
GASTRONOMISKE KØBENHAVN

København er kjent for sine mange fantastiske restauranter – gå ikke glipp av besøke noen av dem under oppholdet deres!

Pass på å bestille en uforglemmelig restaurantopplevelse, f.eks. i den trendy Kødbyen (det gamle slaktehusområdet) der nye utesteder åpner hele tiden. 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.