Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Wien

Vakre Wien tilbyr så mye mer enn wienerschnitzel, pølser og ølhaller. Byen kan vise til en flere århundre gammel stolt tradisjon med klassisk musikk. Det er mange som med rette forbinder de berømte komponistene Mozart, Beethoven og Brahms med Wien. Men uansett om man vet mye eller lite om klassisk musikk eller kanskje ikke er spesielt begeistret for det, er man nærmest garantert en fantastisk opplevelse når man får den servert live i en konsertsal – ikke minst i Wien! På en konferansereise til Wien opplever du også storslått arkitektur og imponerende museer. Det er ingen overdrivelse å si at denne byen har noe for alle.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Wienere er lidenskapelige kaffedrikkere. I motsetning til innbyggerne i en del andre sentraleuropeiske land foretrekker wienerne å nyte sin kafé-kaffe sittende. Avkobling og avstressing gjennomsyrer byens mentalitet. De brede, vakre asfalterte gatene i de flotte shoppingstrøkene er perfekte for promenader. Byen har en veletablert og velfungerende sykkelkultur, og i mange tilfeller er en tur på sykkel å foretrekke framfor kollektivtrafikken.

Vi anbefaler varmt å besøke slottet Hofburg på gruppereisen eller firmareisen til Wien. Dette utrolig vakre slottet, med røtter fra 1400-tallet, har blitt et symbol for hele Østerrike. Etter en dags konferanse gir et slottsbesøk en perfekt avslutning på dagen.

Gruppereise Wien
Gruppereise Wien
Gruppereise Wien
Gruppereise Wien
Opplev mer i Wien
WEINGUT COBENZL
WEINGUT COBENZL

Like utenfor Wien sentrum, i Wienerwald høyt over elven Donau og med en henrivende utsikt ligger Weingut Wien Cobenzl, en av Wiens beste vingårder.

Vingården er unik ved at den er den eneste i verden som ligger helt innenfor bygrensene til en større by. Her kan man få guidede turer blant vinrankene og vinkjellerne samt naturligvis også en runde med vinsmaking. 

 

 

DEN SPANSKE RIDESKOLEN
DEN SPANSKE RIDESKOLEN

En av Wiens største turistattraksjoner er Den spanske rideskolen. Skolen ble grunnlagt allerede i 1729 og tok navnet sitt etter de spanske hestene den brukte (og fortsatt brukes).

I dag benyttes kun de vakre, hvite lipizzanerhestene i forestillingene, som gis to ganger i uken. Man kan kjøpe billetter til morgentreningene på ukedagene.

BESØK SLOTTET SCHÖNBRUNN
BESØK SLOTTET SCHÖNBRUNN

Slottet Schönbrunn er et av de viktigste monumentene i Østerrike og er den mest besøkte severdigheten i Wien. Slottet har helt siden 1996 vært med på Unescos verdensarvliste.

Her ligger også en imponerende park, der dere også finner Schönbrunner Tiergarten, verdens eldste fortsatt virksomme dyrepark, som ble åpnet i 1752.

LÆR DEG Å DANSE VALS!
LÆR DEG Å DANSE VALS!

Johann Strauss d.y. gjorde valsen berømt i hele den vestlige verden – benytt sjansen til å lære deg denne herlige dansen i hans hjemby.

Enten dere er nybegynnere eller bare trenger en liten oppfriskning av dansekunnskapene, fins det et passende nivå for dere; en profesjonell danselærer vil lære dere grunntrinnene eller finslipe teknikken.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denne turen gir deg et overblikk over de mest historiske monumentene i Wien.

Vi ser bl.a. den massive Stefansdomen med sitt 137 meter høye spir, langs Ringstrasse passerer vi Operahuset, de imponerende Naturhistoriske og Kunsthistoriske museene, parlamentet og rådhuset. Høydepunktet på turen blir en visitt i et av besøksrommene på slottet Schönbrunn, en av Habsburg-familiens sommerresidenser og hjem for Maria Theresia. På hjemveien passerer vi slottet Belvedere og prins Eugens sommerbolig.

TUR TIL BRATISLAVA
TUR TIL BRATISLAVA

Hvorfor ikke kombinere turen til Wien med en tur til Bratislava? Enten med båt eller med buss, eller hvorfor ikke båt ene veien og buss andre veien?

Bratislava er en av Europas yngste hovedsteder, men det var fortsatt en av de viktigste byene i det østro-ungarske imperiet siden konger og dronninger ble kronet i denne byen.

Velger dere å ta båten til Bratislava går dere selv ned til båten og får en koselig båttur på Donau. Når dere ankommer Bratislava blir dre møtt av guiden deres på bryggen.  Deretter blir det en panorama bytur med en privat Presporacik oldtimer,  stopp ved Slavin minnesmerke og slottet. Etter det tar dere en tur med guiden i det gamle sentrum. Under en bytur vil dere oppdage og nyte denne helt spesielle sjarmen. Lunsjen vil være i gamlebyen.

Etter lunsj vil dere bli kjørt tilbake til hotellet i Wien.

WIEN OG MOZART
WIEN OG MOZART

På denne vandringen "etter sporene til Mozart" vil du oppdage den historiske gamlebyen i Wien med sine skatter. Å vandre gjennom de historiske gatene, som går forbi flere tidligere Mozart-adresser, vil du oppdage historien til byen og historien om dettee musikalske geniet. St. Stephans katedral, kirken der Mozart giftet seg med sin kone og kirken der han ble innviet etter hans død, er en av høydepunktene på turen (ingen innendørs besøk). Mozarts hjem ble forvandlet til et minneshus, og inviterer deg til å gå inn og gå tilbake til Mozarts tid!

HOT ROD
HOT ROD

Er du ute etter en aktivitet med litt fart i? Ta da tak i en varm spake og utforsk Wien på fira hjul på denne 2 timers køreturen. Zoom gjennom Wiens vakre gater med en guide. Ta deg til de beste severdighetene, som St Stephans katedral og nyt av din kjærlighet til biler på veien. Med en person per spake og en erfaren teamleder og guide, skaper dere uforglemmelige minner på gatene i Wien.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dublin, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Wien sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.