Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Visby

Gotland er et sted fullt av muligheter for deres gruppe- og konferansereise. Opplev den koselige bypulsen i Visbys vakre smågater og smug, de avslappende strandpromenadene og de mystiske raukene (steinformasjonene) i nord. Her møtes hav og land, fortid og nåtid og mennesker som nyter stedet og hverandres selskap. Uansett hva gruppen deres ønsker å oppleve i løpet av oppholdet, kan vi hjelpe dere å skreddersy et passende program.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Visby er en liten by, men likevel tilbringer man gjerne mange timer her. Tross sin beskjedne størrelse kan stedet by på et svært omfattende utvalg av både vanlige og mer eksotiske butikker, restauranter for enhver gane og vakre naturopplevelser. Her er det lett å drømme seg bort til svunne tider i en av Visbys vakre kirkeruiner, nyte roen i den botaniske hagen, kjøpe suvenirer i en liten, koselig butikk eller rusle i solnedgangen langs en av strandpromenadene. Ja, å velge Gotland som stedet for et møte, en kongress eller en kick-off er smart av flere grunner. En av dem er hvor kort reisen dit er og hvor lite miljø-fotavtrykk man setter. Det er også godt å vite at de fleste hotellene og restaurantene på Gotland benytter seg av lokale råvarer og tilpasser menyen sin etter sesongen.

Når man først er her, bør man passe på å se og gjøre flere ting; det er korte avstander mellom alle steder, og bor man i Visby, har man tilgang til et stort utvalg av aktiviteter. Å gjennomføre en teambane i herlige Gustavsvik kan bidra til å styrke gruppens samarbeidsevne, eller hvorfor ikke ta en kulinarisk utfordring sammen med en gotlandsk mesterkokk? Eller lær å surfe sammen i havet og avslutt kvelden med en varmende badestampkveld før dere atter finner tilbake til de myke hotellsengene igjen. Uansett hva du og gruppen din ønsker å oppleve, gjør vi i Reisefeber alltid vårt ytterste for å finne de perfekte perlene. Bestill reisen deres hos oss!

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

 

Opplev mer i Visby
Mesterkokkene
Mesterkokkene

På denne aktiviteten får dere dra på jakt etter Gotlands beste råvarer. Blant gårdsbutikker og ekte bønder kommer dere efter sesong søke efter for eksempel elvekreps i Ekeby, ramsløk i Etelhem, grotteost i Stava og trøfler i Östergarn. Sammen med en gotlandsk kokk vil dere få lære å skape en uforglemmelig opplevelse som dere senere kan be vennene deres på. Og servere gjerne maten på det TV-kjente ”Så mycket bättre”-pensjonatet Grå Gåsen eller det populære Bergmans Fårö før dere vender ”hjem” tilbake til deres varme senger igjen.

Best i test
Best i test

I løpet av denne utfordringen vil dere få stikke deres klokke hoder sammen for å løse oppgaver i fellesskap. Kanskje må dere flytte forskjellige ting fra punkt A til punkt B med få hjelpemidler, utføre en oppgave med instruksjoner på et annet språk, eller løse et problem uten å få vite hva problemet er. Her handler det om å benytte seg av skikkelig godt lagarbeid samt å være kreativ og løsningsorientert for å dra i land seieren.

Skål for verdensarven
Skål for verdensarven

Få et annerledes bilde av Visby på denne vandreturen som forener moro med mer moro, og litt læring. Dere vil få høre både fakta og skrøner fra Visbys 1000-årige historie når deres personlige guide tar dere med rundt om i Gotlands vakre verdensarv. Historiene vil bli ispedd personlige erfaringer fra lokalbefolkningen, og derfor er ingen vandring lik andre. Turen avsluttes med et stopp på den lokale puben, der dere vil få skåle for Gotlands verdensarv og der kanskje du og dine medreisende vil klare å finne ut hva av det som er sagt på turen, som er sant, og hva som er rene påfunn?

Teambane
Teambane

Dette er en utfordring der dere alle må samarbeide og bidra med både deres mentale og fysiske evner og egenskaper. Konkurransen skjer i regi av erfarne konkurranseledere, og dere vil kunne velge blant et 20-talls stasjoner. For å klare “Regnekvadratet” kreves det matematiske evner, og ved Taubanen eller Vågen trenger gruppen ta i bruk sin harmoni og balanse. Hvilke utfordringer akkurat deres gruppe får, kommer helt an på hvilke kunnskaper gruppen har fra før, men regn uansett med å ha det veldig gøy og at dere kommer til å utvikle samarbeidsevnen deres.  

Surfcamp
Surfcamp

Benytt tiden deres på denne øya til å bruke tilgangen til havet med Surfcamp. En vannarena vil bli bygget opp der dere tildeles våtdrakter som holder dere varme i vannet. Her kan dere prøve på Stand Up Paddleboarding, å padle surfekajakker eller teste om dere har balansen som kreves for surfing. Badstuen vil stå ferdig oppvarmet og klar for de av dere som ønsker å bruke den, og stranden og strand-volleyball er alltid tilgjengelig for den som trives bedre på land. Denne opplevelsen er naturlig nok veldig populær og passer de fleste, i de fleste grupper.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt mere kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden deres i Visby anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.