Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Trondheim

Trondheim, som er vår tredje største by, har et stort utvalg av aktiviteter, konferansemuligheter, restauranter og hoteller. Men til tross for at dere er i en storby, vil dere oppleve en trygg og hyggelig by med naturen like rundt hjørnet. Uansett hva dere ønsker å oppleve på gruppe- eller konferansereisen deres, vil våre eksperter i Reisefeber kunne skreddersy et passende program for dere.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Hvis gruppen deres vil reise til et sted med mange muligheter, er Trondheim et perfekt valg. Her finnes det aktiviteter som dere kan kombinere med konferansen deres, når som helst på året. For eksempel er det veldig trivelig å rusle omkring i de sjarmerende smågatene i Bakklandet og shoppe i de lokale småbutikkene. Her finner dere fine suvenirer, unike klær og andre spesialiteter som dere ikke kan finne andre steder i verden. Dere kan også nyte naturen og besøke Bymarka naturreservat, som ligger bare en kort tur utenfor Trondheim sentrum. Om vinteren finnes det flotter skiløyper her i vakkert skiterreng, og for øvrig er her små sjøer å fiske og bade i, masser av herlige jogge- og vandrestier og berømte fotosteder, som Burmaklippen og Ilabekken.

For dere som er nysgjerrige på Trondheim sentrum, er det også mye å oppleve; i tillegg til det selvsagte besøket i havnen, der man kan se Norges svar på Venezia, ligger også den statlige katedralen Nidarosdomen, en rekke utstillinger og museer, trendy barer og spennende shoppingmuligheter. Sjekk ut de mange og varierte restaurantene, og unn dere gjerne en ekstra luksus ved å besøke Michelin-restauranten Credo. Trondheim er en av Norges grønneste byer, noe som også merkes på restaurantene – der svært mange av dem tilbyr kortreist mat, med sesongtilpassede menyer. Trondheim er den perfekte blandingen av storby, småby og natur, og vi i Reisefeber kan hjelpe dere å finne de rette stedene og aktivitetene for akkurat deres gruppe.

Nidelva i Trondheim
Nidarosdomen
Fjord i Trondheim
Bakklandet i Trondheim
Opplev mer i Trondheim
Høgt og lågt
Høgt og lågt

Er dere i bedriften flinke til å hjelpe hverandre? Nå kan dere få trening i det – på bokstavelig talt høyt nivå. Gjør dere klar for å klatre, balansere og fly mellom tretoppene samt å få løse sinnrike gåter sammen, i dette gøyale eventyret. Støtt hverandre når nervøsiteten tar over og feir sammen når dere tar dere i mål, løs morsomme oppgaver på bakken og prøv andre baner når gåtene er løst. Avslutt gjerne økta med et evalueringsmåltid sammen. Hva bidro du og dine arbeitskamerater med i dag?

Trondheim fra vannet
Trondheim fra vannet

Opplev den vakre byen fra et nytt perspektiv. I Trondheim finnes muligheter for å legge opp mange forskjellige ruter, og dere kan drive teambuilding på vannet. Opplev gjerne en klassisk tur på Nidelven i hver deres kajakk, og la dere begeistre av utsikten til alle de vakre husene fra vannet. Eller styrk båndene dere imellom og utvikle samarbeidsevnen deres gjennom å forsøke å holde balansen og ta dere fram sammen på et stort padlebrett! Hvem styrer skuta, og ikke minst: Vil noen av dere falle i vannet?

Moskussafari i Dovre fjell
Moskussafari i Dovre fjell

Et stykke utenfor Trondheim ligger det eneste stedet i Norge – ja, faktisk et av de få steder i verden – der du kan se ville moskuser. De er utrolig staselige, sosiale og fredelige dyr som lever i flokk. På denne guidede turen gjennom Dovre vil dere få sjansen til å se dyrene på nærmere hold, og reiser dere hit i april–mai, er det store sjanser for å få se søte små kalver som leker og koser med moren sin.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.